IP-maskering

IP-maskering er en tilpasning, du kan foretage i din Analytics JavaScript-sporingskode, som ændrer den metode, Analytics bruger til at lagre websitebrugernes IP-adresser på din konto.

Som standard bruger Analytics hele IP-adressen for websitebrugere til at levere generel geografisk rapportering. Når IP-maskering er aktiveret, fjerner Analytics den sidste oktet af brugerens IP-adresse, før den bruges og gemmes. Dette medfører en lille reduktion i nøjagtigheden af geografisk rapportering.

Du kan få flere oplysninger ved at læse om IP-anonymisering i Analytics eller ved at se vores oversigt over sikkerhed og privatliv .

Hvis du vil have en detaljeret vejledning i opsætning af IP-maskering, skal du følge anvisningerne i vejledningen til udviklere til enten Universal Analytics (gtag.js), klassisk Analytics (ga.js) eller til en EasyTracker-parameter i SDK til Android-apps.

De ændringer, der skal foretages af dine websider, afhænger af, hvilken sporingskode du bruger. Se, om du bruger klassisk Analytics (ga.js) eller Universal Analytics (gtag.js).