[UA→GA4] Eina de migració d'enllaços de Google Ads

Migrar els enllaços de Google Ads d'una propietat de Universal Analytics a una propietat de Google Analytics 4
Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web o d'aplicacions que volen enllaçar la seva propietat de Google Analytics 4 als mateixos comptes de Google Ads que la seva propietat de Universal Analytics.

Utilitzeu aquesta funció per importar ràpidament els enllaços de Google Ads de la propietat de Universal Analytics a la propietat connectada de Google Analytics 4.

Què passa quan s'importen enllaços de Google Ads

Un cop hàgiu importat els enllaços de Google Ads de la propietat de Universal Analytics a la propietat de Google Analytics 4, començareu a veure dades de Google Ads als informes de Google Analytics 4.

Les dades de la propietat de Google Analytics 4 també estan disponibles per als comptes de Google Ads enllaçats. Tanmateix, per utilitzar aquestes dades a Google Ads, heu d'iniciar la sessió al compte de Google Ads i dur a terme les accions necessàries. Consulteu la secció Passos següents.

Instruccions

Per importar enllaços de Google Ads, heu de tenir la funció d'editor al compte d'Analytics.

Nota: un usuari de Google Ads amb accés administratiu ja ha aprovat l'intercanvi de dades amb la propietat de Universal Analytics, de manera que no cal que també tingueu accés administratiu, tal com caldria si creéssiu un enllaç totalment nou.
Si només teniu un compte de Google Analytics, ja estarà seleccionat.
  1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Google Ads.
  2. Al menú Accions, seleccioneu Importa de Universal Analytics.
  3. A la taula, seleccioneu un o diversos enllaços de Google Ads que vulgueu importar a la propietat de Google Analytics 4 nova.
  4. La personalització d'anuncis està activada de manera predeterminada per a tots els comptes seleccionats. Aquesta opció de configuració permet publicar llistes de públics i esdeveniments o paràmetres de remàrqueting de Google Analytics als comptes de Google Ads enllaçats. Podeu desactivar aquesta opció a la columna Personalització d'anuncis.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Importa els enllaços de Google Ads seleccionats.
  6. Reviseu el missatge de confirmació i feu clic a D'acord.

Quan es completi la importació, veureu el missatge de confirmació següent: Els enllaços de Google Ads s'han importat correctament.

Passos següents

En decidir importar els enllaços de Google Ads seleccionats, fareu que les dades de la propietat de Google Analytics 4 estiguin disponibles per utilitzar-les a Google Ads. Tanmateix, per dur a terme accions amb aquestes dades, heu d'iniciar la sessió a Google Ads i dur a terme almenys una de les accions següents:

Per millorar el remàrqueting, també heu d'activar Google signals.

Per què no veig el meu compte de Google Ads?

L'eina d'importació només mostra els comptes de Google Ads que són aptes per importar-se a la propietat de Google Analytics 4 connectada. Si no veieu un compte de Google Ads concret a l'eina d'importació, és possible que ja estigui enllaçat a la propietat de Google Analytics 4. A més, assegureu-vos (1) que hàgiu seleccionat la propietat de Google Analytics 4 correcta i (2) que estigui connectada a la propietat de Universal Analytics adequada.