Browsertilføjelse til fravalg af Google Analytics

Du kan fravælge, at din websiteaktivitet gøres tilgængelig for Google Analytics, ved at installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics. Denne tilføjelse forhindrer, at det Google Analytics-JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js), der kører på websites, deler oplysninger om besøgsaktivitet med Google Analytics.

Brug af browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics forhindrer ikke websiteejere i at bruge andre værktøjer til websiteanalyse. Det forhindrer heller ikke, at der sendes data til selve websitet, eller at der på andre måder sendes data til webanalysetjenester.