Dimensions and metrics

[GA4] Crear dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment

Recollir informació sobre les dades categòriques dels paràmetres d'esdeveniment personalitzats i anunciar-se amb aquestes dades

Creeu dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment per recollir informació sobre el paràmetre d'esdeveniment personalitzat, que mesura els detalls sobre les accions d'usuari capturades mitjançant un esdeveniment. Tant si voleu identificar els enllaços en què s'ha fet clic com la implicació amb vídeo, afegir un paràmetre d'esdeveniment personalitzat als esdeveniments recomanats o als esdeveniments personalitzats us permet analitzar aquestes interaccions amb detall.

Abans de començar

Instruccions

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Definicions personalitzades.
  2. Seleccioneu la pestanya Dimensions personalitzades.
  3. Feu clic a Crea dimensions personalitzades.
  4. Empleneu els camps següents:
    Camp Descripció
    Nom de la dimensió

Introduïu un nom únic per a la dimensió nova. El nom que trieu figurarà als informes i a la plataforma publicitària.

No podeu utilitzar guionets al nom, però podeu fer servir ratlles baixes i espais.

Abast

Seleccioneu Esdeveniment per crear una dimensió personalitzada d'abast d'esdeveniment.

No podreu canviar aquest camp un cop hàgiu desat la dimensió nova.

Descripció Text opcional que s'utilitza per identificar la dimensió personalitzada d'abast d'esdeveniment.
    Paràmetre d'esdeveniment

Introduïu el nom del paràmetre d'esdeveniment personalitzat al codi del vostre lloc web o aplicació.

No podreu canviar aquest camp un cop hàgiu desat la dimensió nova.

5. Feu clic a Desa.

Exemple

Podeu configurar el paràmetre d'esdeveniment payment_type recomanat per a l'esdeveniment recomanat add_payment_info. Per analitzar diferents tipus de pagament, podeu crear la dimensió personalitzada d'abast d'esdeveniment següent:

• Nom de la dimensió: Tipus de pagament.
  • Abast: Esdeveniment.
  • Descripció: la forma de pagament que heu triat.
  • Paràmetre d'esdeveniment: payment_type.

Passos següents

Analitzar la dimensió personalitzada en un informe

Si sou editor o administrador, podeu afegir la dimensió personalitzada a qualsevol informe entre 24 i 48 hores després que s'hagin enviat les dades personalitzades i s'hagi creat la dimensió personalitzada.
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar les dimensions als informes de detalls.

Analitzar la dimensió personalitzada en una exploració

Per afegir la dimensió personalitzada a una exploració de format lliure:
  1. A Google Analytics, feu clic a Explora, a l'esquerra.
  2. Creeu o obriu una exploració de format lliure.
  3. A la columna Variables de l'esquerra, feu clic a +, al costat de Dimensions.
  4. A la part superior, feu clic a la pestanya Personalitzada.
  5. Seleccioneu la dimensió personalitzada.
  6. Feu clic a Importa.
  7. Arrossegueu la dimensió des de la columna Variables.
  8. Deixeu anar la dimensió a Files o Columnes, a la columna Configuració.

Crear un públic mitjançant la dimensió

Per crear un públic mitjançant la dimensió personalitzada:
  1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Públics.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Públic nou.
  3. Feu clic a Crea un públic personalitzat.
  4. Desplegueu el menú Afegeix una condició nova.
  5. Seleccioneu Personalitza i, a continuació, la dimensió personalitzada.
  6. Afegiu un filtre i, tot seguit, feu clic a Desa.