Räätälöidyn kokeilun käyttöönotto

Jos olet tyytyväinen kokeilusi tuloksiin, voit ottaa sen käyttöön alkuperäisessä kampanjassa tai muuntaa sen uudeksi kampanjaksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä alkuperäiselle kampanjalle tapahtuu näissä tilanteissa sekä miten otat kokeilun käyttöön tai muunnat sen.

Näin se toimii

Jos otat kokeilun käyttöön alkuperäisessä kampanjassa, testaamasi muutokset tulevat voimaan kyseisessä kampanjassa.

Jos muunnat kokeilun uudeksi kampanjaksi, alkuperäinen kampanja keskeytetään ja kokeilu alkaa näkyä tavallisena kampanjana. Budjetti ja päivämäärät ovat samat kuin alkuperäisellä kampanjalla.

Valitsitpa kumman tahansa vaihtoehdon, sekä alkuperäisen kampanjan että kokeilun tulosdata säilytetään.

Ohjeet

Kokeilun käyttöönotto alkuperäisessä kampanjassa

Jos otat kokeilun käyttöön alkuperäisessä kampanjassa, kokeilusi lopetetaan ja sen muutokset otetaan käyttöön alkuperäisessä kampanjassa.

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Etsi kampanjakokeilu, jonka haluat ottaa käyttöön.
  3. Valitse kokeilusivun oikeasta yläkulmasta Käytä.
  4. Valitse Päivitä alkuperäinen kampanjasi

Kokeilun muuntaminen uudeksi kampanjaksi

Jos muunnat kokeilusi uudeksi kampanjaksi, kokeilusi näkyy Kaikki kampanjat ‑kohdassa ja käynnistetään tavallisena kampanjana. Alkuperäinen kampanja keskeytetään.

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Etsi kampanjakokeilu, jonka haluat ottaa käyttöön.
  3. Valitse kokeilusivun oikeasta yläkulmasta Käytä.
  4. Valitse Muunna uudeksi kampanjaksi.