Sexuellt innehåll

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Display & Video 360-användare måste följa denna Google Ads-policy. Fler begränsningar finns i hjälpcentret för Display & Video 360.

Annonser ska ta hänsyn till användarnas preferenser och följa juridiska bestämmelser. Vi begränsar vissa typer av sexuellt innehåll i annonser och mål som endast visas i begränsade fall beroende på användarens sökfrågor och ålder samt lokal lagstiftning där annonsen visas. Annonser får inte riktas in på minderåriga.

Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Starkt begränsade kategorier

Annonser som innehåller eller marknadsför följande typer av sexuellt innehåll är starkt begränsade. De visas endast baserat på följande villkor:

• användarens ålder, lokala lagar där annonsen visas och användarens SafeSearch-inställningar
  • användarens sökfrågor med sexuellt innehåll.

Nakenhet

Begränsat Människor eller avbildade människor som visar exponerade intima kroppsdelar, även avbildningar som är oskarpa eller censurerade

Exempel: synliga könsorgan, kvinnobröst, skinkor

Dejting för sexuella möten

Begränsat Dejting med det uttryckliga syftet att leda till sexuella möten

Exempel: dejting för tillfälliga sexuella kontakter, swingerwebbplatser

Måttligt begränsade kategorier

Annonser som innehåller eller marknadsför följande typer av sexuellt innehåll är måttligt begränsade. De visas endast baserat på följande villkor:

• användarens ålder, lokala lagar där annonsen visas och användarens SafeSearch-inställningar.

Viss nakenhet

Begränsat Människor eller avbildade människor som visar delvis exponerade intima kroppsdelar

Exempel: exponering av den undre eller yttre konturen av kvinnobröst, exponering av större delen av skinkorna

Dejting med sexuellt tema

Begränsat Dejting med uttryckligt sexuellt tema

Exempel: dejtingtjänster inriktade på otrohet, dejting inriktad på sexuella fetischer

Sexprodukter

Begränsat Försäljning av artiklar avsedda att förstärka sexuell aktivitet

Exempel: sexleksaker, glidmedel, afrodisiaka, sexhjälpmedel, fetischunderkläder

Sexuell underhållning

Begränsat Sexuellt provokativ underhållning online eller offline

Exempel: strippklubbar, porrfilmsfestivaler, sexuellt provokativ livestreaming eller livechatt, sexuellt provokativa rollspel

Kosmetiska ingrepp för vuxna

Begränsat Kosmetiska tjänster och plastikkirurgi inriktade på intima kroppsdelar

Exempel: bröstförstoring, penisförstoring, vaginalföryngring med laser, rumpimplantat, intim hårborttagning

Sexuellt provokativa element och teman

Begränsat Text, bilder, ljud eller videor som kan tolkas som sexuellt provokativa eller som sexuella anspelningar. Innehåll med sexuellt provokativa poser eller ställningar

Exempel: oanständigt eller sexuellt anspelande språk, bilder på särade ben, vidröring av täckta intima kroppsdelar, anspelning på sexuella poser eller rörelser, dejtingtjänster för en allmän målgrupp som inbegriper bilder med sexuell anspelning

Country restrictions

Not allowed Countries where all sexual content will not serve: Not allowed Countries where strongly restricted content will not serve:
Algeria
Bahrain
Djibouti
Egypt
India
Iran
Iraq
Jordan
Kuwait
Lebanon
Libya
Morocco
Oman
Palestine
Qatar
Saudi Arabia
Syria
Tunisia
United Arab Emirates
Yemen
China
Germany
Hong Kong
Indonesia
Malaysia
Peru
Philippines
Russia
Singapore
South Korea
Taiwan
Thailand
Ukraine
Vietnam

In addition to the requirements above, your ads must comply with local laws in the regions your campaigns target.

Effect of the policy

If your ad meets the requirements above and is eligible, here are details of how it can run.

Ad platform
Not allowed Sexual content ads cannot run:

AdMob
Google Ad Manager
YouTube

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:
Google Ads
Ad Network

Not allowed Sexual content ads cannot run:

Display Network
Google Ad Manager Network

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:

Google Search Network

Ad Formats

Not allowed Sexual content ads cannot run, though acceptable ad formats can vary depending on factors such as the platform you're using, the status of your ad, and whether a publisher or partner has opted to show such ads:

App ads and App extensions
Consumer ratings annotations
Dynamic display ads
Gmail ads
Image ads
Lightbox ads
Reservation display ads
Responsive ads
TrueView video ads