Tulosten seuraaminen ja parantaminen

Hallitsetko mainoksiin tekemääsi sijoitusta järkevästi? Google Ads -kampanjan onnistuminen on jatkuvan prosessin tulos, joten tilille kannattaa kirjautua ainakin kerran viikossa tilanteen tarkistamista varten.

Tämän interaktiivisen oppaan tarkoituksena on auttaa sinua hyötymään budjetistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Esitämme jokaisessa osiossa kampanjaasi koskevia avainkysymyksiä, näytämme hyödyllisiä esimerkkejä ja annamme ohjeita.

Etkö ole vielä määrittänyt kampanjaa? Sinun kannattaa tutustua sarjan edelliseen Luo kampanja, joka tavoittaa uusia asiakkaita -oppaaseen.

Oppaan sisältö:

Aloita oppaaseen tutustuminen