Corregir anuncis que infringeixen polítiques

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Si teniu un anunci que infringeix alguna política, us recomanem que reviseu la política en qüestió i corregiu l'anunci perquè el puguem tornar a publicar. Un cop l'hàgiu corregit, el revisarem i permetrem que es publiqui si compleix la política. Tingueu en compte que la durada de les restriccions de les polítiques és permanent i que la restricció territorial és global tret que s'especifiqui d'una altra manera.

Aquest article explica com podeu esbrinar si el vostre anunci s'ha rebutjat o està limitat per la política, per què s'ha rebutjat o és apte (limitat) i com podeu editar els anuncis i tornar-los a enviar a revisió. A més, obtindreu informació sobre com podeu apel·lar contra una decisió relacionada amb una política. Per presentar apel·lacions relatives a anuncis de DV360, consulteu aquesta pàgina.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Tot i que els anuncis compleixin les polítiques, poden rebre etiquetes de polítiques.

• Si al vostre anunci se li aplica una etiqueta relacionada amb una política però està segmentat per països o regions on no s'apliquen aquestes polítiques, l'anunci no es difondrà.
    • Per exemple (llista no exhaustiva): un anunci etiquetat com a Informació sobre alcohol, segmentat pels EUA tindria l'estat "Apte (limitat)". L'anunci es difondria amb normalitat als usuaris dels EUA, d'acord amb els nostres requisits de xarxa publicitària, plataforma i format de la política d'alcohol.
  • Si al vostre anunci se li aplica una etiqueta relativa a una política però teniu el certificat adequat per difondre anuncis relacionats amb aquesta política, l'anunci es difondrà.
    • Per exemple (llista no exhaustiva): un anunci etiquetat com a Productes financers especulatius complexos que es difon a Singapur i el publica un compte amb la certificació de productes financers especulatius complexos de Singapur tindrà l'estat "Apte: limitat". L'anunci es difondrà als usuaris de Singapur, sempre que l'anunci i la pàgina de destinació compleixin totes les altres directrius dels productes financers especulatius complexos.

Tanmateix, és possible que en alguns casos hàgiu de presentar una apel·lació perquè l'anunci es revisi a fons.

• Si l'anunci s'ha rebutjat perquè té algun problema a la destinació, haureu de corregir-la i, a continuació, presentar una apel·lació.
  • Si heu revisat la política i creieu que l'anunci la compleix, us recomanem que presenteu una apel·lació.

Aquest article també explica com podeu seguir aquests passos. Per obtenir més informació sobre com podeu comprovar si els anuncis infringeixen les polítiques i què signifiquen els diferents estats que poden tenir, descobriu com es pot consultar l'estat de revisió de compliment de les polítiques d'un anunci.

Com es pot comprovar si els anuncis infringeixen polítiques

Directament des del compte de Google Ads:

1. Al compte de Google Ads, aneu a la pàgina "Anuncis i recursos".
  2. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques i, tot seguit, a Modifica les columnes.
  3. A la visualització de taula, feu clic a Associació.
  4. A la secció "Atributs", marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de "Detalls de la política".
  5. Feu clic a Aplica.

O bé, des de la notificació per correu electrònic que heu rebut sobre el rebuig d'un anunci específic:

1. Feu clic al botó "Mostra i corregeix els problemes relacionats amb les polítiques" del correu electrònic.
  2. Feu clic a Mostra els anuncis de la política de la qual us interessi corregir anuncis.
  3. Per comprovar l'estat d'un anunci o d'un recurs, consulteu la columna "Estat". Si passeu el cursor per sobre de cada estat, veureu una explicació més detallada de la infracció de les polítiques.
  4. Feu clic a Llegiu la política a sota del motiu del rebuig per obtenir informació sobre com podeu corregir l'anunci.

Corregir un anunci

Els passos que heu de seguir per corregir el vostre anunci varien segons el tipus d'infracció de les polítiques que presenti. Pot ser que l'anunci no compleixi determinades polítiques de Google Ads (per exemple, la política editorial) o que la destinació a la qual dirigeix presenti problemes (per exemple, no estigui operativa o inclogui contingut no permès). En qualsevol cas, el primer que heu de fer és comprovar quina és la política que infringeix l'anunci i seguir els passos corresponents que es descriuen a continuació.

Fix a disapproved instructional grpahic

Si el vostre anunci es veu afectat per polítiques que no estan relacionades amb la destinació, seguiu aquests passos per corregir-lo:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Aneu a la pàgina "Anuncis i recursos" i cerqueu l'anunci o el recurs que voleu corregir.
    Nota: algunes polítiques s'apliquen a la destinació de l'anunci. Si el vostre anunci compleix la política, comproveu-ne la destinació per determinar si és la causa del rebuig i feu els canvis necessaris abans de continuar.
  3. Passeu el cursor per sobre de l'anunci o del recurs i feu clic a Edita.
  4. Editeu l'anunci o el recurs perquè compleixi la política.
  5. Feu clic a Desa. L'anunci es tornarà a revisar automàticament. Comproveu-ne l'estat a la pàgina "Anuncis i recursos" per veure les actualitzacions corresponents.

Apel·lar contra una decisió relacionada amb una política

L'opció d'apel·lar contra una decisió relacionada amb una política directament des del compte de Google Ads ara està disponible per a la majoria de formats i polítiques.

Pel que fa a les polítiques i als formats no admesos, podeu manifestar que esteu en desacord amb les decisions preses mitjançant el formulari d'anuncis rebutjats i preguntes sobre les polítiques.

Si heu corregit el vostre anunci i la vostra destinació o creieu que hem comès un error, apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del compte de Google Ads per sol·licitar una revisió.

1. Podeu apel·lar contra una decisió sobre anuncis en lots de grup d'anuncis o de campanyes concrets. Si proveu de presentar una apel·lació per a tots els anuncis del compte alhora, és possible que el temps de revisió sigui superior.
    1. Seguiu aquestes instruccions a fi d'enviar una apel·lació per a una campanya sencera.
  2. Assegureu-vos que presenteu una apel·lació per als mateixos grups d'anuncis o campanyes, o bé per a tots els anuncis del compte, 24 hores després de l'apel·lació anterior a fi d'evitar que les sol·licituds d'apel·lació es marquin com a duplicades.
  3. Si tenim indicis que podeu estar fent un mal ús de la nostra funció d'apel·lació, suspendrem el processament de determinades apel·lacions fins que contacteu amb el servei d'assistència tècnica. Per exemple, el límit d'apel·lació per a un anunci és de tres cops. Si apel·leu tres cops sense èxit, no processarem apel·lacions addicionals per al mateix anunci. Si continueu pensant que el vostre anunci compleix la política, contacteu amb el servei d'assistència tècnica. A més, si envieu massa apel·lacions independents en un període de 24 hores, suspendrem el processament d'apel·lacions addicionals durant aquest període.
Consell: les apel·lacions a través d'"He fet canvis per complir la política" les revisa el sistema i les que es fan a través d'"Estic en desacord amb la decisió" les revisen els nostres revisors d'anuncis.
  • Per exemple (llista no exhaustiva): si féssiu canvis a les vostres pàgines de destinació per complir polítiques com ara Destinació que no funciona i Termes relacionat amb medicaments restringits, seleccionaríeu "He fet canvis per complir la política" a "Motiu de l'apel·lació".
  • Per exemple (llista no exhaustiva): si creieu que hem comès un error en el rebuig, seleccionaríeu "Estic en desacord amb la decisió" a "Motiu de l'apel·lació".

Des d'aquí, teniu tres maneres de presentar una apel·lació.

Com es pot apel·lar contra les decisions relacionades amb polítiques des del "gestor de polítiques"

1. A l'extrem superior dret del compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. A "Configuració", feu clic a Gestor de polítiques.
  3. A la pestanya "Problemes relacionats amb la política" trobareu detalls de tots els anuncis amb infraccions de les polítiques.
  4. Feu clic a Apel·la.
  5. Si hi ha anuncis seleccionats que no són aptes per presentar cap apel·lació, rebreu un missatge que mostrarà de quins anuncis es tracta.
  6. A "Motiu de l'apel·lació", seleccioneu Estic en desacord amb la decisió o He fet canvis per complir la política.
  7. A "Apel·la en relació amb el següent", seleccioneu els anuncis per als quals vulgueu presentar una apel·lació.
  8. Feu clic a Envia.

Comenceu fent clic a "Anuncis i recursos" al menú de pàgines de l'esquerra del vostre compte de Google Ads per als dos mètodes d'apel·lació següents.

Com es pot apel·lar contra les decisions relacionades amb polítiques des de la taula "Anuncis i recursos"

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

1. Seleccioneu els anuncis per als quals vulgueu presentar una apel·lació.
  2. Al menú de la part superior, seleccioneu Edita.
  3. Feu clic a Apel·la.

Si hi ha anuncis seleccionats que no són aptes per presentar cap apel·lació, rebreu un missatge que mostrarà de quins anuncis es tracta.

4. A "Motiu de l'apel·lació", seleccioneu Estic en desacord amb la decisió o He fet canvis per complir la política.
  5. A "Apel·la en relació amb el següent", seleccioneu els anuncis per als quals vulgueu presentar una apel·lació.
  6. Feu clic a Envia.

Com es pot apel·lar contra les decisions relacionades amb polítiques des de la columna "Estat" d'un anunci

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

1. A la columna "Estat" de l'anunci objecte de desacord, passeu el cursor per sobre de l'estat de l'anunci i feu clic a Apel·la.
  2. A "Motiu de l'apel·lació", seleccioneu Estic en desacord amb la decisió o He fet canvis per complir la política.
  3. A "Apel·la en relació amb el següent", seleccioneu els anuncis per als quals vulgueu presentar una apel·lació.
  4. Feu clic a Envia.

Comprovar l'estat d'una apel·lació

Un cop hàgiu presentat l'apel·lació, podeu comprovar l'estat de la revisió en qualsevol moment des del gestor de polítiques.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Resolució de problemes i, tot seguit, a Gestor de polítiques.
  3. A la pestanya "Historial d'apel·lacions" trobareu informació detallada sobre tots els anuncis per als quals heu presentat una apel·lació.
  • A la columna "Estat" es mostra si l'apel·lació encara està en curs o ja ha finalitzat.
  • Revisió completada: la revisió s'ha completat. Reviseu la columna "Resultats" per obtenir més informació.
  • En curs: l'apel·lació actualment està en procés de revisió. Torneu-ho a comprovar d'aquí a 24 hores.
  • No revisada: l'apel·lació no s'ha revisat. Reviseu la columna "Resultats" per obtenir més informació.
  • A la columna "Resultats" es mostren els resultats de l'apel·lació, com ara per a quants anuncis s'ha actualitzat l'estat de revisió de compliment de les polítiques, després de la revisió. Si envieu la mateixa apel·lació massa vegades, és possible que vegeu l'estat "S'ha superat el límit d'intents d'apel·lació" a la pestanya Historial d'apel·lacions del gestor de polítiques. Contacteu amb el servei d'assistència tècnica a fi obtenir ajuda per presentar una apel·lació nova.
  • Completada: la política contra la qual heu apel·lat ja no s'aplica a cap dels anuncis que s'han revisat. Tots els anuncis d'aquesta apel·lació ja no estan restringits a causa de la política contra la qual heu apel·lat. Si hi ha altres polítiques que s'apliquin als vostres anuncis i que n'estiguin restringint la difusió, envieu una apel·lació si heu llegit la política en qüestió i no esteu d'acord amb la decisió.
  • Completada parcialment: la política contra la qual heu apel·lat ja no s'aplica a almenys un dels anuncis que s'han revisat. Si hi ha altres polítiques que s'apliquin als vostres anuncis i que n'estiguin restringint la difusió, envieu una apel·lació si heu llegit la política en qüestió i no esteu d'acord amb la decisió.
  • S'ha produït un error; torneu-ho a provar: s'ha produït un error en processar la sol·licitud. Contacteu amb l'equip d'assistència.
  • Fallida: cap dels anuncis en aquesta apel·lació és apte. Reviseu les polítiques de Google Ads i corregiu els anuncis i les pàgines de destinació. Alguns dels errors d'apel·lació habituals són l'etiquetatge incorrecte de l'anunci i, ocasionalment, errors dels revisors.
  • Duplicada: l'apel·lació no s'ha processat perquè la vau enviar quan encara estàvem processant l'apel·lació anterior sobre el mateix conjunt d'anuncis. Contacteu amb l'equip d'assistència.
  • S'ha superat el límit d'intents d'apel·lació: si tenim indicis que podeu estar fent un mal ús de la nostra funció d'apel·lació, suspendrem el processament de determinades apel·lacions fins que contacteu amb el servei d'assistència tècnica. Per exemple, el límit d'apel·lació per a un anunci és de tres cops. Si apel·leu tres cops sense èxit, no processarem apel·lacions addicionals per al mateix anunci. Si continueu pensant que el vostre anunci compleix la política, contacteu amb el servei d'assistència tècnica. A més, si envieu massa apel·lacions independents en un període de 24 hores, suspendrem el processament d'apel·lacions addicionals durant aquest període.