[GA4] Miniguies: públics

[GA4] Configurar un públic de compradors que repeteixen

Seguiu aquestes instruccions a fi de crear un públic format per usuaris que han fet tres o més compres durant els 60 darrers dies.

Mireu un vídeo breu (01:33) per veure com podeu crear un públic de compradors recurrents a Google Analytics.

Set up a repeat purchasers audience

Abans de començar

A fi de crear el públic, heu de:

Crear el públic

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Públics.
  2. Feu clic a Públic nou.
  3. A Públics suggerits, aneu a General i seleccioneu Compradors.

4. Al costat d'in_app_purchase, aneu a + Afegeix un paràmetre > Altres > Recompte d'esdeveniments.
  5. Definiu el Recompte d'esdeveniments en 3.

6. Commuteu Període de temps a activat.
  7. A Període de temps, introduïu 60 dies i seleccioneu Període de temps més recent.

8. Repetiu els passos del 4 al 7 amb purchase i ecommerce_purchase.

9. Definiu la Durada de la pertinença en 60 dies.

10. Canvieu el nom del públic i la descripció per uns altres que us siguin fàcils de recordar. Feu clic a Desa.

11. El públic nou es mostra a la part superior de la taula de gestió.

Utilitzar el públic a Google Ads

Per utilitzar el públic a Google Ads, heu de:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda