[GA4] Sobre la pàgina d'inici

Trobeu informació rellevant i útil en funció del vostre comportament a Google Analytics

A la pàgina d'inici s'hi mostra informació rellevant en funció del vostre comportament a Analytics. Podeu utilitzar la pàgina per supervisar el trànsit, navegar per Analytics i obtenir estadístiques sobre els vostres llocs web i les vostres aplicacions mòbils. La pàgina d'inici proporciona contingut més personalitzat a mesura que feu servir Analytics.

Si la vostra propietat encara no rep dades, veureu un bàner a la part superior amb instruccions per crear un flux de dades o configurar la recollida de dades. Un cop la propietat rep dades, es mostren a les targetes de la pàgina d'inici.

Accedir a la pàgina d'inici

Per accedir a la pàgina d'inici, al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Inici.

Captura de pantalla del menú de navegació de l'esquerra que destaca el botó d'inici.

Visió general

La targeta de visió general mostra les mètriques rellevants amb una línia de tendència per a cada mètrica. Analytics actualitza les mètriques de la targeta de visió general en funció del vostre comportament a Analytics.

Per exemple, si consulteu regularment la mètrica Ingressos totals, Analytics afegeix una pestanya a la targeta de visió general que mostra els canvis dels ingressos en els set darrers dies. Podeu fer clic a la pestanya per veure una línia de tendència (línia contínua) amb un punt de dades per a cada dia dels set darrers dies en comparació amb els punts de dades per als set dies anteriors (línia discontínua).

Captura de pantalla de la targeta Visió general amb la pestanya Ingressos totals seleccionada.

També podeu passar el cursor per sobre d'una mètrica a fi de veure el menú desplegable, de manera que pugueu canviar la mètrica. Si personalitzeu la targeta de visió general, la resta de persones de la propietat no veuran els canvis que feu. Tant si canvieu la mètrica com la data de la targeta, restaurarem les vostres opcions en sessions futures.

En temps real

La targeta En temps real mostra l'activitat en el moment en què es produeix utilitzant les dades de l'informe En temps real. La targeta mostra el nombre d'usuaris dels 30 darrers minuts (per minut) amb fins a cinc països dels quals prové l'activitat. Més informació sobre la informació d'ubicació

A la targeta En temps real, podeu utilitzar els menús desplegables per triar entre una sèrie de dimensions (p. ex., Públic, Ciutat) o mètriques (p. ex., Usuaris o Usuaris nous), o bé deixar-nos triar una dimensió i una mètrica (és a dir, Tria per mi).

Si personalitzeu la targeta En temps real, la resta de persones de la propietat no veuran els canvis que feu. Tant si canvieu la mètrica, com la dimensió o la data de la targeta, restaurarem les vostres opcions en sessions futures.

S'hi ha accedit fa poc

La secció S'hi ha accedit fa poc proporciona enllaços a les parts de la vostra propietat de Google Analytics 4 a les quals heu accedit més recentment. Per exemple, si heu accedit fa poc a la pàgina Administració, es mostrarà una targeta a la secció S'hi ha accedit fa poc que inclourà:

• Un enllaç a la pàgina Administració.
  • La darrera vegada que heu visitat la pàgina Administració.
  • El camí que heu seguit per accedir a la pàgina Administració.
  • Una imatge de la pàgina Administració.

Captura de pantalla de la secció Vist recentment amb quatre adreces d'interès.

Quan torneu a un informe mitjançant la secció S'hi ha accedit fa poc, veureu els canvis que heu fet a l'informe. Això us permetrà tornar ràpidament a l'anàlisi anterior.

Per exemple, imaginem que heu consultat l'informe d'adquisició de trànsit i heu canviat la dimensió principal de la dimensió Agrupació de canals predeterminada de la sessió a la dimensió Mitjà de la sessió. També heu canviat l'ordre de l'informe, de la mètrica Usuaris en ordre descendent a la mètrica Sessions amb implicació també en ordre descendent. L'endemà, feu clic a l'informe d'adquisició de trànsit a la secció S'hi ha accedit fa poc per obrir l'informe amb els canvis aplicats.

Suggeriments personalitzats

A mesura que comenceu a utilitzar Google Analytics, la secció començarà a incloure les targetes que consulteu sovint, encara que no les hàgiu vist recentment. Per exemple, Analytics mostrarà la targeta Usuaris nous per mitjà del primer usuari si la consulteu regularment a l'informe d'adquisició d'usuaris.

Estadístiques i recomanacions

La secció Estadístiques i recomanacions mostra estadístiques i recomanacions.

Les estadístiques són canvis poc habituals, tendències emergents i altres estadístiques sobre el vostre lloc web o la vostra aplicació. Per exemple, veure anomalies concretes us pot ajudar a identificar més ràpidament canvis en les dades que poden justificar anàlisis i accions addicionals. Podeu fer clic a Desplega Desplega per obrir una estadística o a Mostra totes les estadístiques per obrir-les totes. Més informació sobre les estadístiques

Les recomanacions proporcionen suggeriments personalitzats per ajudar-vos a obtenir dades més útils i precises i a treure profit de funcions noves i rellevants a mesura que estiguin disponibles. Google mostra recomanacions analitzant l'historial de les vostres propietats, la vostra configuració i les tendències de Google Analytics.

És possible que no vegeu cap recomanació si fa poc que la vostra propietat s'ha començat a publicar, però assegureu-vos de tornar-ho a comprovar aviat. Google Analytics descobreix recomanacions personalitzades i llança recomanacions noves de manera regular. Més informació sobre les recomanacions

Ajustar l'interval de dates

De manera predeterminada, les targetes de visió general i les targetes de la secció Perquè els veieu sovint mostren les dades dels set darrers dies. Podeu ajustar l'interval de dates mitjançant el menú desplegable que hi ha a la part inferior esquerra de les targetes. Encara que ajusteu l'interval de dates d'una targeta, no canviarà el de les altres targetes de la pàgina d'inici.

Captura de pantalla del menú desplegable de 7 dies seleccionat amb més opcions de dates disponibles.

Proporcionar suggeriments

Si Analytics mostra una targeta que us resulta útil a la secció Suggeriments personalitzats o Estadístiques i recomanacions, podeu indicar-ho fent servir el botó de suggeriments M'agrada que hi ha a la part superior dreta de la targeta.

Si Analytics mostra una targeta a la secció Suggeriments personalitzats o Estadístiques i recomanacions que no considereu rellevant, podeu ignorar-la fent clic al botó No m'agrada. En funció del que indiqueu, Google Analytics podrà fer seleccions millors per a la pàgina d'inici en el futur.

En fer clic al botó de suggeriments No m'agrada, la targeta es traurà immediatament de la pàgina d'inici i no la tornareu a veure durant els 30 dies següents. Tingueu en compte que la targeta es mantindrà visible durant la resta de la sessió si no envieu el formulari de suggeriments que es mostra després de fer clic al botó de suggeriments, però la targeta es traurà en sessions futures.

Podreu continuar accedint a totes les estadístiques i recomanacions des del Centre d'estadístiques, incloses les que hàgiu ignorat.