[GA4] Integració de Play

Analitzar a Analytics les dades de l'aplicació d'Android que es recullen a Play Store
Aquest article està dirigit als propietaris d'aplicacions d'Android que volen utilitzar a Google Analytics les seves dades de Google Play sobre subscripcions i compres des de l'aplicació.

La integració amb Google Play us permet accedir a les dades d'esdeveniments de Play sobre subscripcions i compres des de l'aplicació, a Google Analytics. Per exemple, podeu utilitzar aquesta informació per definir els públics o per mesurar el rendiment de les campanyes publicitàries (si heu enllaçat els vostres comptes publicitaris).

Informes

Aquesta integració afegeix als informes mètriques de subscripcions i compres des de l'aplicació. Per exemple, podeu consultar l'informe de compres des de l'aplicació.

Límits

Els enllaços entre els fluxos de dades d'aplicacions de Google Analytics 4 i les aplicacions de Play es creen en una proporció d'1:1 (flux de dades:aplicació) a partir del nom del paquet d'aplicacions:

• Només podeu enllaçar un flux de dades d'aplicació de Google Analytics 4 a una aplicació de Play. Aquesta regla s'aplica a totes les propietats de Google Analytics 4. La comprovació global d'exclusivitat no us permetrà crear un segon enllaç.
  • Podeu afegir diversos fluxos de dades d'aplicacions a la mateixa propietat de Google Analytics 4. Això vol dir que, per exemple, podeu enllaçar tots els jocs a una propietat d'Analytics i les aplicacions de l'empresa a una altra.

Podeu estructurar els comptes de Google Analytics i Google Play de la manera que vulgueu. Per exemple, podeu enllaçar fluxos de dades d'Analytics a aplicacions de Play en diferents comptes de desenvolupador i enllaçar aplicacions de Play a fluxos de dades en diferents comptes d'Analytics.

Disponibilitat de les dades

• La ingesta de dades a Analytics s'inicia quan creeu l'enllaç a Play.
  • La ingesta de dades s'atura:
    • Si anul·leu la publicació de l'aplicació o la traieu de Play.
    • Si desenllaceu de l'aplicació Play el flux de dades d'aplicació d'Analytics.
    • Si moveu l'aplicació Play a un altre compte de desenvolupador de Play.

Els enllaços a Play que es creen a Analytics són independents dels elements següents i no s'hi veuen afectats:

• Enllaços existents entre propietats de Google Analytics 4 i projectes de Firebase.
  • Canvis en els enllaços entre comptes de desenvolupador de Play i aplicacions de Firebase.

Quan s'activen els esdeveniments relacionats

El diagrama següent explica quan s'activen els esdeveniments relacionats amb les subscripcions i compres des de l'aplicació. Més informació sobre els esdeveniments i els seus paràmetres

Requisits previs

Conceptes bàsics

Per crear a Analytics un enllaç a Play:

• Heu d'haver creat un flux de dades per a l'aplicació d'Android a la qual vulgueu enllaçar. El nom del paquet de l'aplicació registrada a Analytics i a Play ha de ser el mateix. Obteniu més informació sobre com podeu crear fluxos de dades.
  • Necessiteu un compte de desenvolupador de Play amb una o diverses aplicacions de Play que:

• Estiguin configurades al tauler de l'aplicació i es distribueixin a un dels canals de Google Play (Intern, Tancat, Prova oberta o Producció).
    • S'hagin revisat i publicat a Play. Les aplicacions publicades mostren un dels estats següents: Intern (però no Esborrany de prova interna), Prova tancada, Prova oberta o Producció.

Permisos

Per crear un enllaç a Play, necessiteu tenir la funció d'editor a la propietat de Google Analytics 4 i permisos d'administrador al compte de desenvolupador de Play.

Per suprimir un enllaç, necessiteu tenir la funció d'editor a la propietat de Google Analytics 4.

Crear enllaços

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Google Play.
  2. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça
  3. Si teniu permisos d'administrador en un o diversos comptes de desenvolupador de Play, feu clic a Tria una aplicació i, tot seguit, seleccioneu l'aplicació a la qual vulgueu enllaçar.
  4. Feu clic a Següent.
  5. Verifiqueu el flux de dades d'aplicació seleccionat automàticament i feu clic a Següent.
  6. Reviseu les opcions de configuració i feu clic a Envia.

No podeu editar els enllaços de Play. Si necessiteu fer un canvi en un enllaç, suprimiu-lo i creeu-ne un altre.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar aplicacions a Play Console.