Reports

[GA4] Informe de Campaign Manager 360

L'informe de Campaign Manager 360 (CM360) és un informe de detalls predefinit que mostra l'efectivitat de les campanyes de CM360 a l'hora de dirigir trànsit al vostre lloc web o aplicació i generar-hi conversions. Podreu accedir a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.

Cerqueu les dades de costos? Per veure les dades de costos de les campanyes, aneu a l'informe Rendiment de les campanyes de Campaign Manager 360, a la secció Publicitat.

Consultar l'informe

Per consultar l'informe, feu clic a Mostra les campanyes de Campaign Manager 360 a l'informe Visió general de l'adquisició de la col·lecció Cicle de vida.

Encara que desenllaceu de la vostra propietat l'anunciant de CM360, podreu continuar accedint a l'informe per consultar l'historial de dades de les campanyes.

Si no veieu l'informe, és possible que s'hagi tret o bé que no s'hagi inclòs al vostre conjunt predeterminat d'informes. Si sou editor o administrador, podeu afegir-lo al tauler de navegació de l'esquerra. Informació sobre com es pot afegir l'informe

Configuració d'atribució

L'informe de Campaign Manager 360 inclou només les sessions atribuïdes a CM360 mitjançant un model d'atribució de darrer clic multicanal no directe. Tots els esdeveniments i les conversions que es produeixen en una sessió determinada s'atribueixen a la mateixa font d'aquesta sessió, segons l'atribució de l'esdeveniment session_start. El model d'atribució no es pot canviar utilitzant la configuració d'atribució.

L'informe exclou el trànsit quan l'identificador d'anunciant de CM360 de la sessió és (not set) o una cadena buida.

El període de conversió de la configuració d'atribució indica a partir de quin moment del passat un esdeveniment és apte per rebre mèrit d'atribució. Podeu modificar la configuració d'atribució per canviar a partir de quin moment anterior voleu assignar el mèrit.

Dimensions de l'informe

Podeu triar les dimensions específiques de CM360 d'abast de sessió següents com a dimensions principals i secundàries.

Observareu que cada dimensió inclou el text "sessió". L'informe és d'abast de sessió i aquest text indica que la dimensió descriu la sessió més recent d'un usuari, independentment de si és nou o recurrent. Més informació sobre els abasts

Dimensió Què és Com s'emplena

Identificador de compte de CM360 de la sessió

Mostra l'identificador de compte assignat a la campanya de CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari.

Aquesta dimensió s'emplena quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.

Nom del compte de CM360 de la sessió

Mostra el nom del compte assignat a la campanya de CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari.

Aquesta dimensió s'emplena quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.

Identificador d'anunciant de CM360 de la sessió Mostra l'identificador únic assignat a l'anunciant o a la marca que gestiona les campanyes a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom de l'anunciant de CM360 de la sessió Mostra el nom d'una organització que gestiona les campanyes a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Identificador de campanya de CM360 de la sessió Mostra l'identificador únic assignat a la campanya de CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom de la campanya de CM360 de la sessió Mostra el nom de la campanya a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Format de creativitat de CM360 de la sessió Mostra el format de creativitat de la campanya a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. El format de creativitat és el disseny específic de l'anunci utilitzat en una campanya i determina com es mostrarà l'anunci en un lloc web o una aplicació. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Identificador de creativitat de CM360 de la sessió Mostra l'identificador de creativitat de la campanya a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. L'identificador de creativitat és un identificador únic que s'assigna a cada creativitat d'anunci a CM360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom de la creativitat de CM360 de la sessió Mostra el nom o el títol de la creativitat de la campanya a CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. El nom de la creativitat és un nom únic que heu definit per a cada creativitat d'anunci a CM360. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom del tipus de creativitat de CM60 de la sessió Mostra el nom assignat a un format o tipus de creativitat de la vostra campanya de CM360, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Versió de la creativitat de CM360 de la sessió Mostra la versió de la creativitat d'anunci, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Mitjà de CM360 de la sessió Mostra la categoria del canal o de la plataforma publicitaris utilitzats per publicar una campanya, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Identificador d'emplaçament de CM360 de la sessió Mostra un identificador únic per a cada emplaçament d'anuncis de la campanya, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom d'emplaçament de CM360 de la sessió Mostra un nom per a cada emplaçament d'anuncis de la campanya, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Identificador de renderització de CM360 de la sessió Mostra un identificador únic que indica com i on es renderitza una creativitat d'anunci, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Identificador de lloc web de CM360 de la sessió Mostra un identificador únic del lloc web o de l'aplicació en què s'ha mostrat l'anunci, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Nom del lloc web de CM360 de la sessió Mostra un nom del lloc web o de l'aplicació en què s'ha mostrat l'anunci, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Font de CM360 de la sessió Mostra el proveïdor de dades, que s'ha associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.
Font/Mitjà de CM360 de la sessió Mostra la categoria del canal o de la plataforma publicitaris utilitzats per publicar una campanya i el proveïdor de dades, que s'han associat a la sessió d'un usuari. La dimensió es mostra a l'informe quan enllaceu correctament la configuració de Floodlight de CM360 a la vostra propietat.

Mètriques de l'informe

L'informe inclou les mètriques següents. Si sou editor o administrador, podeu afegir mètriques a l'informe o treure'n.

Mètrica Què és Com s'emplena
Temps d'implicació mitjà per sessió El temps d'implicació mitjà per sessió. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Conversions El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment de conversió. Empleneu aquesta mètrica marcant un esdeveniment com a conversió.
Sessions amb implicació El nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut un o més esdeveniments de conversió o dues o més visualitzacions de pàgina o de pantalla. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions amb implicació per usuari El nombre mitjà de sessions amb implicació per usuari. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Taxa d'implicacions

El percentatge de sessions que han estat sessions amb implicació. Més informació

Taxa d'implicacions = sessions amb implicació / total de sessions

La taxa d'implicacions és el contrari del percentatge de rebots.

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Recompte d'esdeveniments El nombre de vegades que els usuaris han activat un esdeveniment. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Esdeveniments per sessió El nombre mitjà d'esdeveniments per sessió. Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Sessions

El nombre de sessions que s'han iniciat al vostre lloc web o aplicació.

Una sessió és un període de temps durant el qual un usuari interacciona amb el vostre lloc web o la vostra aplicació.

Una sessió s'inicia quan un usuari fa una de les accions següents:

• Obre la vostra aplicació en primer pla.
  • Visualitza una pàgina o una pantalla i no hi ha cap sessió activa en aquell moment (p. ex., s'ha esgotat el temps d'espera de la sessió anterior).

De manera predeterminada, una sessió finalitza (s'esgota el temps d'espera) després de 30 minuts d'inactivitat de l'usuari. No hi ha cap límit pel que fa a la durada d'una sessió.

Més informació sobre les sessions

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.
Total d'ingressos El total d'ingressos procedents de les compres, de les compres des de l'aplicació, de les subscripcions i dels ingressos per publicitat.

Aquesta mètrica és la suma dels esdeveniments purchase, in_app_purchase, app_store_subscription_renew i app_store_subscription_convert, així com dels ingressos per publicitat, i s'emplena a través de la integració de Google AdMob, de la integració de Google Ad Manager o bé enviant l'esdeveniment ad_impression des d'una integració de tercers.

Important: quan configureu l'esdeveniment de compra, assegureu-vos de proporcionar valors per als paràmetres de valor i de moneda. En cas contrari, no veureu les dades de compra de la mètrica Total d'ingressos.
Usuaris

El nombre d'usuaris diferents que han visitat el vostre lloc web o aplicació. Un usuari és qualsevol persona que duu a terme una sessió amb implicació, o bé quan Analytics recull:

Aquesta mètrica s'emplena automàticament.