[GA4] Om optællingsmetoden for konverteringer

Få flere oplysninger om, hvordan du tæller en konvertering én gang pr. hændelse i forhold til én gang pr. session.

I denne artikel kan du læse om de forskellige muligheder, du kan angive, for at fortælle Google Analytics 4-ejendomme, hvordan dine konverteringer skal tælles. Se Om Google Analytics-konverteringer for at få mere generelle oplysninger om konverteringer.

Optællingsmetoder

Du kan vælge mellem to forskellige optællingsmetoder for en konverteringshændelse:

• Én gang pr. hændelse (anbefales)

Denne indstilling betyder, at Google Analytics 4-ejendomme tæller en hændelse som en konvertering, hver gang den forekommer.

Eksempel
    En bruger fuldfører 5 konverteringer i én session. Denne indstilling tæller 5 konverteringer.

Denne mulighed anbefales, fordi den afspejler brugernes adfærd på dit website eller i din app, og den giver dig mulighed for at skelne mellem sessioner, hvor der har været flere konverteringer, og sessioner, hvor der kun forekom én konvertering.

• Én gang pr. session (forældet)

Denne indstilling betyder, at Google Analytics 4-ejendomme kun tæller en hændelse som en konvertering når den forekommer inden for en bestemtsession.

Eksempel
    En bruger fuldfører 5 konverteringer i én session. Denne indstilling tæller 1 konvertering.

Én gang pr. session tæller, hvordan Universal Analytics-ejendomme tæller mål. Vælg denne mulighed, hvis det er vigtigt, at antallet af konverteringer i GA4 stemmer overens med antallet af konverteringer i UA. Ellers skal du vælge Én gang pr. hændelse.

Bemærk! Standardmetode til optælling
Hvis du ikke foretager et valg, bruger Google Analytics automatisk standardoptællingsmetoden. Standardindstillingen afhænger af, hvordan konverteringshændelser blev oprettet.

Sådan ser du, hvilken optællingsmetode der bruges til hver konverteringshændelse

Du kan hurtigt se, hvilken optællingsmetode der bruges til hver af dine konverteringshændelser, ved at gå til tabellen Konverteringshændelser under Administrator > Konverteringer.

Enhver konvertering med ikonet ud for det har optællingsmetoden Én gang pr. session. Hvis der ikke er noget ikon i kolonnen Konverteringsnavn, bruger den pågældende konverteringshændelse Én gang pr. hændelse.

Vejledning

Du skal have rollen Redaktør på ejendommen for at kunne ændre optællingsmetoden for en konverteringshændelse.

1. Klik på Konverteringer under Datavisning i Administrator.
  2. I tabellen Konverteringshændelser skal du klikke på ikonet med tre prikker Mere længst til højre for en række.
  3. Klik på Skift optællingsmetode.
  4. Vælg din foretrukne optællingsmetode.
    Bemærk! Hvis du ikke kan vælge en mulighed, har du ikke de nødvendige tilladelser.
  5. Klik på Gem.

Du kan til enhver tid ændre denne indstilling for alle dine konverteringshandlinger.

Bemærk! Ændringer af optællingsmetoden gælder kun for fremtidige konverteringer for en bestemt konvertering og gælder ikke for tidligere konverteringers data.