[GA4] Sobre les propietats d'agrupació

Les propietats d'agrupació només estan disponibles per als comptes de Google Analytics 360 enllaçats a una organització de Google Marketing Platform amb una comanda activa de 360. Només les propietats de Google Analytics 360 poden ser fonts d'una propietat d'agrupació.

Les propietats d'agrupació proporcionen una visió àmplia de la vostra empresa quant a productes, marques o regions. Per fer-ho, combinen les dades de diverses propietats font en una única propietat d'agrupació. Per exemple, si teniu propietats diferents per a diverses marques que són propietat de la vostra empresa, podeu agrupar-les en una única propietat que us proporcioni una visió agregada del rendiment d'aquestes marques.

Restriccions

Les propietats d'agrupació estan subjectes als mateixos límits de funcions que altres propietats de 360.

Una propietat d'agrupació pot tenir un màxim de 200 propietats font. En determinades circumstàncies, i amb l'aprovació de Google, el màxim pot augmentar fins a 400 propietats.

Una propietat d'agrupació no pot ser font d'una altra propietat d'agrupació.

Tampoc no pot tenir alhora una subpropietat i una de les seves propietats font com a fonts. Tant la subpropietat com la seva propietat font poden ser una font per a la propietat d'agrupació, però no totes dues.

No podeu crear subpropietats des d'una propietat d'agrupació.

Les opcions de configuració que definiu a la pàgina Administració d'una propietat d'agrupació no afecten la configuració de cap de les propietats font. De la mateixa manera, les opcions de configuració que definiu a la pàgina Administració d'una propietat font no afecten la configuració de la propietat d'agrupació.

Accés dels usuaris a una propietat d'agrupació

Les propietats d'agrupació no hereten els usuaris de les propietats font. Podeu afegir usuaris a una propietat d'agrupació i configurar l'accés d'aquests usuaris i dels usuaris de les propietats font per separat.

Els usuaris d'una propietat d'agrupació no reben permisos automàticament per a cap de les propietats font.

Els usuaris de les propietats font no reben permisos automàticament per a la propietat d'agrupació.

Els usuaris de les propietats font no hereten cap permís de la propietat d'agrupació.

Dades d'una propietat d'agrupació

Actualment, les propietats d'agrupació no hereten les dimensions i mètriques personalitzades de les seves propietats font, però les podeu tornar a crear en una propietat d'agrupació.

Quan creeu una propietat d'agrupació, heu de triar propietats de 360 existents com a fonts de dades de la propietat d'agrupació. Les dades de totes les propietats font es registren com un sol conjunt de dades a la propietat d'agrupació. Per exemple:

• L'informe En temps real mostra el total d'usuaris dels 30 darrers minuts de totes les propietats font.
  • L'informe Visió general de la monetització mostra el total d'ingressos de totes les propietats font.
  • L'informe Visió general de la implicació mostra el temps d'implicació mitjà de tots els usuaris actius de totes les propietats font.

Les propietats d'agrupació comencen a acumular dades de les seves propietats font a partir de la data en què s'afegeix cada propietat font a la propietat d'agrupació.

Les propietats d'agrupació no poden tenir esdeveniments propis; tots els seus esdeveniments han d'existir primer a les seves propietats font. Per aquest motiu, no podeu afegir fluxos de dades a una propietat d'agrupació ni suprimir-ne, importar esdeveniments fora de línia ni modificar i crear esdeveniments mitjançant la interfície d'usuari. Ara bé, podeu utilitzar activadors del públic en una propietat d'agrupació, perquè els esdeveniments que generen els activadors de públic es processen amb independència dels esdeveniments que es recullen del costat del client.

Quan les dades d'una propietat d'agrupació estiguin disponibles a la propietat, la còpia d'aquestes dades estarà subjecta a la configuració de la propietat d'agrupació (p. ex., la configuració de la propietat i de les dades, la identitat per als informes o la configuració d'atribució).

Quan desconnecteu una propietat font d'una propietat d'agrupació, l'historial de dades de la propietat font continuarà estant disponible a la propietat d'agrupació.

Si integreu una propietat d'agrupació amb un altre producte (p. ex., Google Ads), totes les dades aplicables de totes les propietats font estaran disponibles per exportar-les al producte enllaçat. Consulteu la secció següent per obtenir més informació sobre les integracions de productes a les propietats d'agrupació.

Quan feu una sol·licitud de supressió de dades d'una propietat font, aquestes dades també se suprimeixen de la propietat d'agrupació. Quan feu una sol·licitud per suprimir dades d'una propietat d'agrupació, les dades només se suprimeixen de la propietat d'agrupació.

Enllaços de productes en una propietat d'agrupació

Podeu tenir un màxim de 400 enllaços únics a comptes de Google Ads des d'una propietat d'agrupació i les seves propietats font. Els enllaços únics inclouen els enllaços que aporta cada propietat font i els que s'han creat a la propietat d'agrupació (els enllaços al mateix compte de Google Ads només es compten una vegada). Si el total supera els 400, Analytics desactiva els enllaços creats més recentment fins que arriba al límit de 400. Els enllaços desactivats es mostren a la pestanya Inactius de la taula Enllaços únics.

Perquè una propietat d'agrupació exporti dades a un producte, ha de tenir el seu propi enllaç al producte. Per exemple, per exportar a Google Ads públics que creeu en una propietat d'agrupació, heu de crear un enllaç entre la propietat i el vostre compte de Google Ads.

Per als informes, l'enllaç de cada propietat (agrupació o font) importa dades del producte enllaçat (si escau) per ampliar les dades d'esdeveniment existents; per exemple,quan enllaceu a Google Ads i activeu l'etiquetatge automàtic, les propietats importen dimensions de Google Ads, com ara Tipus de xarxa publicitària de Google Ads i Nom del grup d'anuncis de Google Ads, perquè pugueu avaluar les mètriques d'adquisició d'usuaris en el context d'aquestes dimensions.

Si la propietat d'agrupació no està enllaçada a cap producte, sinó que hi ha diverses propietats font enllaçades al mateix producte o compte però amb configuracions diferents, Analytics farà servir la configuració més permissiva d'aquests enllaços múltiples. Per exemple, si dues propietats font estan enllaçades al mateix compte de Google Ads i un enllaç activa l'etiquetatge automàtic mentre que un altre no ho fa, l'etiquetatge automàtic s'activarà per a tots dos enllaços a Google Ads de la propietat d'agrupació i s'importaran les dades de campanyes i costos de Google Ads de totes dues integracions amb Google Ads.

Una propietat d'agrupació i les seves propietats font poden tenir enllaços independents al mateix producte, com ara al mateix compte de Google Ads, però alguns productes només es poden enllaçar a una única propietat d'Analytics:

• En alguns casos, Analytics restringeix la integració a una propietat font d'Analytics. Per exemple, quan enllaceu Firebase i Analytics, heu d'enllaçar el projecte de Firebase a una propietat ordinària d'Analytics (que també pot ser una propietat font).
  • En altres casos, és possible enllaçar el projecte a una propietat d'agrupació o a una propietat font, tot i que Analytics recomana enllaçar-lo a la propietat font. Per exemple, quan enllaceu Search Console i Analytics, enllaceu una propietat de Search Console a un flux de dades web d'Analytics. Tot i que podeu fer un enllaç al flux de dades heretat de la propietat d'agrupació, us recomanem que el feu al flux de dades de la propietat font.

En els dos casos descrits anteriorment, fer un enllaç a la propietat font garanteix la integritat de les dades i l'enllaçament.

Crear enllaços a altres productes

Per crear un enllaç entre una propietat d'agrupació i un altre producte, consulteu les instruccions d'enllaçament del producte en qüestió.

Totes les dades de les integracions de productes amb propietats font estan disponibles a la propietat d'agrupació.

Actualment, podeu enllaçar una propietat d'agrupació als productes següents:

Informes en una propietat d'agrupació

Col·leccions d'informes

Les col·leccions d'informes de les propietats font no s'importen a les propietats d'agrupació.

Dimensions i mètriques personalitzades

Podeu crear dimensions i mètriques personalitzades en una propietat d'agrupació.

Públics

Podeu crear públics a les propietats d'agrupació. Aquests públics s'exporten mitjançant enllaços de productes quan l'enllaçament admet l'exportació de públics.

Conversions

Podeu marcar esdeveniments com a conversions en una propietat d'agrupació. Aquesta acció no marca els mateixos esdeveniments com a conversions a les propietats font.

Quan una propietat d'agrupació està integrada amb un altre producte (p. ex., Google Ads), les conversions s'exporten de la propietat d'agrupació a l'altre producte si aquesta integració admet l'exportació de conversions (com en el cas de Google Ads).

Processament d'identitats o d'usuaris

Una propietat d'agrupació desduplica els usuaris de les propietats font quan es mostren amb la mateixa identitat per als informes en diverses propietats (per exemple, quan un usuari té el mateix identificador o té la sessió iniciada al mateix Compte de Google). Quan els usuaris es desdupliquen, només es compten una vegada per a les mètriques d'usuari (p. ex., Usuaris i Usuaris actius) i per a les mètriques calculades en funció dels recomptes d'usuaris (p. ex., Temps d'implicació mitjà i Sessions amb implicació per usuari). Els usuaris desduplicats també s'inclouen només un cop en operacions com les de preemplenar els públics o fer-ne un backfill.

Google signals

Per processar les dades de Google signals en una propietat d'agrupació, heu d'activar Google signals per a la propietat d'agrupació, de la mateixa manera que ho feu per a qualsevol altra propietat. Un cop activat, si una propietat font recull dades de Google signals, la propietat d'agrupació també les processarà.

Si no activeu Google signals en una propietat d'agrupació, la propietat d'agrupació no processarà les dades de Google signals procedents de les propietats font.

Discrepàncies de dades entre les propietats font i les propietats d'agrupació

Expectatives dels clients

Les propietats d'agrupació desdupliquen usuaris de diferents dominis quan aquests dominis es mesuren amb diferents fluxos de dades.

Motius pels quals no es compleixen les expectatives

• El seguiment entre dominis no s'implementa bé a les propietats font, de manera que els usuaris no es desdupliquen correctament a les propietats font.
  • Les dades dels usuaris de diversos dominis es recullen en fluxos de dades diferents. El mesurament entre dominis es configura dins d'un únic flux de dades, de manera que un sol usuari les dades del qual es recullen en diversos fluxos de dades es compta com un usuari independent en cada flux de dades.

Més informació sobre el mesurament entre dominis