Om Google Displaynetværket

Google Displaynetværket giver dig mulighed for at komme i kontakt med kunder via en række forskellige annonceformater på tværs af det digitale univers. Dette netværk omfatter mere end to millioner websites, som når ud til over 90 % af brugerne på internettet. Det kan hjælpe dig med at nå ud til folk, mens de surfer på deres foretrukne websites, viser en YouTube-video til en ven, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobilwebsites og mobilapps.

Denne artikel giver dig et overblik over, hvordan du kan bruge Displaynetværket.

Sådan fungerer det

AdWords har to primære netværk: Søgning og Display. AdWords Søgenetværket når ud til folk, når de allerede søger efter bestemte varer eller tjenester. Displaynetværket hjælper dig med at fange en brugers opmærksomhed tidligere i købscyklussen. Hvis du f.eks. ejer en hobbyforretning, kan du fange en mors blik, når hun læser anmeldelser af de bedste mærker inden for vandfarver til børn, men før hun sætter den lille ud i autostolen i bilen og kører ud for at købe vandfarverne.

Find den rigtige målgruppe

Google Displaynetværket er designet til at hjælpe dig med at finde den rigtige målgruppe på tværs af flere millioner af websites. Det giver dig mulighed for at være strategisk og få dit budskab ud til potentielle kunder på rette sted og rette tidspunkt.

• Nå ud til brugere ud fra søgeord og emner: For at finde en målgruppe, der er interesseret i din virksomhed og mere tilbøjelig til at foretage en handling, anvender AdWords kontekstmålretning baseret på dine søgeord eller din kampagnes specifikke emneområde.
  • Vælg, hvor dine annoncer skal vises: Inden for Displaynetværket kan du vælge typer af sider eller specifikke websites til dine annoncer samt målgrupper, som dine annoncer skal vises til. Med manuelle placeringer kan du vise din annonce på bestemte websider, i onlinevideoer, i spil, i RSS-feeds og på mobilwebsites og mobilapps, som du vælger. Du kan endda blokere visning af dine annoncer på websites, som efter din mening ikke er relevante.
  • Find brugere, der allerede er interesseret i det, du tilbyder: Vis dine annoncer på websites på Displaynetværket til specifikke grupper af brugere, f.eks. dem, der tidligere har besøgt dit website, ved at oprette en remarketingkampagne. Hvis du vil nå bredt ud til målgrupper, der bruges i forbindelse med annoncering på tv, og øge brandbevidstheden, kan du bruge tilknytningsbaserede målgrupper. Hvis du vil nå ud til specifikke målgrupper, der er klar til at foretage et køb inden for et bestemt produkt- eller tjenesteområde, kan du bruge målgrupper i markedet.

Brug en række forskellige annonceformater

Display er din chance for at engagere brugere med tiltalende annonceformater. Du kan vise tekst-, billed-, video- eller rich media-formater på Displaynetværket. Farver og bevægelse tiltrækker opmærksomhed. Animation eller video kan fortælle en historie. AdWords Displaynetværket gør det muligt.

Nå dine mål

Displayannoncer giver dig en chance for at gøre et mere varigt indtryk på folk. Her er et par almindelige mål, som du kan nå ved at annoncere på Displaynetværket:

• Sælg flere produkter eller tjenester
  • Opbyg kundeloyalitet
  • Interager med kunder
  • Øg brandbevidstheden

Mål dine resultater

Med AdWords kan du måle, i hvor høj grad du når dine mål. Se, præcis hvilke websider dine annoncer blev vist på, hvilke annoncer der opnår flest klik, og hvilke websites der sikrer dig det største salg for færrest penge.

Baseret på dine kampagnerapporter kan du justere din målretnings- og budgivningsstrategi for at få mest værdi ud af dine kampagner. Når data viser, at et klik fra en side på Google Netværket har større (eller mindre) sandsynlighed for at hjælpe dig med at nå dine specifikke mål – f.eks. onlinesalg, registreringer, telefonopkald eller tilmeldinger til nyhedsbrev – kan AdWords-systemet automatisk justere dit bud og hjælpe dig med at holde budgettet, opnå øget værdi og nå dine forretningsmæssige mål.