[GA4] Minivejledninger: Målgrupper

[GA4] Opret og konfigurer en målgruppe bestående af personer, som har påbegyndt, men ikke fuldført et selvstudie

Følg denne vejledning for at oprette en målgruppe bestående af personer, som har påbegyndt, men ikke fuldført et selvstudie.

Se en kort video (00:30) for at finde ud af, hvordan du opretter en målgruppe, der kan forlade sider med selvstudier, i Google Analytics.

Set up a tutorial abandoners audience

Før du begynder

Du skal opfylde følgende betingelser for at kunne oprette målgruppen:

Du kan skifte branchekategori for din ejendom midlertidigt for at bruge en foreslået målgruppe for den pågældende branche. Når du har oprettet og gemt målgruppen, kan du skifte tilbage til den forrige branchekategori.

Opret målgruppen

1. Klik på Målgrupper under Datavisning i Administrator.
  2. Klik på Ny målgruppe.
  3. Gå til Spil under Brug en reference, og vælg Personer, som har påbegyndt, men ikke fuldført en vejledning.

Hvis du vælger Internet og telekommunikation, Job og uddannelse eller Fast ejendom som branchekategori for din ejendom, vises den pågældende kategori i stedet for Spil.
  4. Klik på Gem.

5. Din nye målgruppe vises øverst i administrationstabellen.

Brug målgruppen i Google Ads

Du skal gøre følgende for at kunne bruge målgruppen i Google Ads: