Importér konverteringer fra annonceklik i Google Ads ved hjælp af filer (forældet)

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en brugerflade med "peg og klik", der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.

Import af konverteringer giver dig mulighed for at se, hvordan dine onlineannoncer påvirker dit offlinesalg og andre værdifulde handlinger. I denne artikel forklarer vi, hvordan du klargør en fil, der skal bruges til at importere de konverteringer, du opnår som følge af klik på dine annoncer.

Du kan også bruge tredjepartsintegrationer til at automatisere importen af konverteringsdata fra dine CRM-systemer ved at integrere din Google Ads-konto med:

Få flere oplysninger om, hvordan du importerer opkaldskonverteringer.

Før du begynder

Inden du importerer konverteringer, skal du sørge for, at du har fulgt alle vejledninger, der viser dig, hvordan du konfigurerer sporing af offlinekonverteringer med GCLID eller konfigurerer udvidede konverteringer for kundeemner.

Du kan importere dine data til Google Ads ved at uploade eller knytte til en fil via Google Ads-grænsefladen, ved hjælp af en CRM-integration eller ved at overføre dataene via Google Ads API. I denne artikel kan du læse om, hvordan du importerer konverteringer ved at uploade eller knytte til en fil og bruge en CRM-integration. Hvis du vil overføre dataene via Google Ads API, kan du se afsnittet om konverteringsadministration i vores API-udviklervejledning.

Bemærk! Fra og med juni 2021 kan du ikke længere uploade offlinekonverteringer fra en kundekonto, der har tilvalgt brug af måling af konverteringer på kontoniveau. Du modtager en fejlmeddelelse for alle de konverteringer, du uploader ved hjælp af din kundekonto, og du skal gå til managerkontoen og uploade konverteringer derfra. Få flere oplysninger om ændringer af uploads af offlinekonverteringer fra kundekonti.

Vejledning

Følg vejledningen nedenfor for at klargøre og importere dine konverteringsdata.

Bemærk! For konverteringer for hotelkampagner skal du gå til Klargør dine data til import (hotelkampagner).

1. Klargør dine data til import

1. Download en skabelon, alt efter hvilken type konverteringer du vil uploade (download: Excel, CSV, Google Sheets eller ) regneark med udvidede konverteringer for kundeemner). Du kan også downloade skabeloner fra Google Ads-grænsefladen:
    Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
    1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
    2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
    3. Klik på Uploads.
    4. Klik på plusknappen .
    5. Klik på Se skabeloner.
    6. Vælg den korrekte skabelon baseret på den metode, du bruger: "Konverteringer via klik (udvidede konverteringer for kundeemner)" eller "Konverteringer via klik (ved hjælp af Google-klik-id)".
  2. Overhold følgende retningslinjer for upload af regneark:

Hvis en eller flere af de konverteringer, du importerer, har fundet sted inden for én dag efter klikket, er Google Ads muligvis ikke i stand til at registrere dem endnu. Den optimale løsning er at uploade data for en ekstra dag i forbindelse med hver import. Identiske konverteringer registreres ikke flere gange i Google Ads., og du modtager en fejlmeddelelse om, hvilke konverteringer der identiske. Bemærk! Tidligere blev identiske konverteringer ignoreret, men der blev ikke vist en fejlmeddelelse. Det betyder, at hvis du ofte uploader identiske konverteringer, vil du muligvis opleve at modtage flere fejlmeddelelser end tidligere. For at afgøre, om en konvertering er unik, anvender Google Ads navnet på konverteringshandlingen, tidspunktet for konverteringen og det relevante unikke id, der er knyttet til en konvertering.

Bemærk! Hvis du bruger ekstern tilskrivning i din konverteringsimport, kan du finde den korrekte uploadskabelon og yderligere funktioner i sektionen om import af eksternt tilskrevne konverteringer nedenfor.
    • Hvis du importerer konverteringer via klik ved hjælp af Google-klik-id (GCLID), skal du sørge for ikke at fjerne feltet Google-klik-id, da importen ellers mislykkes.
    • Sørg for, at dine data ikke indeholder yderligere kolonner eller personlige oplysninger, som f.eks. telefonnumre og mailadresser.
    • Hvis du vil have Google Ads til at importere dine konverteringer automatisk efter en fast tidsplan, skal du bruge Google Sheets eller linke til en fil via HTTPS eller SFTP (se Trin 2: Importér dine konverteringer).
  3. Brug ét af følgende formater til at angive tidszonen (tidszonen skal ikke stå i citationstegn eller markeres med andre specialtegn):
    • Angiv dit tidszone-id. Vi anbefaler, at du bruger denne metode, så du ikke risikerer fejl, når der skiftes mellem vinter- og sommertid. Eksempel – Parameters:TimeZone=America/Chicago
    • Angiv din GMT-forskydning ved at angive + eller - og derefter tidsforskellen med 4 cifre. Eksempelvis er tidsforskydningen for New York -0500, mens den er +0100 for Berlin. Hvis du bruger Greenwich Mean Time, skal du blot indtaste +0000. Eksempel – Parameters:TimeZone=-0500
  4. Tilføj en ny række for hver offlinekonvertering og udfyld kolonnerne på følgende måde:
    • Hvis du importerer udvidede konverteringer for kundeemner:
      • Mailadresse eller telefonnummer, der er indsamlet via din kundeformular: Du skal inkludere enten felterne fra din websitekundeformular, som du tidligere har konfigureret i det globale websitetag eller i Google Tag Manager. Vi anbefaler, at du bruger mail. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer udvidede konverteringer for kundeemner med Google-tagget.
    • Hvis du importerer konverteringer via klik ved hjælp af Google-klik-id:
    • Conversion Name: Navnet på den konverteringshandling (eksempelvis "kundeemne kvalificeret" eller "kontrakt underskrevet"), som du vil importere den aktuelle konvertering for. Det er vigtigt, at du bruger præcis den samme stavemåde og de samme store/små bogstaver, som du gjorde, da du oprettede konverteringshandlingen på din Google Ads-konto.
    • Konverteringstidspunkt: Dato og klokkeslæt, der angiver, hvornår konverteringen skete. Du kan se en liste over godkendte datoformater (f.eks. MM/dd/åååå TT:mm:ss) i nedenstående tabel. Du kan føje en tidszone til konverteringstidspunktet ved hjælp af et af de sidste 4 viste formater. Erstat "+z" med din GMT-forskydning ved at angive + eller - og derefter tidsforskellen med 4 cifre (New Yorks forskydning er f.eks. -0500, og Berlins er +0100). Du kan også vælge at erstatte "zzzz" med tidszone-id'et fra listen med koder og formater.
    • Ordre-id (valgfrit felt): Et unikt id for hver transaktion, f.eks. et ordrebekræftelsesnummer. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger et transaktions-id til at minimere antallet af dublerede konverteringer.
    • Konverteringsværdi: (Valgfrit felt) Et tal, der repræsenterer den værdi, du tildeler konverteringen. Det kan afspejle en valutaværdi, eller du kan vælge at indtaste relative værdier (f.eks. 1-10). Hvis du lader dette felt stå tomt, anvender Google Ads automatisk den "konverteringsværdi", du definerede i trin 2.8, da du oprettede din nye offlinekonverteringshandling.
    • Konverteret valuta: (Valgfrit felt) Den valuta, din konverteringsværdi angives i. Brug dette felt, hvis du rapporterer konverteringsværdier i mere end én valuta eller har flere konti, der faktureres i forskellige valutaer. Brug ISO 4217-valutakoder på tre tegn, f.eks. USD for amerikanske dollars og JPY for japanske yen.
  5. Hvis du bruger udvidede konverteringer for kundeemner med en planlagt upload, skal du hashkryptere felterne til telefonnummer og mail med SHA256. Der kræves ikke hashkryptering for en manuel engangsupload med udvidede konverteringer for kundeemner.

Eksempel

Du kan bruge metoden i eksemplet nedenfor til at hashkryptere dine data for udvidede konverteringer for kundeemner i Google Sheets:

1. Opret en kopi af regnearksskabelonen.
  2. Klik på Udvidelser i menulinjen, og vælg Apps Script.
  3. Klik på Triggers i panelet til venstre.
  4. Vælg enten opret en ny trigger eller + Tilføj trigger.
  5. Vælg funktionen "autoHash" i menuen, og angiv hændelsestypen til "Ved redigering".
  6. Klik på Gem.

De data, du angiver i felterne for mail og telefonnummer, hashkrypteres automatisk.

Format Eksempel
MM/dd/åååå tt:mm:ss aa "08/14/2012 5:01:54 PM"
MMM dd,åååå tt:mm:ss aa "Aug 14, 2012 5:01:54 PM"
MM/dd/åååå TT:mm:ss "08/14/2012 17:01:54"
åååå-MM-dd TT:mm:ss "2012-08-14 13:00:00"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss "2012-08-14T13:00:00"
åååå-MM-dd TT:mm:ss+z "2012-08-14 13:00:00+0500"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss+z "2012-08-14T13:00:00-0100"
åååå-MM-dd TT:mm:ss zzzz "2012-08-14 13:00:00 America/Los_Angeles"
åååå-MM-ddTTT:mm:ss zzzz "2012-08-14T13:00:00 America/Los_Angeles"
Eksternt tilskrevne konverteringer

Hvis du tilskriver konverteringer på tværs af klik ved hjælp af dit eksterne tilskrivningssystem, er det en fordel at bruge konverteringsimport med ekstern tilskrivning. Med eksternt tilskrevne konverteringshandlinger får du mulighed for at importere vægtet konverteringskredit for hvert klik.

Hvis du vil bruge import med ekstern tilskrivning, skal du sørge for at vælge "Brug ekstern tilskrivning", når du opretter din konverteringshandling i Google Ads (som angivet under trin 14 i denne vejledning). Når du er klar til at uploade konverteringer med kreditvægtning, skal du downloade vores skabelon til konverteringsimport med ekstern tilskrivning (download: Excel, CSV eller Google Sheets). Der er også et par andre ting, du skal være opmærksom på:

• Undlad at fjerne den kolonne, der starter med "Google-klik-id", da importen ellers mislykkes.
  • Sørg for, at dine data ikke indeholder yderligere kolonner eller personlige oplysninger.
  • Husk at angive tidszoneværdien i rækken "Parametre", kolonnen "Konverteringstidspunkt" eller begge dele. Få flere oplysninger om dine indstillinger for sprog, talformat, tidszone og valuta.
  • Angiv navnet på den tilskrivningsmodel, du bruger til at tildele vægtet konverteringskredit. Det kan f.eks. være "Lineær" eller "Databaseret".
  • Hvis du vælger at medtage konverteringsværdi, skal det være den vægtede værdi, der svarer til den tilskrevne konverteringskredit (se eksemplet nedenfor).
  • Det beløb, du angiver i kolonnen "Attributed Credit" (Tilskrevet kredit), skal være større end nul og mindre end eller lig med én.
  • Kolonnerne "Conversion Value" (Konverteringsværdi) og "Conversion Currency" (Konverteringsvaluta) er begge valgfri.

Du kan eksempelvis bruge konverteringsimportskabelonen for ekstern tilskrivning, når du sporer køb og indsamler GCLID for hvert kundeklik. Lad os sige, at en kunde foretager tre klik, inden vedkommende køber en vare til 1.000 DKK på dit website. Det kan f.eks. være ét klik på en Google Ads-displayannonce, ét klik via et andet annoncenetværk og til sidst et klik på en Google Ads-søgeannonce. Hvis du bruger en lineær tilskrivningsmodel, vil dit upload se ud på denne måde:

Parameters:Attribution Model = lineær
Parameters:TimeZone = -0800 # Værdien for "Attributed credit" skal være mellem 0 og 1 # # Valgfrit # # Valgfrit #
Google Click ID Conversion Name Conversion Time Attributed credit Conversion Value Conversion Currency
googleclickid1 Navn på konverteringshandling – ekstern tilskrivning 05/01/2017 3:42:01 PM 0,33 33,33 DKK
googleclickid2 Navn på konverteringshandling – ekstern tilskrivning 05/01/2017 3:42:01 PM 0,33 33,33 DKK
Klargør dine data til import (Hotelkampagner)

Hvis du bruger hotelkampagner, skal du bruge specifikke parametre til dine konverteringer (f.eks. et hotel-id og rejseplansdatoer). Du kan downloade en skabelon med obligatoriske parametre (download: Excel, CSV) eller føje parametrene til en eksisterende skabelon. I tabellen nedenfor kan du se, hvordan du formaterer hver enkelt parameter.

Kolonnenavn Gyldigt format Eksempel
Google Click ID Alfanumerisk streng

EAIaIQobChMIlLfH1KqK9AI
VvEocAh3BowKiEAoYAyAAEgKZSPD_BwE

Conversion Name Alfanumerisk streng In-App Hotel Booking
Conversion Time åååå-MM-dd TT:mm:ss 2022-11-10 5:00:00
Conversion Value Numerisk værdi med op til 2 decimaler 20
Conversion Currency ISO 4217-valutakoder USD
Check-in Date

åååå-MM-dd+z

Erstat "+z" med din GMT-forskydning ved at angive "+" eller "-" og derefter tidsforskellen med 4 cifre i tt:mm-format (for eksempel er New Yorks forskydning -05:00, og Berlins er +01:00 ).

2022-12-01+05:00
Check-out Date

åååå-MM-dd+z

Erstat "+z" med din GMT-forskydning ved at angive "+" eller "-" og derefter tidsforskellen med 4 cifre i tt:mm-format (for eksempel er New Yorks forskydning -05:00, og Berlins er +01:00 ).

2022-12-04+05:00
Hotel ID Alfanumerisk streng Hotel123
Order ID Alfanumerisk streng OrderABC123

2. Importér dine konverteringer

Du importerer dine offlinekonverteringer i Google Ads ved at uploade konverteringsfilen til den Google Ads-konto, der administrerer dine konverteringer. Hvis du har konfigureret konverteringssporing på tværs af konti, skal du uploade konverteringer på managerkontoniveau. Du kan enten uploade en fil én gang eller oprette en plan for regelmæssig upload af en fil, du har online. Følg vejledningen i engangsupload eller planlagte uploads, alt efter hvordan du ønsker at importere dine konverteringer.

Du kan oprette en tilpasset variabel ved hjælp af konverteringssporingstags eller ved at uploade offlinekonverteringer.

Når du har oprettet en ny konverteringshandling, skal du vente 4-6 timer, før du uploader konverteringer for den pågældende konverteringshandling.
Engangsupload af dine konverteringer
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg kilden til din fil i rullemenuen "Kilde". Du kan uploade en fil fra din computer eller fra Google Sheets, eller du kan overføre den via HTTPS eller SFTP.
  6. Vælg en af indstillingerne nedenfor baseret på den kilde, som du har valgt:
    • Hvis du valgte "Upload en fil" eller "Google Sheets", skal du klikke på Vælg fil for at finde og vælge den fil, der indeholder oplysningerne om dine offlinekonverteringer.
    • Hvis du har valgt HTTPS eller SFTP, skal du indtaste webadressen for filen og brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til filen.
      Bemærk! Hvis du vælger SFTP og får vist fejlmeddelelsen "Filen blev ikke fundet", kan du prøve at placere to skråstreger ("//") mellem filstien og navnet. Eksempel: SFTP://sftp.mysite.com/conversions//conv.csv.
  7. Angiv, om dine brugerdata er hashkrypterede eller ikke-hashkrypterede (ikke-hashkrypterede foretrækkes). Ikke-hashkrypterede data hashkrypteres på din computer af Google, inden brugerdataene uploades. Hashkrypterede data angiver, at du har forudformateret din fil og hashkrypterede de private brugerdata ved hjælp af SHA256-algoritmen, som er branchestandarden for envejshashkryptering.
    • Bemærk! Hvis du bruger metoden "hashkrypterede", skal du sørge for, at dine førstepartsdata ikke formateres, før de hashkrypteres. Dine førstepartsdata skal matche, hvad der blev angivet i kundeformularen, da dataene blev indsamlet, før de blev hashkrypteret.
  8. Hvis du vil importere en fils indhold uden at gennemse uploadresultaterne, skal du klikke på Anvend og springe de resterende trin over. Klik på Se forhåndsvisning for at gennemse uploadresultaterne. Forhåndsvisningen af filen fremhæver det antal konverteringer, der vil blive importeret til din konto. Forhåndsvisningen indeholder også eventuelle fejl i din fil. Du kan rette fejlene i filen og uploade den igen, eller du kan ignorere fejlene.
    • Når forhåndsvisningen er klar, skal du klikke på Info for at se noget af indholdet fra din fil. Eventuelle fejl vises først.
    • Klik på Mere, hvis du vil se hele filindholdet.
    • Klik på Anvend fil. En statuslinje nederst på siden giver dig besked, når konverteringerne i din fil er blevet importeret. Klik på Info på statuslinjen for at se alle de konverteringer, der er blevet importeret.

Du kan se filer, som du har importeret, men ikke har anvendt, samt filer, som du har uploadet og anvendt. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se dine uploadede filer.

Upload dine konverteringer i en tidsplan

Google Ads kan importere dine konverteringer automatisk ud fra en fast tidsplan. Du skal oprette en fil med dine konverteringer i Google Sheets eller gemme filen online med HTTPS eller SFTP. Hvis du bruger udvidede konverteringer for kundeemner, skal du hashkryptere dataene i din fil, før de uploades. Sådan planlægger du upload af filer:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på Tidsplaner øverst på siden.
  5. Klik på plusknappen .
  6. Vælg kilden til din fil i rullemenuen "Kilde". Du kan uploade en fil fra Google Sheets, eller du kan overføre den via HTTPS eller SFTP.
  7. Vælg en af indstillingerne nedenfor baseret på den kilde, som du har valgt:
    • Hvis du har valgt "Google Sheets", skal du klikke på Opret link til et eksisterende Google-regneark for at finde og vælge den fil, der indeholder oplysningerne om dine offlinekonverteringer.
    • Hvis du har valgt HTTPS eller SFTP, skal du indtaste webadressen for filen og brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til filen.
      Bemærk! Hvis du vælger SFTP og får vist fejlmeddelelsen "Filen blev ikke fundet", kan du prøve at placere to skråstreger ("//") mellem filstien og navnet. Eksempel: SFTP://sftp.mysite.com/conversions//conv.csv.
  8. Klik på rullemenuen Frekvens, og vælg, hvor ofte filen skal importeres.
  9. Klik på rullemenuen Tid, og vælg, hvornår filen skal importeres.
  10. Klik på Gem og se eksempel. Forhåndsvisningen angiver, om tidsplanen er gemt korrekt eller ej. En tidsplan gemmes muligvis ikke, hvis Google Ads ikke kan få adgang til filkilden på grund af et forkert brugernavn eller en forkert adgangskode, eller hvis filen ikke er formateret korrekt.
  11. Klik på OK for at gå tilbage til siden "Tidsplaner". Siden "Tidsplaner" viser alle dine planlagte uploads.
    Bemærk! Hvis der er et problem med den planlagte upload, får du vist en underretning på din konto, og du modtager en mail. Du skal tjekke din onlinefil for at løse problemet.
  12. Hvis du vil ændre din planlagte upload, skal du klikke på Muligheder i kolonnen "Handlinger" og vælge mellem nedenstående muligheder:
    • Klik på Rediger for at ændre indstillingerne for en planlagt upload.
    • Klik på Sæt på pause for at stoppe de planlagte uploads for en fil.
    • Klik på Genoptag, hvis de planlagte uploads for en fil er sat på pause og skal genoptages.
    • Klik på Fjern, hvis du ikke længere har behov for at uploade konverteringerne i en fil.

Du kan ikke ændre indstillingerne for de planlagte uploads, hvis din Google Ads-konto har skrivebeskyttet adgang.

3. Se dine resultater, og ret eventuelle fejl

Der kan være fejl i uploadfilerne, især når du konfigurerer din konverteringsimportproces første gang. Vi opfordrer alle annoncører til at undersøge resultaterne for deres uploadede filer. Få flere oplysninger om, hvordan du løser uoverensstemmelser og fejl i forbindelse med import af offlinekonverteringer.

Se dine uploadede filer

Når din konverteringsfil er uploadet, vises der en ny post for den pågældende fil på uploadsiden. Bemærk, at det kan tage flere minutter at uploade og anvende en fil.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Hvis du har filer, som du har set forhåndsvisning af, men ikke anvendt, vises de i tabellen "Afventende handlinger". Klik på Anvend i kolonnen "Handlinger" for at importere konverteringer i filen, eller klik på Kassér for at fjerne den uploadede fil.
  5. Under tabellen "Afventende handlinger" kan du se en liste over de filer, du har uploadet og anvendt. Tjek følgende kolonner for at få flere oplysninger om filerne.
    • Kolonnen "Status" giver dig et hurtigt overblik over, om konverteringerne i filen er blevet importeret.
    • Kolonnen "Resultater" indeholder flere oplysninger om status for importen. Hvis filimporten mislykkedes, viser denne kolonne en årsag til, at den er mislykkedes. Denne kolonne indeholder også links til at se, hvilke konverteringer der er blevet importeret, og hvilke der ikke er blevet konverteret på grund af filfejl.
    • Kolonnen "Handlinger" indeholder følgende links:
      • Download resultater: Download en kopi af den uploadede fil. Dette link vises, når alle konverteringer i din fil er blevet importeret korrekt.
      • Download alle: Download en kopi af den uploadede fil, herunder konverteringer, der ikke er blevet importeret.
      • Download fejl: Download et regneark, der viser de konverteringer fra din fil, der ikke blev importeret, samt de tilhørende fejlmeddelelser.
      Når du vælger et af ovenstående tre links, indeholder den downloadede fil kolonnen "Resultater", der bekræfter, at en konvertering er blevet importeret, eller forklarer, hvorfor den eventuelt ikke er blevet importeret. Disse links fjernes 30-60 dage efter den oprindelige upload.
Løs problemer med import
  1. Se dine uploadede filer, og find den fil, der indeholder fejlen.
  2. Klik på Download fejl i kolonnen "Handlinger" for at downloade et regneark med en liste over de konverteringer i din fil, der ikke er blevet importeret.
  3. Gennemse fejlmeddelelserne i kolonnen "Resultater" i regnearket for at finde ud af, hvorfor Google Ads ikke kunne importere dine konverteringer.
  4. Foretag de nødvendige rettelser i regnearket, gem det, og prøv at uploade det igen.
  5. Fra tid til anden opstår der et problem, der forhindrer hele filen i at blive behandlet. I så fald vises der en fejlmeddelelse i den første række (hvis det er en .csv- eller .tsv-fil) eller i et nyt regneark med navnet "General Errors" (Generelle fejl) (hvis det er en Excel-fil).

Retningslinjer for import af konverteringer

Timing af dine uploads

Offlinekonverteringer, der blev uploadet mere end 90 dage efter det relevante sidste klik, importeres ikke til Google Ads og fremgår derfor ikke af dine konverteringsstatistikker.

Upload af flere konverteringer for det samme klik

En konvertering importeres kun én gang. Hvis du forsøger at uploade en konvertering med en kombination af unikt id (GCLID eller brugerens angivne data fra en kundeformular), "ConversionName", dato og klokkeslæt, der har været anvendt tidligere, eller en identisk konverteringsjustering, vil den kun blive talt med én gang, og du vil få vist en fejlmeddelelse for alle identiske uploads.

Du kan dog sagtens uploade flere konverteringer af samme type – f.eks. flere offlinekøbskonverteringer – for det samme klik. De registreres som separate konverteringer i Google Ads, hvis tidspunkterne er forskellige (unikke id'er og konverteringsnavne må gerne være identiske), forudsat at du har indstillet din indstilling for optælling af konverteringer til "alle".

Tip! Hvis du uploader tidligere uploadede hændelser igen, fjerner Google automatisk alle dubletter i dine data for at undgå dobbeltregistrering.

Sådan får du vist dine importerede konverteringer i Google Ads

Der går omkring 3 timer, før du kan se statistikkerne over importerede konverteringer på din Google Ads-konto. Når det sker, vises de i kolonnerne "Konverteringer". Du kan få flere oplysninger om kolonnerne "Konverteringer" og om, hvordan du føjer dem til dine rapporter, under Forstå dine konverteringssporingsdata. Hvis du gerne vil se, hvordan din effektivitet varierer efter konverteringshandling, kan du segmentere kolonnen "Konverteringer" efter "Navn på konverteringshandling".

Tjek, om dine konverteringsimporter fungerer, via kolonnen "Alle konv. (efter konv.tid). I modsætning til de andre konverteringskolonner rapporterer denne kolonne det samlede antal konverteringer efter konverteringsdatoen, fordi din uploadfil registrerer et konverteringstidspunkt.

Husk! Jo længere forsinkelse der er mellem dine klik og dine konverteringer (online- eller importerede konverteringer), desto længere er du nødt til at vente, før du kan se de mest komplette konverteringsdata.

Eksempel

Hvis du vil se konverteringsstatistikker for mandag, men der går tre dage, før dine klik konverteres, og du uploader dine konverteringer hver nat, er du nødt til at vente til fredag morgen, før du kan se mandagens nøjagtige konverteringsstatistikker.

Konfigurer din SFTP-webadresse

"Filen blev ikke fundet. Tjek, at din webadresse, dit navn og/eller din adgangskode er korrekt."

Hvis du oplever denne uploadfejl, og du allerede har fastslået, at brugernavnet og adgangskoden er indtastet korrekt, skal du sandsynligvis ændre din webadresse for at finde ud af, om filen er placeret i dit startindeks.

Alle brugere (f.eks. Jon) på en SFTP-server< (f.eks. ftp.eksempel.dk) har et startindeks (f.eks. /home/Jon/). Nogle SFTP-servere antager, at den fil, du anmoder om (f.eks. upload.csv) altid er placeret et sted i dit startindeks. I disse tilfælde vil FTP-serveren søge efter filen på den forkerte lokation, hvis du medtager dit startindeks i webadressen.

Ret uploadfejl

Her er et par eksempler på uploadfejl, og hvordan du retter dem.

Hvis filen er gemt i dit startindeks (/home/Jon/)

Status Webadresse Årsag
Dårlig ftp.eksempel.dk/home/Jon/upload.csv Dette ligner den logiske webadresse, der skal bruges, men FTP-serveren antager, at filen er gemt i dit startindeks. Så den fortolker, at filstien er /home/Jon/home/Jon/
God ftp.eksempel.dk/upload.csv Hvis du fjerner stien til dit startindeks (/home/Jon/), løser det problemet.
God ftp.eksempel.dk//home/jon/upload.csv Hvis du placerer "//" mellem domænet og filstien, antager FTP-serveren ikke, at filen er i dit startindeks.

Hvis filen er gemt i en mappe i dit startindeks (/home/Jon/data/)

Status Webadresse Årsag
Dårlig ftp.eksempel.dk/home/Jon/data/upload.csv

Da FTP-serveren antager, at filen er gemt i dit startindeks, fortolker den, at filstien er /home/Jon/home/Jon/data/

God ftp.eksempel.dk/data/upload.csv Hvis du fjerner stien til dit startindeks (/home/Jon/), løser det problemet.
God ftp.eksempel.dk//home/jon/upload.csv Hvis du placerer "//" mellem domænet og filstien, antager FTP-serveren ikke, at filen er i dit startindeks.

Hvis filen ikke er gemt i dit startindeks (i stedet i /foo/bar/)

Status Webadresse Årsag
Dårlig ftp.eksempel.dk/foo/bar/upload.csv Dette ligner den logiske webadresse, der skal bruges, men FTP-serveren antager, at filen er gemt i dit startindeks. Så den fortolker, at filstien er /home/Jon/foo/bar/
God ftp.eksempel.dk//foo/bar/upload.csv Hvis du placerer en dobbelt-hash (//) mellem domænet og filstien, antager FTP-serveren ikke, at filen er i dit startindeks.