[GA4] Fer el canvi a Google Analytics 4

Com es pot fer la migració a Google Analytics 4

Google Analytics 4 ha substituït Universal Analytics. L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de processar dades. Les propietats de Universal Analytics 360 amb una comanda en curs es beneficiaran d'una sola pròrroga de processament que acabarà l'1 de juliol de 2024. Obteniu més informació sobre la cronologia de la migració.

Per a tothom

Per a anunciants

1. Tenir present l'estructura del compte
l'esforç varia (L'esforç varia)

Ometeu aquest pas si teniu un lloc web o una aplicació.

2. Crear una propietat de GA4 i un flux de dades
molt poc esforç (Esforç molt baix)
Tool Assistent de configuració de GA4

3. Recollir dades del lloc web i de l'aplicació
l'esforç varia (Si escau; l'esforç varia)
És obligatori només si l'Assistent de configuració de GA4 no ha pogut reutilitzar les etiquetes.
Configureu Shopify o un altre creador de llocs web o CMS.

4. Activar Google signals
molt poc esforç (Si escau; esforç molt baix)
Obligatori per al remàrqueting millorat

5. Configurar esdeveniments clau
esforç mitjà (Esforç baix)
Tool Eina de migració d'objectius
Utilitzeu l'eina o configureu els esdeveniments clau manualment.

6. Afegir usuaris
poc esforç (Poc esforç)
Tool Eina de migració d'usuaris
Utilitzeu l'eina o afegiu els usuaris manualment.

7. Enllaçar a Google Ads
poc esforç(Poc esforç)
Tool Eina de migració d'enllaços de Google Ads
Utilitzeu l'eina o creeu enllaços de Google Ads nous.

8. Migrar els públics
esforç mitjà (Si escau; esforç mitjà)
o configurar públics nous

9. Validar els esdeveniments clau
esforç mitjà (Si escau; esforç mitjà)

10 Importar esdeveniments clau a Google Ads per fer ofertes
l'esforç varia (Si escau; l'esforç varia)

11. Afegir públics d'Analytics a una campanya o a un grup d'anuncis per al remàrqueting
l'esforç varia (Si escau; l'esforç varia)

Requisits de la configuració avançada (si escau)

Esdeveniments personalitzats, comerç electrònic, importació de dades i més

Mapar esdeveniments personalitzats de Universal Analytics a Google Analytics 4
Només és necessari si teniu esdeveniments amb una categoria, una acció i una etiqueta.

Migrar el mesurament del comerç electrònic
Només és necessari si teniu esdeveniments de comerç electrònic.

Importar dades
Milloreu els informes amb més fonts de dades.

Enllaçar a BigQuery
Cerqueu i gestioneu grans conjunts de dades d'Analytics.

User-ID
Si la vostra empresa genera identificadors d'usuari, utilitzeu-los per als informes multiplataforma i multidispositiu a Google Analytics.

Measurement Protocol
Recolliu i envieu dades a Google Analytics des d'un ampli ventall d'entorns en línia i fora de línia.

Trobar la funció GA4 per al vostre cas d'ús
La referència de la migració mapa la funcionalitat de Universal Analytics a la funcionalitat corresponent de Google Analytics 4.

Enhorabona!

Amb Google Analytics 4, aneu pel bon camí per obtenir les estadístiques de clients útils i segures pel que fa a la privadesa.

I ara què? Consulteu els informes o proveu el manual d'estratègia d'Explora per obtenir informació sobre com podeu respondre a preguntes habituals sobre les empreses a GA4.