[GA4] Crear i editar propietats d'agrupació

Les propietats d'agrupació només estan disponibles per als comptes de Google Analytics 360 que estan enllaçats a una organització de Google Marketing Platform amb una comanda de 360 activa. Només les propietats de Google Analytics 360 poden ser fonts d'una propietat d'agrupació.

Per crear o editar una propietat d'agrupació, heu de ser administrador del compte d'Analytics.

Crear una propietat d'agrupació

Les propietats d'agrupació tenen un cost addicional per les dades. El cost dels esdeveniments d'una propietat d'agrupació és la meitat del cost dels esdeveniments de cada propietat font, d'acord amb les condicions del vostre contracte de 360. Per exemple, dos esdeveniments d'una propietat d'agrupació costen el mateix que un esdeveniment de la propietat font. Contacteu amb el vostre partner o gestor de comptes de Google si teniu preguntes sobre el contracte de 360.

1. A Administració, feu clic a Crea i, tot seguit, seleccioneu Propietat.
  2. A la fila Propietat d'agrupació, feu clic a Crea.
  3. Introduïu un nom per a la propietat d'agrupació i seleccioneu la zona horària i la moneda.
  4. Seleccioneu Soc conscient del cost addicional que suposarà crear aquesta propietat. El cost addicional és la meitat del cost dels esdeveniments de cada propietat font d'acord amb les condicions del vostre contracte de 360.
  5. Feu clic a Següent.
  6. A la fila Propietats font, feu clic a Tria propietats.
  7. Podeu seleccionar qualsevol tipus de propietat, tret d'una altra propietat d'agrupació.

Si la seleccioneu d'un grup de propietats font i subpropietats, només podeu seleccionar-ne una d'aquest grup (ja sigui la propietat font o una subpropietat).

Podeu seleccionar 200 propietats font com a màxim.
  8. Un cop hàgiu seleccionat les propietats font, feu clic a Confirma.
  9. Feu clic a Següent.
  10. Seleccioneu una categoria de sector per a la propietat d'agrupació, la mida de l'empresa que mesureu amb la propietat i els diversos motius pels quals utilitzeu Analytics per a la propietat.
  11. Feu clic a Crea.

Afegir o treure propietats font

1. A Administració, a Propietat , feu clic a Propietats font.
  2. A la fila Propietats font, feu clic a Edita.
  3. Seleccioneu o desseleccioneu les propietats per afegir-les a la propietat d'agrupació o treure-les-en.
  4. Feu clic a Desa.

Consultar les propietats d'agrupació d'un compte

Quan mostreu una llista de propietats (p. ex., a Administració > columna Propietats o al selector de comptes), les propietats d'agrupació s'identifiquen amb l'etiqueta "Dades agrupades". Les propietats font corresponents es mostren com una llista sagnada a sota de la propietat d'agrupació.

Editar una propietat d'agrupació

A Administració, utilitzeu els diferents enllaços que hi ha a Propietat per obrir els elements que vulgueu modificar (p. ex., la gestió d'accés a la propietat o les propietats font).

Moure les propietats d'agrupació i les propietats font

Si voleu moure una propietat d'agrupació, primer heu de treure'n totes les propietats font.

Si voleu moure una propietat font, primer l'heu de treure de la propietat d'agrupació.

Més informació sobre com es poden treure propietats font

Més informació sobre com es poden moure propietats

Canviar les propietats d'agrupació i les propietats font de la versió 360 a la versió estàndard

Les propietats d'agrupació només existeixen com a entitats 360; per tant, no teniu l'opció de canviar-les a una versió anterior.

Per evitar que se us facturi una propietat d'agrupació sense haver de suprimir-la, desconnecteu-ne totes les propietats font. Això impedirà que flueixin dades cap a la propietat d'agrupació i, per tant, no se us cobraran càrrecs.

Si voleu canviar una propietat font a una versió anterior, primer heu de desconnectar-la de la propietat d'agrupació.

Més informació sobre com es pot canviar a una versió anterior

Historial de canvis

Els canvis que feu en una propietat d'agrupació es registren a l'historial de canvis de la propietat.

Els canvis que feu en una propietat font es registren a l'historial de canvis de la propietat.

Més informació sobre l'historial de canvis