Reports

[GA4] Sobre els informes de detalls

Un informe de detalls és un tipus d'informe que proporciona informació detallada sobre una àrea d'interès. L'informe de detalls habitual inclou dos gràfics i una taula. Per exemple, podeu utilitzar l'informe de detalls següent per analitzar d'on provenen els usuaris nous del vostre lloc web o aplicació.

An example of a detail report

Sobre els informes de detalls

Els gràfics de la primera meitat de l'informe proporcionen un resum ràpid de les dades de la taula, mentre que la taula de la segona meitat us permet analitzar i ordenar les vostres dades, així com donar-los sentit.

A la part superior esquerra de la taula, podeu triar una dimensió. En fer-ho, els valors d'aquesta dimensió es mostraran a les files que hi ha a sota de la dimensió triada. Les capçaleres de columna que hi ha a la dreta de la capçalera de dimensió són les mètriques. Podeu fer clic en una mètrica a fi d'ordenar la taula per la mètrica en qüestió. Per restringir la taula a una dimensió concreta, utilitzeu el quadre de cerca que hi ha a sobre del selector de dimensions.

Podeu canviar les dades que es mostren als gràfics canviant la dimensió de la taula, ordenant-la per una altra mètrica, cercant a la taula o canviant-ne les pàgines.

Orientar-se

Podeu utilitzar els components següents per gestionar, interpretar i compartir les dades que es mostren a l'informe:

1. Filtres: centreu-vos en un subconjunt concret de dades de l'informe. Per exemple, podeu centrar-vos només en les dades generades per dispositius Android.
  2. Qualitat de les dades: identifiqueu la quantitat de dades que es mostren a l'informe. Per exemple, podeu veure si alguna de les vostres dades està amagada a causa dels llindars de dades o dels límits de Google Analytics.
  3. Interval de dates: definiu un interval de dates diferent en un informe o compareu-ne les dades amb les d'un altre interval de dates.
  4. Comparacions: avalueu els subconjunts de dades en paral·lel. Per exemple, podeu comparar totes les dades generades per dispositius Android i totes les dades generades per dispositius iOS.
  5. Compartir i exportar: compartiu un enllaç a un informe o exporteu-lo com a PDF o CSV.
  6. Estadístiques: enteneu les vostres dades i preneu mesures en conseqüència mitjançant l'aprenentatge automàtic i les condicions que configureu.
  7. Personalitzar: personalitzeu les dimensions, les mètriques i els gràfics que voleu que es mostrin a l'informe. Només els editors i els administradors poden veure aquesta opció.