Fer el seguiment dels resultats i millorar-los

Esteu gestionant la inversió en publicitat de manera intel·ligent? Implementar una campanya de Google Ads amb èxit és un procés continu i us suggerim que inicieu la sessió al vostre compte com a mínim una vegada a la setmana per visitar-lo.

Aquesta guia interactiva està dissenyada per ajudar-vos a aprofitar el vostre pressupost al màxim. En cada secció us farem preguntes clau sobre la vostra campanya, us mostrarem exemples útils i us proporcionarem instruccions pas a pas.

Encara no heu configurat cap campanya? Potser us convindria completar, en primer lloc, completar la guia anterior de la nostra sèrie, Crear una campanya que arribi a clients nous.

Què inclou aquesta guia:

Inicia aquesta guia