Reports

[GA4] Om detaljerede rapporter

En detaljeret rapport er en rapporttype, der giver detaljerede oplysninger om et interesseområde. En detaljeret rapport indeholder typisk to diagrammer og en tabel. Du kan f.eks. bruge følgende detaljerede rapport til at analysere, hvor nye brugere kommer fra på dit website eller i din app.

An example of a detail report

Om detaljerede rapporter

Diagrammerne i rapportens første halvdel giver et hurtigt overblik over dataene i tabellen, mens tabellen i anden halvdel giver dig mulighed for at analysere, sortere og forstå dine data.

Du kan vælge en dimension øverst til venstre i tabellen. Herefter vises værdierne for den pågældende dimension i rækkerne under den valgte dimension. Kolonneoverskrifterne til højre for dimensionsoverskriften er metrics, og du kan klikke på en bestemt metric for at sortere efter den pågældende metric i tabellen. Hvis du vil indsnævre tabellen til en bestemt dimension, kan du bruge søgefeltet over dimensionsvælgeren.

Du kan ændre, hvilke data der vises i diagrammerne, ved at ændre dimensionen i tabellen, sortere efter en anden metric i tabellen eller ændre siderne i tabellen.

Find rundt

Du kan bruge følgende komponenter til at administrere, fortolke og dele de data, der vises i rapporten:

1. Filtre: Fokusér på en bestemt delmængde af dataene i din rapport. Du kan f.eks. nøjes med at fokusere på data, der genereres af Android-enheder.
  2. Datakvalitet: Identificer, hvor mange af dine data der vises i rapporten. Du kan f.eks. se, om nogen af dine data er skjult på grund af datagrænser eller Google Analytics-grænser.
  3. Datointerval: Angiv et andet datointerval i en rapport, eller sammenlign data for ét datointerval med data for et andet datointerval.
  4. Sammenligninger: Evaluer undergrupper af dine data side om side. Du kan f.eks. sammenligne alle data, der genereres af Android-enheder og alle data, der genereres af iOS-enheder.
  5. Del og eksportér: Del et link til en rapport, eller eksportér en rapport som en PDF- eller CSV-fil.
  6. Indsigt: Forstå og reager på dine data ved hjælp af maskinlæring og betingelser, som du konfigurerer.
  7. Tilpas: Tilpas, hvilke dimensioner, metrics og diagrammer der vises i rapporten. Det er kun brugere med rollen redaktør eller administrator, der kan se denne valgmulighed.