Sobre les exclusions: excloure segments de públic concrets de la segmentació

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

A banda d'arribar a determinats segments amb els vostres anuncis, també podeu excloure de la segmentació els segments que siguin irrellevants i, per tant, no rendibles. El fet d'arribar només als segments que són rellevants per a la vostra empresa us permet reduir costos i augmenta la probabilitat que el vostre anunci atregui clics i conversions.

En aquest article s'explica com podeu excloure segments concrets que no encaixin amb el producte o servei que anuncieu.

A mesura que les polítiques de l'App Tracking Transparency (ATT) d'Apple entrin en vigor, és possible que els segments de dades (especialment les llistes de llocs web, les d'aplicacions i les creades automàticament) i les llistes de segmentació per llista de clients es vegin afectats pel trànsit a iOS 14 (inclòs l'ús d'aquestes llistes per a exclusions). Les campanyes que promocionen objectius de conversió basats en web, especialment les que utilitzen la segmentació per llista de clients i la resta de segments de dades, també poden experimentar fluctuacions de rendiment. Durant aquest temps, estendrem les conversions basades en patrons a més trànsit d'iOS 14.

Com funciona

Les exclusions de paraules clau i de públic només s'apliquen a les dades pròpies.

De la mateixa manera que podeu millorar el segment de paraules clau excloent-ne termes específics, podeu treure determinats tipus de segments (com ara segments de públic afí o de les vostres dades) d'una campanya o d'un grup d'anuncis si no encaixen amb el producte o servei que anuncieu. Podeu excloure segments concrets de les campanyes discovery, de cerca, de display i de vídeo.

Les exclusions de públic no estan disponibles durant la creació de la campanya, però podeu afegir exclusions a una campanya existent. Us recomanem que observeu el rendiment de les campanyes amb segments de públic abans d'afegir exclusions.

Nota: tot i que també podeu excloure segments de les campanyes d'aplicacions, primer heu de crear un segment d'exclusions. Les exclusions de les campanyes d'aplicacions només es poden fer al nivell de campanya. Més informació sobre com es poden excloure segments de campanyes d'aplicacions

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Exclusions", hi veureu una llista de segments exclosos, amb el tipus de segment, els llocs d'on s'ha exclòs i el nivell de l'exclusió.
  5. Per treure exclusions, feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha a la dreta del segment exclòs i, tot seguit, feu clic a Treu, a la barra de menú blava.
  6. Per editar exclusions, feu clic a Edita les exclusions.
    1. Al menú desplegable que hi ha a "Exclou de", seleccioneu Campanya o Grup d'anuncis.
    2. Feu clic a la casella de selecció Blue checkbox. que hi ha al costat dels segments que voleu excloure. Traieu els segments connectats que voleu excloure fent clic a la icona marca x vermella que tenen al costat.
    3. Feu clic a Desa les exclusions de segments de públic.

Més informació sobre els informes de públics