ISO 27001-certificering

Certificering i informationssikkerhedsstyring.

ISO 27001 er en af verdens mest anerkendte uvildige sikkerhedsstandarder. Google har opnået ISO 27001-certificering af de systemer, applikationer, teknologiske løsninger, processer og datacentre, der anvendes til en række forskellige Google-produkter, samt de personer, der står bag tjenesterne.

Vores overholdelse af ISO-standarden er certificeret af Ernst & Young CertifyPoint, som er et ISO-certificeringsorgan, der er akkrediteret af det hollandske akkrediteringsråd – en organisation, der er medlem af IAF (International Accreditation Forum). Certifikater udstedt af Ernst & Young CertifyPoint er gyldige i alle lande, der er IAF-medlemmer.

Følgende produkter er certificeret i henhold til ISO 27001:

• Ads Data Hub
  • Audience Partner API (tidligere DoubleClick Data Platform)
  • Authorized Buyers (tidligere en del af DoubleClick Ad Exchange)
  • Campaign Manager 360 (tidligere DoubleClick Campaign Manager)
  • Kundematch
  • Display & Video 360 (tidligere DoubleClick Bid Manager)
  • Udvidede konverteringer
  • Google Ad Manager (tidligere DoubleClick for Publishers og DoubleClick Ad Exchange)
  • Google Ads-konverteringssporing
  • Google Ads-salg via butikken (direkte upload) (tidligere AdWords-salg via butikken (direkte upload))
  • Google Analytics
  • Google Analytics 360
  • Google Analytics til Firebase
  • Google Marketing Platform-startside
  • Google Optimize
  • Google Optimize 360
  • Google Surveys
  • Google Surveys 360
  • Google Tag Manager
  • Google Tag Manager 360
  • Åben budgivning (tidligere Budgivning på annoncebørs og Budgivning på netværk)
  • Salgsforøgelse
  • Search Ads 360 (tidligere DoubleClick Search)
  • Salg via butikken
  • Salg via butikken (automatisk)
  • Bruger-id til remarketing