Protegir un compte de Google Ads: la importància de l'HTTPS

La privadesa de l'usuari és una qüestió de màxima importància per a Google i per a qualsevol empresa que treballi en línia. HTTPS és un protocol segur que encripta les dades que es transfereixen entre un navegador web i un servidor web per ajudar a protegir la informació dels vostres clients. Google Ads recomana (i, en determinats casos, exigeix) que tots els URL utilitzin aquest protocol en comptes del protocol HTTP per tal de protegir la informació personal i financera dels clients.

Per què HTTPS

Confiança i seguretat

La privadesa dels clients és una prioritat tant per a la vostra empresa com per a Google Ads. Per aquest motiu, a partir del juliol de 2018 Chrome marcarà totes les pàgines HTTP com a no segures.

Millor rendiment

El protocol HTTPS activa una sèrie de tecnologies que agilitzen l'experiència d'usuari. Els nous protocols web que milloren el rendiment, com ara HTTP/2, requereixen HTTPS, i aquest és un dels motius pels quals 81 dels 100 llocs web més populars del web utilitzen HTTPS de manera predeterminada. A més, el seguiment en paral·lel de Google Ads, una funció que millora la velocitat, requereix que tots els URL de mesurament de clics (és a dir, els que figuren al camp "URL de seguiment") utilitzin HTTPS. A partir del 30 d'octubre de 2018, el seguiment en paral·lel serà l'únic mètode de mesurament de clics; per tant, tots els URL de seguiment hauran de fer servir HTTPS.

Normes del web

Els avantatges de seguretat i de rendiment que proporciona el protocol HTTPS l'han convertit en l'estàndard del web.

Com es pot comprovar si un lloc web admet HTTPS

Obriu el lloc web al navegador Chrome i comproveu quina d'aquestes situacions és aplicable al vostre cas:

• Si veieu una icona de cadenat de color verd Bloqueja a l'esquerra de l'URL, vol dir que el lloc web admet HTTPS.
  • Si no s'hi mostra el cadenat, proveu de tornar a introduir l'URL del lloc web substituint "http://" per "https://".
  • Si la pàgina no es carrega, vol dir que el lloc web no admet HTTPS.

Obteniu informació sobre com podeu comprovar si un lloc web es pot visitar amb seguretat.

Passos següents

Si el lloc web admet HTTPS

A Google Ads, canvieu els URL finals i els URL finals per a mòbils per tal que utilitzin HTTPS. Per editar els anuncis i les paraules clau de manera massiva, podeu fer servir una de les tres opcions següents:

Si el lloc web no admet HTTPS

Parleu amb el desenvolupador web o l'administrador de la plataforma del sistema de gestió de continguts (CMS). Si gestioneu personalment el vostre lloc web, llegiu els articles següents per obtenir més informació:

A continuació, seguiu els passos de la secció anterior ("Si el lloc web admet HTTPS") per canviar els URL finals i els URL finals per a mòbils a Google Ads.

Notes

• Quan activeu el protocol HTTPS al vostre lloc web, la pràctica recomanada és redirigir les instàncies d'HTTP a HTTPS per assegurar-vos que els enllaços antics continuïn funcionant i que es redirigeixi els visitants a contingut segur.
  • És molt recomanable que a Google Ads canvieu explícitament els URL finals i els URL finals per a mòbils d'HTTP a HTTPS. Tingueu present que les redireccions no ofereixen el nivell de protecció total que sí que ofereix el protocol HTTPS, ja que les sol·licituds dels usuaris no s'encripten. A més, les redireccions alenteixen el temps de càrrega de les pàgines, cosa que afecta l'experiència a la pàgina de destinació i pot influir en el percentatge de conversions i en el retorn de la inversió en publicitat (ROAS).

Redirecció automàtica de Google Ads a HTTPS

La pràctica recomanada és substituir els URL HTTP per URL HTTPS. Tanmateix, si teniu URL HTTP a Google Ads i es determina que el lloc web admet HTTPS, en alguns casos Google Ads redirigirà els clics automàticament i directament a la versió HTTPS de l'URL.

A partir de la setmana de l'11 de juny de 2018, Google Ads començarà a redirigir alguns clics d'HTTP (o tots) a HTTPS en aquestes situacions:

1. Si al lloc web s'ha implementat el protocol de seguretat de transport HTTP estricta (HSTS), tots els clics es redirigiran a HTTPS.
  2. Si es redirigeix un URL a un URL HTTPS equivalent mitjançant una redirecció 301, tots els clics que es facin a l'URL original es redirigiran a HTTPS.

Enllaços relacionats

Centre de seguretat

Opcions de seguretat