Opprett og administrer kampanjer fra managerkontoen

Fra Kampanjer-siden i managerkontoen din kan du opprette kampanjer for kontoer du selv administrerer, samt for kontoer som administreres av underkontaktene dine. I tillegg kan du raskt endre budsjett, status og navn for en kampanje, eller gå direkte til en kampanje for å gjøre andre endringer.

Vær oppmerksom på følgende

I veldig store kontoer kan det hende Kampanjer-siden ikke kan vise kampanjedata i standardvisningen som viser alle kontoer. Det samme gjelder filtrerte kontoer hvis utvalget fortsatt omfatter store datamengder. Hvis dette skulle være tilfelle, blir du bedt om å avgrense valget ditt til et mindre sett med kontoer.

Før du begynner

Denne artikkelen forklarer hvordan du oppretter og administrerer kampanjer fra en managerkonto. Ønsker du mer bakgrunnsstoff, kan du begynne med å lese Om managerkontoer.

Veiledning

Lag en ny kampanje

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Velg kontoen du vil at denne kampanjen skal opprettes i. Du kan søke etter kontonavnet i tekstfeltet, eller rulle ned for å finne kontoen.
  5. Velg kampanjetypen du vil opprette.
  6. Fortsett med kampanjeopprettingen på samme måte som i en individuell Google Ads-konto.

Endre en eksisterende kampanje

For å endre en eksisterende kampanje, logg på Google Ads-managerkontoen din og klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre. Hvis du har mer enn 500 kontoer, må du filtrere visningen ved å velge kontoer som inneholder de kampanjene du ønsker å endre. Deretter kan du gjøre følgende:

Endre kampanjestatus til «Aktivert», «Satt på pause» eller «Fjernet»:

1. Merk av i ruten ved siden av kampanjen du vil endre.

2. Klikk på Endre, og velg statusen du vil ha for kampanjen. Den nye statusen lagres automatisk.

Endre kampanjens dagsbudsjett:

1. Merk av i ruten ved siden av kampanjen du vil endre.
  2. Klikk på Endre, og velg Endre budsjetter. Finn ut mer om å angi budsjett for kampanjer.
  3. Når endringen er utført, kan du klikke på Forhåndsvisning for å se endringene dine før du implementerer dem.
  4. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Endre navn på kampanjen:

1. Klikk på blyantikonet i Kampanje-kolonnen for kampanjen du ønsker å endre.
  2. Klikk på Lagre når du er ferdig med endringene.

Gå til en kampanje og gjør andre endringer:

1. Klikk på navnet på kampanjen du vil endre, i Kampanje-kolonnen.
  2. Gjør endringer i kampanjen på samme måte som i en individuell Google Ads-konto.