Reports

[GA4] Erittelyraportit

Erittelyraportti sisältää tarkkaa tietoa tietystä aiheesta. Tyypillinen erittelyraportti sisältää kaksi kaaviota ja taulukon. Esimerkiksi alla näkyvän erittelyraportin avulla voit analysoida sitä, mistä uudet käyttäjät tulevat verkkosivustollesi tai sovellukseesi.

An example of a detail report

Tietoa erittelyraporteista

Raportin ensimmäisellä puoliskolla olevista kaavioista näet yhteenvedon taulukon datasta. Toisella puoliskolla olevan taulukon avulla voit puolestaan analysoida, lajitella ja tulkita dataa.

Voit valita taulukon vasemmasta yläkulmasta ulottuvuuden, minkä jälkeen kyseisen ulottuvuuden arvot tulevat näkyviin valitun ulottuvuuden alla oleville riveille. Ulottuvuusotsikon oikealla puolella olevat sarakeotsikot ovat mittareita. Klikkaamalla mittaria voit lajitella taulukon kyseisen mittarin mukaan. Jos haluat rajata taulukon tiettyyn ulottuvuuteen, käytä ulottuvuusvalitsimen yläpuolella olevaa hakukenttää.

Voit muuttaa kaavioissa näkyvää dataa vaihtamalla taulukon ulottuvuuden, lajittelemalla taulukon toisen mittarin mukaan, tai muuttamalla taulukossa näkyviä sivuja.

Raporttien käyttäminen

Voit ylläpitää, tulkita ja jakaa raportissa näkyvää dataa seuraavien komponenttien avulla:

1. Suodattimet: Keskity raportissa tiettyyn datan osajoukkoon. Voit esimerkiksi keskittyä ainoastaan Android-laitteisiin liittyvään dataan.
  2. Datan laatu: Katso, kuinka suuri osa datastasi näkyy raportissa. Voit esimerkiksi nähdä, onko dataa piilotettu datakynnysten tai Google Analyticsin rajoitusten vuoksi.
  3. Aikaväli: Vaihda raportin aikaväliä tai vertaa tietyn aikavälin dataa toiseen aikaväliin.
  4. Vertailut: Arvioi datan osajoukkoja rinnakkain. Voit esimerkiksi verrata kaikkea Android-laitteilta peräisin olevaa dataa kaikkeen iOS-laitteisiin liittyvään dataan.
  5. Jaa ja vie: Jaa linkki raporttiin tai vie raportti PDF- tai CSV-tiedostona.
  6. Vinkit: Ymmärrä dataasi ja tee sen perusteella muutoksia. Vinkit perustuvat koneoppimiseen ja valitsemiisi ehtoihin.
  7. Muokkaa: Muokkaa raportissa näkyviä ulottuvuuksia, mittareita ja kaavioita. Vain muokkaajat ja järjestelmänvalvojat näkevät tämän vaihtoehdon.