Om Google Displaynetværket

Google Displaynetværket kan hjælpe dig med at nå ud til personer, når de besøger deres foretrukne websites, viser en ven en YouTube-video, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobilenheder og apps.

Sådan fungerer det

Formålet med Google Displaynetværket er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. Via de forskellige målretningsmuligheder kan du få dit budskab ud til potentielle kunder på rette tid og sted. Her er tre eksempler på, hvordan du kan bruge målretning:

Brug målgrupper til at finde nye kunder eller få dine nuværende kunder til at udvise engagement. Tilsvarende målgrupper og målgrupper i markedet giver dig mulighed for at målrette mod de personer, som med størst sandsynlighed vil være interesserede i dine produkter, og hjælper dig med at finde nye kundeemner. Du kan også bruge data såsom remarketinglister som en hjælp til at få personer, der tidligere har besøgt dit website, til at udvise fornyet engagement.

Brug automatisering som et middel til at opnå flere konverteringer. Med automatisk målretning kan du opnå flere konverteringer, i og med at dine aktuelle målgrupper og din aktuelle landingsside bruges til at finde de målgrupper, der sikrer dig størst effektivitet. Takket være automatisk optimering over tid er AdWords i stand til at registrere, hvilke målgrupper der er optimale for dig. Med automatisk budgivning justeres dit bud automatisk med henblik på at nå dit mål mht. investeringsafkast. Intelligente displaykampagner er en ideel kombination af annoncemateriale og automatisk målretning og budgivning, som sikrer dig det størst mulige antal konverteringer i AdWords.

Brug billeder til at få dit budskab ud til målgruppen

På Google Displaynetværket kan du bruge fængende annonceformater som et middel til at få brugerne til at udvise engagement. Her er nogle af de annoncetyper, du kan vise på Displaynetværket:

• Responsive annoncer. Med responsive annoncer bliver oprettelsen af annoncer på Google Displaynetværket delvist automatiseret. Du kan oprette dem blot ved at indtaste din annoncetekst og derefter tilføje dine billeder og dit logo. Du kan også bruge vores samling med billeder, uden at det koster dig noget. Både nybegyndere og avancerede brugere kan med fordel bruge responsive annoncer, da de vises som "native-annoncer", der er tilpasset udgiverens website, eksempelvis de anvendte skrifttyper.
  • Uploadede billedannoncer. Hvis du vil have større kontrol, kan du vælge selv at oprette og uploade annoncer. Du kan uploade annoncer som billeder i forskellige størrelser eller HTML5-format.
  • Engagementsannoncer. Vis fængende billed- og videoannoncer på YouTube og Displaynetværket.
  • Gmail-annoncer. Vis udvidelige annoncer på de øverste faner i brugernes indbakke.

Hvornår bliver dine annoncer vist?

På Søgenetværket kan du nå ud til folk, mens de søger efter bestemte produkter eller tjenester, men på Displaynetværket kan du fange deres opmærksom på et tidligere stadie af købscyklussen. Du kan nemlig vise dine annoncer for dem, allerede inden de begynder at søge efter det, du tilbyder, og det kan være afgørende for din overordnede annonceringsstrategi. Via remarketing kan du også minde personer, der tidligere har besøgt dit website eller din app, om de ting, de har vist interesse for.

Mål dine resultater

Med AdWords kan du måle, i hvor høj grad du når dine mål. Du kan se, hvilke websider dine annoncer er blevet kørt på, hvilke annoncer der har opnået flest klik, og hvilke websites der giver mest valuta for pengene.

Læg en plan

Der kan gå 12-24 timer, før ændringer på Displaynetværket træder i kraft, og de vises muligvis ikke med det samme. Vær opmærksom på dette, når du opretter en ny kampagne eller foretager ændringer i en eksisterende kampagne. Det kan være en god idé at konfigurere din kampagne nogle dage før lanceringen og angive en startdato, der ligger i fremtiden.