Tehostetun verkkokaupan yleiskatsaus

Ostaminen ja ostokäyttäytyminen

Parhaatkin tuotteet ja myynninedistäminen vaativat sen, että sivuston ulkoasu ja rakenne johtavat hienoon käyttäjäkokemukseen alkaen tuotteiden selailusta ja tuotetietojen löytämisestä ostoskorin täyttämiseen ja tapahtumien suorittamiseen.

Ostosanalyysi-raportti tarjoaa yksityiskohtaisen näkymän siihen, miten käyttäjät sitoutuvat sisältöösi katselemalla tuotteita ja lisäämällä niitä ostoskoriin tai poistamalla niitä sieltä, sekä aloittamalla, hylkäämällä ja suorittamalla tapahtumia.

Taloudellinen tehokkuus

Yleiskatsaus- ja Tuotteen tehokkuus -raportit sisältävät tietoja tuotteidesi luomasta tuotosta ja tulosprosenteista, keskimääräisen tapahtuman sisältämästä tuotemäärästä, keskimääräisestä tilauksen arvosta, antamistasi hyvityksistä, sekä siitä, missä suhteessa käyttäjät lisäävät tuotteita ostoskoriin ja tekevät ostoja katseltuaan tuotetietosivuja.

Tehostetun verkkokaupan tunnisteiden perustoteutuksella saat tietoja yksittäisistä tuotteista, mutta voit myös helposti lisätä luokka- ja tuotemerkkiominaisuuksia arvioidaksesi tietoja myös kyseisistä näkökulmista. Näiden ominaisuuksien arvot ovat merkkijonoja, joten voit luoda luokka- ja tuotemerkkitaksonomian, joka on oleellinen oman liiketoimintasi kannalta.

Myynninedistämisen onnistuminen

Tuotteen tehokkuuden mittaamisen lisäksi voit tarvittaessa mitata sisäisiä ja ulkoisia markkinointitoimia, jotka tukevat kyseisiä tuotteita.

Kumppanikoodi-raportin avulla voit seurata tuottoa, tapahtumia ja keskimääräistä tilauksen arvoa, kun ne liittyvät kumppanisivustoihin, jotka tuovat liikennettä sinun sivustoosi.

Voit seurata näitä samoja mittoja tilaustason kuponkien osalta Tilauskuponki-raportissa.

Tuotekuponki-raportista näet sen, kuinka tehokkaita tuotetason kupongit ovat tuoton, yksilöityjen ostojen ja ostokohtaisen tuotteen tuoton kannalta.

Jos käytät sisäisiä mainoskampanjoita, esimerkiksi sisäisiä bannereita, jotka edistävät myyntiä sivustosi toisessa osassa, voit seurata kyseisten mainosten katselukertoja, klikkauksia ja klikkausprosenttia Sisäinen mainoskampanja -raportissa.

Voit myös mitata sitä, kuinka tehokkaasti tuoteluettelosi edistävät tuotemyyntiä. Tuoteluettelo on sivustossasi olevien tuotteiden looginen ryhmittely, joka perustuu ec.js-tunnisteisiin. Voit käyttää tuoteluetteloita edustamaan kuvastoa ja hakutulossivuja, liittyvien tuotteiden myynninedistämislohkoja sekä liitännäismyynti- ja lisämyyntilohkoja. Tuoteluettelon tehokkuus -raportista näet, mitkä tuoteluettelot näytettiin käyttäjille, mitkä tuotteet olivat silloin luetteloissa, sekä kunkin luettelon, luettelopaikan ja tuotteen klikkaukset, katselukerrat ja tulosprosentin.

Verkkokaupan tietojen siirto sivustostasi Analyticsiin

Voit nähdä nämä tiedot raporteissa, sinun täytyy tehdä seuraavat asiat:

Valintasi mukaan voit: