Reports

[GA4] Om detaljerte rapporter

En detaljert rapport er en rapport med detaljert informasjon om et område av interesse. En typisk detaljert rapport består av to diagrammer og en tabell. Med den detaljerte rapporten nedenfor kan du for eksempel analysere hvor nye brukere på nettstedet ditt eller i appen din kommer fra.

An example of a detail report

Om detaljerte rapporter

Diagrammene i den første halvdelen av rapporten gir rask oversikt over dataene i tabellen, mens tabellen i andre halvdel kan brukes til å analysere, sortere og forstå dataene.

Du kan velge en dimensjon øverst til venstre i tabellen. Da vises verdiene for denne dimensjonen i radene nedenfor. Navnene på beregningene vises som kolonneoverskrifter til høyre for dimensjonsoverskriften, og du kan klikke på en beregning for å sortere tabellen etter denne beregningen. Du kan avgrense tabellen til en bestemt dimensjon ved hjelp av søkefeltet ovenfor dimensjonsvelgeren.

Du kan endre dataene som vises i diagrammene, ved å endre dimensjonen i tabellen, sortere etter en annen beregning eller endre sidene i tabellen.

Enkel navigering

Du kan administrere, tolke og dele dataene i rapporten ved hjelp av følgende komponenter:

1. Filtre: Fokuser på et bestemt delsett av dataene i rapporten. Du kan for eksempel fokusere bare på data som er generert av Android-enheter.
  2. Datakvalitet: Se hvor mye av dataene dine som vises i rapporten. Du kan for eksempel se om noen av dataene dine er skjult på grunn av datagrenser eller Google Analytics-grenser.
  3. Datoperiode : Angi en annen datoperiode i en rapport, eller sammenlign data fra én datoperiode med data fra en annen datoperiode.
  4. Sammenligninger: Evaluer ulike delsett av dataene dine side om side. Du kan for eksempel sammenligne alle dataene generert via henholdsvis iOS- og Android-enheter.
  5. Del og eksportér: Del linker til rapporter, eller eksporter rapporter som PDF- eller CSV-filer.
  6. Statistikk: Forstå og bruk dataene dine ved hjelp av maskinlæring og betingelser du selv angir.
  7. Tilpass: Tilpass hvilke dimensjoner, beregninger og diagrammer som vises i rapporten. Bare redigerere og administratorer kan se dette alternativet.