Skift til Google Analytics 4

Konfigurer Google Analytics 4 som en central del af din måling

Som vi meddelte for nylig, bliver Universal Analytics snart udfaset, og vi opfordrer dig derfor til at skifte til Google Analytics 4 hurtigst muligt, da denne platform understøtter alle dine målingsrelaterede behov, både nu og i fremtiden. Den 1. juli 2023 bliver der ikke længere behandlet nye hits på almindelige Universal Analytics-ejendomme. For Universal Analytics 360-ejendommes vedkommende ophører behandlingen af nye hits den 1. oktober 2023. Få flere oplysninger

Fuldfør konfigurationen af din Google Analytics 4-ejendom nu, så du kan udnytte alle fordelene ved Google Analytics 4 (heriblandt effektive målefunktioner, automatisk indsigt om "kunderejsen" og nem aktivering) og øge investeringsafkastet af dine marketingaktiviteter.

Kom godt i gang

Afslut migreringen

1. Overvej kontostrukturen
varierende indsats (varierende indsats)

2. Opret en Google Analytics 4-ejendom
meget lille indsats (meget lille indsats)

3. Opret datastrømme
meget lille indsats (meget lille indsats)

4. Aktivér dataindsamling
varierende indsats (varierende indsats)

5. Aktivér Google-signaler
meget lille indsats (hvis det er relevant, kræver det kun en meget lille indsats)
Påkrævet for forbedret remarketing og rapportering

6. Link til Google Ads
lille indsats (hvis det er relevant – kræver kun en meget lille indsat)
Brug værktøjet til migrering af Google Ads-links til at genskabe Universal Analytics-links eller oprette nye Google Ads-links

7. Knyt tilpassede Universal Analytics-hændelser til Google Analytics 4
varierende indsats (varierende indsats)

8. Migrer Universal Analytics-mål og -konverteringer til Google Analytics 4
mellemstor indsats (mellemstor indsats)

9. Valider og byd på konverteringer i Google Ads
mellemstor indsats (hvis det er relevant, kræver det en mellemstor indsats)

10. Migrer målgrupper
mellemstor indsats (hvis det er relevant, kræver det en mellemstor indsats)

11. Migrer e-handelsmåling
stor indsats (hvis det er relevant – kræver en stor indsats)

12. Tilføj brugere
lille indsats (kræver kun en meget lille indsats)

Brug værktøjet til brugermigrering, eller tilføj brugere manuelt

Bemærk! Kontobrugere har automatisk adgang. Du behøver kun at føje brugere af UA-ejendomme (eller -visninger) direkte til din nye GA4-ejendom.

Annoncører: Brug Google Analytics 4-data i Google Ads

Når din Google Analytics 4-ejendom er konfigureret, kan du begynde at se rapporter og bruge Analytics-data på din Google Ads-konto. For at få mest muligt ud af alt det, som Google Analytics 4 kan tilbyde, skal du logge ind på Google Ads og gøre mindst én af følgende ting:

Avanceret konfiguration er påkrævet (hvis det er relevant)

Til User-ID, Dataimport, Measurement Protocol, BigQuery-eksport og andet:

Tillykke!
Du er godt på vej til at få relevant og handlingsrettet kundeindsigt, der sikrer beskyttelse af personlige oplysninger, med Google Analytics 4.