Konfigurer konverteringssporing

Med konverteringssporing i AdWords kan du se, hvor ofte klik på dine annoncer fører til værdifuld kundeaktivitet, f.eks. køb på dit website, telefonopkald, download af apps, tilmeldinger til nyhedsbreve osv. Opsætningsprocessen er forskellig, alt efter hvilken type konvertering du sporer, så første skridt på vejen mod at opsætte konverteringssporing er at vælge en konverteringskilde – med andre ord, hvor konverteringerne stammer fra.

I denne artikel kommer vi ind på de forskellige konverteringskilder, og du kan derefter følge den relevante vejledning til den type konverteringssporing, du vil opsætte.

Før du begynder

Hvis du vil have flere oplysninger om fordelene ved konverteringssporing og om, hvordan det fungerer, kan du læse artiklen Om konverteringssporing.

Brug konverteringssporing til at måle dine AdWords-resultater

ugyldig

Vælg en konverteringskilde

Konverteringssporing hjælper dig med at finde ud af, hvornår dine annoncer fører til konverteringer fra nedenstående kilder. Klik på linkene for at få en vejledning i, hvordan du opsætter den type konverteringer, du gerne vil spore.

Websites

Betydning: Der spores en konvertering, når en kunde fuldfører en handling på dit website. Det kan f.eks. være et køb, en tilmelding til et nyhedsbrev, et klik på en knap eller en hvilken som helst anden værdifuld handling, en kunde kan foretage på dit website.

Vejledning:

Apps

Betydning: Der spores en konvertering, når en kunde installerer din app eller fuldfører en handling i appen, f.eks. et køb. Få flere oplysninger om sporing af mobilappkonverteringer.

Vejledning:

Telefoner

Betydning: Der spores en konvertering, når en kunde ringer til dig fra et telefonnummer i dine annoncer eller et telefonnummer på dit website, eller når en kunde klikker på dit telefonnummer på dit mobilwebsite. Få flere oplysninger om sporing af telefonopkaldskonverteringer.

Vejledning:

Importer

Betydning: Der spores en konvertering, når et annonceklik fører til en offlinekonvertering, f.eks. et køb i din butik eller via telefonen. Du foretager sporing ved at importere dine konverteringer i AdWords ved at uploade en fil eller overføre data via vores API.

Vejledning:

Tip! Spor flere forskellige typer konverteringer

Vil du gerne spore flere forskellige typer konverteringer fra ovenstående liste? Så skal du bare opsætte en særskilt konverteringshandling for hver type konvertering, du vil spore. Du kan f.eks. opsætte én konverteringshandling med henblik på sporing af køb på dit website og en anden med henblik på sporing af opkald fra dine annoncer.

Du kan også opsætte flere forskellige konverteringshandlinger for hver konverteringskilde. Lad os som eksempel sige, at du gerne vil spore to forskellige handlinger på dit website: Køb og tilmeldinger til et nyhedsbrev. Du opsætter derfor to konverteringshandlinger: Én for køb og én for tilmeldinger til et nyhedsbrev.

Hvis du sporer flere konverteringshandlinger, kan du bruge indstillingen "Medtag i "Konverteringer"" til at vælge, hvilke konverteringer der skal medtages i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Få flere oplysninger