[GA4] Minivejledninger: Målgrupper

[GA4] Opret og konfigurer en målgruppe bestående af personer, som har købt noget for nylig

Følg denne vejledning for at oprette en målgruppe bestående af brugere, som har foretaget et køb på dit website eller i din app inden for de seneste 7 dage.

Du kan bruge denne målgruppe til at ekskludere personer, som har købt noget for nylig, i dine annoncekampagner.

Se en kort video (varighed: 1:23) om, hvordan man opretter en målgruppe bestående af personer, som har købt noget for nylig, i Google Analytics.

Set up a recent purchasers audience

Før du begynder

Du skal opfylde følgende betingelser for at kunne oprette målgruppen:

Opret målgruppen

1. Klik på Målgrupper under Datavisning i Administrator.
  2. Klik på Ny målgruppe.
  3. Gå til Generelt under Brug en reference, og vælg Købere.

4. Gå til + Tilføj parameter > Andet > Antal hændelser ud for in_app_purchase.
  5. Klik for at slå kontakten Tidsrum TIL.
  6. Angiv 7 dage under Tidsrum, og vælg Seneste tidsrum.

7. Klik på Anvend.
  8. Gentag trin 4-6 for purchase og ecommerce_purchase, så begrænsningen for begge købstyper er den seneste periode på 7 dage.
  9. Indstil Varighed af medlemskab til 7 dage.

10. Omdøb målgruppen, og rediger beskrivelsen, så du nemt kan huske, hvilken målgruppe der er tale om. Klik på Gem.

11. Din nye målgruppe vises øverst i administrationstabellen.

Brug målgruppen i Google Ads

Du skal gøre følgende for at kunne bruge målgruppen i Google Ads: