Annonceformater og -funktioner, der er underlagt begrænsninger

Der er flere faktorer, der er afgørende for, hvilke avancerede annonceformater og -funktioner der er adgang til i Google Ads. Nogle annonceformater og -funktioner er kun tilgængelige for annoncører, der opfylder specifikke krav eller er blevet certificeret til at bruge dem.

Certificering kan indebære krav om dokumentation, f.eks. licenser og id-dokumentation, der bekræfter, at du er autoriseret til at få adgang til produktfunktionerne, eller krav om, at du har overholdt de relevante politikker igennem længere tid. Alle annonceformater og -funktioner er desuden underlagt de almindelige Google Ads-politikker.

Nedenstående annonceformater er underlagt begrænsninger, medmindre din konto opfylder de relevante krav.

HTML5-annoncer

Krav med hensyn til brug af HTML5-annoncer

Du bør kunne få adgang til brug af HTML5-annoncer på din Google Ads-konto, hvis følgende krav er opfyldt:

• Kontoen har været aktiv i over 90 dage.
  • Det samlede forbrug i hele kontoens levetid er over 9.000 USD (eller et tilsvarende beløb i lokal valuta).
  • Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.

Husk! Overholdelse af ovenstående krav er ikke nogen garanti for, at der er adgang til brug af HTML5-annoncer.

Hvis HTML5-annoncer ikke er tilgængelige på din konto, kan du ansøge om adgang via denne formular. Inden du indsender din ansøgning, skal du sikre dig, at din konto opfylder nedenstående kriterier for kvalifikation. Du får en statusopdatering via mail inden for syv hverdage efter datoen for indsendelse af ansøgningen.

• Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.
  • Kontoen har en god betalingshistorik.
  • Det samlede forbrug i hele kontoens levetid er over 1.000 USD (eller et tilsvarende beløb i lokal valuta).

For at sikre, at du fortsat har adgang til brug af HTML5-annoncer, skal du sørge for ikke at overtræde vores politikker og opretholde en god historik med hensyn til overholdelse af politikker.

Mens du venter på godkendelse af din ansøgning, kan du bruge andre muligheder, f.eks. AMP HTML-annoncer eller responsive displayannoncer.

Sørg for at overholde specifikationerne for displayannoncer.