Aquest article forma part de la guia de migració de Universal Analytics a Google Analytics 4. Consulteu la taula de continguts de la guia de migració.

[UA→GA4] Importar enllaços de Google Ads des de Universal Analytics

Migrar els enllaços de Google Ads d'una propietat de Universal Analytics a una propietat de Google Analytics 4
Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web o d'aplicacions que volen enllaçar la seva propietat de Google Analytics 4 als mateixos comptes de Google Ads que la seva propietat de Universal Analytics.

Utilitzeu aquesta funció per importar ràpidament els enllaços de Google Ads de la propietat de Universal Analytics a la propietat connectada de Google Analytics 4.

Què passa quan s'importen enllaços de Google Ads

Un cop hàgiu importat els enllaços de Google Ads de la propietat de Universal Analytics a la propietat de Google Analytics 4, començareu a veure dades de Google Ads als informes de Google Analytics 4.

Les dades de la propietat de Google Analytics 4 també estan disponibles per als comptes de Google Ads enllaçats. Tanmateix, per utilitzar aquestes dades a Google Ads, heu d'iniciar la sessió al compte de Google Ads i dur a terme les accions necessàries. Consulteu els passos següents.

Instruccions

Per importar enllaços de Google Ads, heu de tenir la funció d'editor al compte d'Analytics.

Nota: un usuari de Google Ads amb accés administratiu ja ha aprovat l'intercanvi de dades amb la propietat de Universal Analytics, de manera que no cal que tingueu accés administratiu, tal com caldria si creéssiu un enllaç totalment nou.
  1. A Google Analytics, feu clic a Administració.
  2. A la columna Compte, assegureu-vos que hàgiu seleccionat el compte que vulgueu. Si només teniu un compte de Google Analytics, ja estarà seleccionat.
  3. A la columna Propietat, seleccioneu la propietat de Google Analytics 4.
  4. A la columna Propietat, feu clic a Assistent de configuració.
  5. A Gestiona els enllaços de producte, aneu a Importa els enllaços de Google Ads existents de la propietat de Universal Analytics connectada i feu clic a Comença.
  6. A la taula, seleccioneu un o diversos enllaços de Google Ads que vulgueu importar a la propietat de Google Analytics 4 nova.
  7. La personalització d'anuncis està activada de manera predeterminada per a tots els comptes seleccionats. Aquesta opció de configuració permet publicar llistes de públics i esdeveniments o paràmetres de remàrqueting de Google Analytics als comptes de Google Ads enllaçats. Podeu desactivar aquesta opció a la columna Personalització d'anuncis.
  8. A la part superior dreta, feu clic a Importa els enllaços de Google Ads seleccionats.
  9. Reviseu el missatge de confirmació i feu clic a D'acord.

Quan es completi la importació, veureu el missatge de confirmació següent: Els enllaços de Google Ads s'han importat correctament.

Passos següents

En decidir importar els enllaços de Google Ads seleccionats, fareu que les dades de la propietat de Google Analytics 4 estiguin disponibles per utilitzar-les a Google Ads. Tanmateix, per dur a terme accions amb aquestes dades, heu d'iniciar la sessió a Google Ads i dur a terme almenys una de les accions següents:

Per millorar el remàrqueting i els informes, també heu d'activar Google signals.

Per què no veig el meu compte de Google Ads?

L'eina d'importació només mostra els comptes de Google Ads que són aptes per importar-se a la propietat de Google Analytics 4 connectada. Si no veieu un compte de Google Ads concret a l'eina d'importació, és possible que ja estigui enllaçat a la propietat de Google Analytics 4. A més, assegureu-vos que (1) hàgiu seleccionat la propietat de Google Analytics 4 correcta i que (2) estigui connectada a la propietat de Universal Analytics adequada.