Oversigt over Google Analytics-links

Se, hvilke andre Google-produkter din Analytics-konto er knyttet til.

Analytics-oversigten over produkttilknytninger giver dig mulighed for at se andre Google-konti, -produkter og -tjenester, som en kontoadministrator har knyttet til din Analytics-konto og dine Analytics-data.

Når du linker Analytics til en anden konto, er der mulighed for overførsel af visse data mellem den pågældende konto og din Analytics-konto. Det gør din Analytics-konto til et centralt sted, hvor du kan analysere alle dine data, og forbedrer dataoplevelsen på tværs af alle dine konti.

Der er ingen relationer mellem Analytics og dine øvrige konti. Du har fuld kontrol over, hvilke konti du vil linke til. Linkningsprocessen varierer fra konto til konto, og hvilke data der overføres, varierer også.

I oversigten over produktlinks får du et overblik over, hvad du opnår med hver enkelt integration. Du kan også finde links til ressourcer, der giver dig nærmere oplysninger og viser dig, hvordan du kan ændre eller administrere dine integrationer.

Rediger produktlinks

Du finder oversigten over i kolonnen Ejendomsiden Administrator på din Analytics-konto.

Sådan gør du
  1. Vælg den produkttilknytning, du vil konfigurere, i kolonnen Ejendomunder PRODUKTTILKNYTNINGER.

Bemærk! Uanset hvilke indstillinger der er valgt i sektionen Produktlinks eller under dataindstillingerne, kan du konfigurere andre Google-produkter (f.eks. Google Ads) til at vise dine Analytics-data i realtid. I så fald gemmes Analytics-data kun på din Analytics-konto.