Reports

[GA4] Publisistannonser-rapporten

I rapporten om publisistannonser, som er en forhåndsdefinert detaljert rapport, får du se alle annonsene du viser i appen din eller på nettstedet ditt, samt inntektene og engasjementet knyttet til hver av disse.

Merk: Denne artikkelen handler om standardrapporten. Du kan tilpasse denne rapporten ved å bruke filtre eller sammenligninger, eller ved å bruke andre dimensjoner, beregninger eller diagrammer. Finn ut mer

Se rapporten

1. Logg på Google Analytics.
  2. Velg Annonsering fra menyen til venstre.
  3. Gå til Publisistannonser > Inntektsgenerering til venstre.
Ser du ikke rapporten? For å få rapporten om publisistannonser må du knytte området ditt sammen med minst én AdMob-, Google Ad Manager- eller Google AdSense-konto. I tillegg er Annonsering-delen som rapporten finnes i, bare tilgjengelig i Google Analytics-versjonen for datamaskiner.

Dimensjoner i rapporten

Rapporten inneholder disse dimensjonene. Hvis du har rollen redigerer eller administrator, kan du legge til dimensjoner i og fjerne dem fra rapporten.

Dimensjon Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Annonseformat Formatet til en annonse. Vanlige formater er «Banner», «Interstitial» og «Annonse med belønning». Denne dimensjonen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Annonsekilde

Kildenettverket som leverte annonsen. Vanlige kilder er «Meta Network», «Meta Audience Network» og «Medierte egenannonser»

Når du integrerer med Google Ad Manager, representerer denne dimensjonen navnet på Google Ad Manager-nettverket, for eksempel «Bloomberg LP (Google Ad Manager Network 5262)».

Denne dimensjonen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Annonseenhet Navnet du ga en annonseenhet. Når du integrerer oppsettet med Google Ad Manager, representerer denne dimensjonen annonseenheten (alle nivåene). Denne dimensjonen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Sidebane og skjermklasse

Sidebanen fra en nettadresse og skjermklassen fra en mobilapp.

Sidebanen er verdien som kommer etter domenet. Hvis noen for eksempel besøker www.googlemerchandisestore.com/Vesker, er «googlemerchandisestore.com» domenet, mens «Vesker» er sidebanen.

Denne dimensjonen fylles ut automatisk.

Beregninger i rapporten

Rapporten inneholder disse beregningene: Hvis du er redigerer eller administrator, kan du legge til beregninger i og fjerne dem fra rapporten.

Beregning Beskrivelse Hvordan fylles den ut?
Eksponering av annonseenheten Tidspunktet da en gitt annonseenhet ble vist til en bruker (i millisekunder). Denne beregningen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Publisistens annonseklikk Antallet ganger brukere har klikket på en annonse. Denne beregningen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Publisistens annonsevisninger Antallet ganger brukere er blitt vist en annonse. Denne beregningen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.
Total annonseinntekt Summen av en annonseinntekter fra en bruker. Denne beregningen fylles ut automatisk når du integrerer AdMob eller Google Ad Manager i oppsettet ditt. Hvis du integrerer oppsettet med MoPub, ironSource eller en annen plattform med inntektsgenerering av annonser for mobilapper, må du sende ad_impression-hendelsen for å fylle ut dimensjonen.