Reports

[GA4] Rapporten Udgiverannoncer

Rapporten Udgiverannoncer er en foruddefineret detaljeret rapport, der viser dig hver annonce, du medtager i dit website eller app, samt det engagement og den omsætning, der er knyttet til hver enkelt annonce.

Bemærk! Denne artikel beskriver standardrapporten. Du kan tilpasse rapporten ved at anvende filtre eller sammenligninger eller ved at ændre dimensioner, metrics eller diagrammer. Få flere oplysninger

Læs rapporten

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Vælg Annoncering i menuen til venstre.
  3. Gå til Udgiverannoncer > Indtægtsgenerering til venstre.
Kan du ikke se rapporten? For at få Rapporten Udgiverannoncer skal du knytte din ejendom til mindst én AdMob-, Google Ad Manager- eller Google AdSense-konto. Desuden er sektionen Annoncering , hvor rapporten findes, kun tilgængelig i computerversionen af Google Analytics.

Dimensioner i rapporten

Rapporten indeholder følgende dimensioner. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne dimensioner i rapporten.

Dimension Hvad er det? Sådan udfyldes den
Annonceformat Annoncens format. Typiske formater omfatter "bannerannoncer", "mellemliggende annoncer" og "belønningsannoncer". Denne dimension udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende annonceplatform til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Annoncekilde

Det kildenetværk, der viste annoncen. Blandt de typiske kilder kan nævnes "AdMob-netværket", "Meta Audience Network" og "Formidlede egenannoncer".

Når du foretager integration med Google Ad Manager, repræsenterer denne dimension Google Ad Manager-netværkets navn, f.eks. "Bloomberg L.P. (Google Ad Manager-netværk 5262)".

Denne dimension udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende annonceplatform til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Annonceenhed Det navn, du har valgt for en annonceenhed. Når du integrerer med Google Ad Manager, repræsenterer denne dimension annonceenheden (alle niveauer). Denne dimension udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende platform for annoncer til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Sidesti og skærmklasse

Sidesti fra en websiteadresse og skærmklasse fra en mobilapp.

Sidestien er værdien efter domænet. Hvis en bruger eksempelvis besøger www.googlemerchandisestore.com/Bags, er "googlemerchandisestore.com" domænet, og "Bags" er sidestien.

Denne dimension udfyldes automatisk.

Metrics i rapporten

Rapporten indeholder følgende metrics. Hvis du har rollen Redaktør eller Administrator, kan du tilføje og fjerne metrics i rapporten.

Metric Hvad er det? Sådan udfyldes den
Annonceenhedseksponering Tidspunktet, hvor en bestemt annonceenhed blev vist til en bruger (i millisekunder). Denne metric udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende platform for annoncer til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Antal klik på udgiverens annonce Det antal gange, brugerne klikker på en annonce. Denne metric udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende platform for annoncer til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Antal eksponeringer af udgiverens annonce Det antal gange, brugerne får vist en annonce. Denne metric udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende platform for annoncer til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.
Samlet annonceomsætning Summen af annonceindtægter for en bruger. Denne metric udfyldes automatisk, når du integrerer med AdMob eller Google Ad Manager. Hvis du integrerer med MoPub, ironSource eller en anden indtægtsgenererende platform for annoncer til mobilapps, skal du sende hændelsen ad_impression for at udfylde dimensionen.