Fer el canvi a Google Analytics 4

Posar Google Analytics 4 al centre d'un mesurament

Google Analytics 4 està totalment equipat per satisfer les vostres necessitats de mesurament actuals i futures. Com vam anunciar recentment, Universal Analytics deixarà d'estar disponible, de manera que us animem a fer el canvi a Google Analytics 4 al més aviat possible. Totes les propietats estàndard de Universal Analytics deixaran de processar peticions de fitxer noves l'1 de juliol de 2023. Les propietats de Universal Analytics 360 deixaran de processar peticions de fitxers noves l'1 d'octubre de 2023. Més informació

Per treure profit de la continuïtat del mesurament de Google Analytics 4, de les estadístiques automàtiques sobre el recorregut del client i de la facilitat d'activació per millorar el retorn de la inversió (ROI) del màrqueting, acabeu de configurar la propietat de Google Analytics 4 avui mateix.

Primers passos

Finalitzar la migració

1. Tenir present l'estructura del compte
l (L'esforç varia)

2. Crear una propietat de Google Analytics 4
molt poc esforç (Molt poc esforç)

3. Crear fluxos de dades
molt poc esforç (molt poc esforç)

4. Activar la recollida de dades
l (L'esforç varia)

5. Activar Google signals
molt poc esforç (si escau; esforç molt baix)
Obligatori per al remàrqueting i per als informes millorats.

6. Enllaçar a Google Ads
poc esforç (si escau; poc esforç)
Utilitzeu l'eina de migració d'enllaços de Google Ads per tornar a crear enllaços de Universal Analytics o crear enllaços de Google Ads

7. Mapar esdeveniments personalitzats de Universal Analytics a Google Analytics 4
l (L'esforç varia)

8. Migrar els objectius de Universal Analytics a Google Analytics 4
esforç mitjà (Esforç mitjà)

9. Validar les conversions i fer ofertes per elles a Google Ads
esforç mitjà (Si escau; esforç mitjà)

10. Migrar els públics
esforç mitjà (Si escau; esforç mitjà)

11. Migrar el mesurament del comerç electrònic
molt esforç (Si escau; molt esforç)

12. Afegir usuaris
poc esforç (Poc esforç)

Utilitzeu l'eina de migració d'usuaris o afegiu els usuaris manualment.

Nota: els usuaris del compte tenen accés automàticament. Només cal que afegiu usuaris de la propietat de UA (o de visualitzacions) directament a la propietat de GA4 nova.

Anunciants: utilitzar les dades de Google Analytics 4 a Google Ads

Un cop s'hagi completat la configuració de la propietat de Google Analytics 4, podreu començar a consultar informes i utilitzar dades d'Analytics al compte de Google Ads. Per treure el màxim profit de tot el que us pot oferir Google Analytics 4, inicieu la sessió a Google Ads i feu almenys una de les accions següents:

Requisits de la configuració avançada (si escau)

En el cas de les funcions User-ID, Importació de dades, Protocol de mesurament, BigQuery Exporti més:

Enhorabona!
Amb Google Analytics 4, aneu pel bon camí per obtenir les estadístiques de clients útils i segures pel que fa a la privadesa.