Andre begrænsede virksomheder: Dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

For at forhindre udnyttelse af brugerne er der visse typer virksomheder, der ikke får tilladelse til at annoncere hos os, heller ikke selvom de overholder vores øvrige politikker. Som følge af vores egen løbende gennemgang og feedback fra brugere, myndigheder og forbrugerbeskyttelsesmyndigheder finder vi undertiden produkter eller ydelser, som kan gøres til genstand for misbrug. Hvis vi mener, at bestemte typer virksomheder eller forretningsformål udgør en urimelig risiko for brugernes sikkerhed eller brugeroplevelsen, vælger vi muligvis at indføre begrænsninger med hensyn til eller helt at stoppe kørslen af relaterede annoncer.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende andre begrænsede virksomheder.

Følgende er underlagt begrænsninger:

Det er kun certificerede offentlige myndigheder og autoriserede udbydere, der har tilladelse til at køre annoncer, som promoverer direkte anskaffelse af specifikke dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder. Se den udførlige liste over de dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, der er underlagt begrænsninger i henhold til denne politik.

Dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder er officielle dokumenter, der er udstedt af offentlige myndigheder, og officielle tjenester, der ydes af offentlige myndigheder.

En autoriseret udbyder er en annoncør, som har fået en offentlig myndigheds udtrykkelige tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed på vegne af den offentlige myndighed. Du kan kun blive betragtet som autoriseret udbyder, hvis der linkes til dit domæne fra en offentlig myndigheds officielle website, og det skal være udtrykkeligt angivet, at du har den pågældende myndigheds tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed via dette domæne på vegne af den offentlige myndighed.

Ansøg om certificering

Annoncører skal være certificeret af Google for at kunne køre annoncer for dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder. Du kan finde ud af, om du er berørt af denne politik, ved at gennemgå vores udførlige liste over alle de kategorier af dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, der er omfattet af politikken.

• For adskillige kategoriers vedkommende er der regionale eller virksomhedsspecifikke undtagelser, og hvis du mener, at du er kvalificeret til at påberåbe dig en af disse undtagelser fra politikken, skal du ligeledes ansøge om certificering.
  • Hvis du er berørt af denne politik, men ikke promoverer dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, kan du ansøge om en undtagelse for de berørte annoncer, så de ikke er omfattet af politikken.

Som annoncør skal man også have fuldført Googles identitetsverificeringsprogram for at kunne blive certificeret i henhold til denne politik.

Når du har fuldført nedenstående totrinsproces, får du tildelt et certifikat på din Google Ads-konto, og så kan du køre annoncer for specifikke dokumenter eller tjenester fra offentlige myndigheder. Du får besked om afgørelsen på din ansøgning via mail.

Trin 1: Ansøg om certificering

Der er forskellige muligheder for at blive certificeret i henhold til denne politik. Annoncører, som ikke er blevet behørigt certificeret af Google, har ikke tilladelse til at køre annoncer for dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Du skal vælge den af nedenstående certificeringer, der er relevant for dig (du har også mulighed for at angive, at dine annoncer ikke bør være omfattet af politikken).

• Jeg er kvalificeret til at udbyde dokumenter og tjenester som offentlig myndighed.

Offentlige myndigheder (på føderalt, delstatsligt eller lokalt niveau) har tilladelse til at køre annoncer, som promoverer direkte anskaffelse af dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

• Jeg er ikke en offentlig myndighed, men jeg er autoriseret udbyder af tjenester og dokumenter fra offentlige myndigheder.

Autoriserede udbydere kan køre annoncer, der promoverer anskaffelse af dokumenter og tjenester direkte fra offentlige myndigheder.

En autoriseret udbyder er en annoncør, som har fået en offentlig myndigheds udtrykkelige tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed på vegne af den offentlige myndighed. Du er kun kvalificeret som autoriseret udbyder, hvis der linkes til dit domæne fra en offentlig myndigheds officielle website, og det skal være udtrykkeligt angivet, at du har den pågældende myndigheds tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed via dette domæne på vegne af den offentlige myndighed.

• Jeg er kvalificeret til at påberåbe mig en regional eller virksomhedsspecifik undtagelse.

Annoncører, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for en specifik kategori i en bestemt region eller promoverer en specifik virksomhed, er muligvis kvalificerede til at påberåbe sig en regional eller virksomhedsspecifik undtagelse i henhold til den definition, der er angivet på den udførlige liste. Man behøver ikke at være autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed for at køre annoncer for dokumenter eller tjenester inden for den pågældende kategori.

• Jeg mener ikke, at mine annoncer bør være omfattet af denne politik, da jeg ikke promoverer dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Hvis du er berørt af denne politik, men ikke promoverer dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, kan du ansøge om en undtagelse for de berørte annoncer, så de ikke er omfattet af politikken.

Brug denne formular til at ansøge om certificering.

Trin 2: Fuldfør Googles program til identitetsverificering af annoncører

Når du har fuldført trin 1, modtager du en mail og en notifikation på kontoen med en vejledning vedrørende processen til identitetsverificering i Google Ads.

• Hvis du ansøger om certificering som offentlig udbyder, eller hvis du allerede har fuldført Googles program til identitetsverificering af annoncører, behøver du ikke at fuldføre trin 2.
  • Du kan tjekke din aktuelle verificeringsstatus direkte på din Google Ads-konto via siden Annoncørverificering. Når du har indsendt dokumentationsmateriale, går der muligvis 5-7 hverdage, inden verificeringsstatussen opdateres på din konto.
  • Hvis du endnu ikke har fuldført programmet til identitetsverificering af annoncører, skal du gøre det for at blive certificeret i henhold til politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Følg den fremgangsmåde, der er angivet under Sådan fuldfører du processen til identitetsverificering. Her får du en udførlig beskrivelse af processen og oplysninger om, hvilke andre dokumenter du skal indsende. Bemærk! Der skal være overensstemmelse mellem de oplysninger, du angiver i forbindelse med processen til identitetsverificering, og de virksomhedsoplysninger, du har indsendt til Google i trin 1.

Vi anbefaler også, at du læser de svar, der er angivet under Ofte stillede spørgsmål om annoncørverificeringsprogrammet og annonceerklæringer, for at få flere oplysninger.

Når du har fuldført processen til identitetsverificering af annoncører, modtager du en mailnotifikation med en bekræftelse på, at du har opnået den pågældende certificering. Du får tildelt et certifikat på din Google Ads-konto, og så kan du køre annoncer for specifikke dokumenter eller tjenester fra offentlige myndigheder.

Udførlig liste over de dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, der er underlagt begrænsninger

Dette er en udførlig liste over alle de kategorier af dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, der er omfattet af politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder. Listen er ikke udtømmende.

• Annoncer, som promoverer direkte anskaffelse af eller adgang til nedenstående dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, er underlagt begrænsninger.

Derudover er visse regioner eller virksomheder muligvis undtaget fra politikkravene, alt efter hvordan dokumenterne udstedes og/eller tjenesterne ydes. Du behøver ikke at være autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed for at vise annoncer for dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder i en ekskluderet region eller via en ekskluderet virksomhed.

Offentlige udbydere, autoriserede udbydere og ekskluderede annoncører skal ansøge om certificering som beskrevet ovenfor.

Regionalt id for enkeltpersoner eller grupper

Eksempler: Ansøgning eller anmodning om regionalt legitimationsbevis, id eller kort, der giver adgang til hjælp eller støtte, f.eks. i form af sociale ydelser

Regionsspecifikke eksempler:

• SSN (Social Security Number), dvs. personnummer, i USA
  • PPS (Personal Public Service Number) i Irland
  • Proof of Age Card i Australien
  • NIF (Número de Identificacion Fiscal) eller NIE (Número de Identidad de Extranjero) i Spanien
  • Cpr-nummer eller personnummer i Danmark
  • Ration Card i Indien
  • Carte d'identité i Frankrig

Fødsels- eller dødsattest

Eksempler: Anmodning om en kopi af en persons fødsels- eller dødsattest

Ændring af navn eller adresse

Eksempler: Ansøgning om navne- eller adresseændring og formularredigeringsværktøjer til brug ved direkte ansøgning om adresseændring

Regionsspecifikke eksempler:

• Ansøgning om officiel navneændring (enrolled deed poll) i Storbritannien

Virksomheds-id

Eksempler: Ansøgning om virksomhedsregistreringsnummer eller cvr-nummer, opnåelse af virksomhedscertificering fra en offentlig myndighed og fornyelse eller ændring af virksomheds-id

Regionsspecifikke eksempler:

• EIN (Employer Identification Number), dvs. id-nummer for arbejdsgiver, i USA
  • Virksomhedsidentifikationsdokumenter af typen Kbis i Frankrig
  • CRN (Company Registration Number), dvs. virksomhedsregistreringsnummer, i Storbritannien
  • Registrering som arbejdsgiver hos HMRC (HM Revenue and Customs) i Storbritannien
  • CIF (Código de Identificación Fiscal) i Spanien
  • Cvr-nummer i Danmark
  • ABN (Australian Business Number) i Australien

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Colombia
  • Peru

Baggrundstjek i form af kontrol af straffeattest

Eksempler: Anmodning om baggrundstjek af en enkeltperson i form af kontrol af vedkommendes straffeattest eller anmodning om en vandelsattest, f.eks. i forbindelse med rekruttering

Regionsspecifikke eksempler:

• VOG (Verklaring omtrent gedrag) i Nederlandene
  • Führungszeugnis i Tyskland
  • Kontrol af DBS (Disclosure and Barring Service) i Storbritannien
  • Extrait de casier judiciaire i Frankrig

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Argentina
  • Brasilien
  • Colombia
  • Spanien

Sundheds- og velfærdsrelaterede støtteordninger

Eksempler:

• Ansøgning om sundhedsrelateret hjælp eller støtte, f.eks. sygesikring eller hjælp til personer med handicap
  • Ansøgning om sociale ydelser, f.eks. økonomisk støtte, arbejdsløshedsunderstøttelse, madhjælp, børnepasning eller boligstøtte
  • Anmodning eller ansøgning om kort eller id, der giver brugeren adgang til hjælp eller støtte

Regionsspecifikke eksempler:

• Community Services Card i New Zealand
  • Social Security Card i USA

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Sundhedsforsikring i Tyskland
  • Sundhedspleje i Israel
  • Sundhedspleje og sundhedsforsikring i Peru

Uudnyttede skattefradrag

Dette henviser til specifikke, midlertidige skattefradrag og ikke til refusion eller tilbageførsel af indbetalt skat i forbindelse med skatteligning.

Eksempler: Ansøgning om ægteskabs-, arbejdsbeklædnings-, inflations-, handicap- eller hjemmearbejdspladsrelateret skattefradrag eller kørselsfradrag

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Pakistan

Elektronisk rejsevisum og indrejsetilladelse

Eksempler: Ansøgning om indrejsetilladelse, f.eks. turistvisum eller studievisum, eller betaling af "gensidighedsgebyr" (reciprocity fee) eller indrejsegebyr ved indrejse i et land

Regionsspecifikke eksempler:

• ESTA (Electronic System for Travel Authorization) eller EVUS (Electronic Visa Update System) i USA
  • eTa (Electronic Travel Authorization) i Canada

Pas

Eksempler: Ansøgning om eller fornyelse af pas eller betaling for hurtigere behandling af ansøgning om pas

Indrejsedokumenter

Eksempler: Indsendelse af formularer med passageroplysninger eller sundheds-/vaccinationsoplysninger

Regionsspecifikke eksempler:

• eTravel Card i Filippinerne

Amerikanske Trusted Traveler-ordninger

Dette gælder kun for amerikanske ordninger, uanset hvilket land de promoveres i.

Eksempler: Ansøgning om deltagelse i ordninger såsom Global Entry, TSA PreCheck®, SENTRI, NEXUS og FAST

Kørekort

Eksempler: Ansøgning om eller fornyelse/opdatering af kørekort.

Virksomhedstyper, hvis annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken, og regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, via en af de nedenfor anførte virksomhedstyper eller målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Køreskoler og kørelærere
  • Israel
  • Italien

Gebyr for eller tilladelse til færdsel på offentlig vej

Eksempler: Betaling af vejafgift for færdsel på offentlig vej, transportgebyr eller trafikafgift eller anmodning eller ansøgning om mærkat som dokumentation for tilladelse til færdsel i miljøzoner

Regionsspecifikke eksempler:

• ULEZ (Ultra Low Emission Zone) i Storbritannien
  • Crit'Air-certifikat i Frankrig
  • De fysiske eller elektroniske "vignetter"/mærkater/enheder, der anvendes i forskellige europæiske lande

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Australien
  • Bangladesh
  • Brasilien
  • Canada
  • Colombia
  • Israel
  • Peru
  • Taiwan

Køretøjsregistreringsattest

Eksempler: Ansøgning om registreringsattest eller -nummer for en bil, tjenester, der giver mulighed for direkte indregistrering af et køretøj eller fornyelse af registreringsattesten, eller betaling af gebyrer i forbindelse med indregistrering af et køretøj

Regionsspecifikke eksempler:

• SORN (Statutory Off Road Notification) i Storbritannien
  • VED (Vehicle Excise Duty) i Storbritannien
  • Carte Grise (køretøjsregistreringsattest) i Frankrig

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Belgien
  • Tyskland

Nummerplade(r)

Eksempler: Ansøgning om eller fornyelse af registreringsnummer.

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Belgien
  • Canada
  • Tyskland
  • Pakistan
  • Storbritannien

Jagt- eller fisketegn

Eksempler: Ansøgning om jagttegn eller -tilladelse, fisketegn eller midlertidig fisketilladelse eller registrering med henblik på tilladelse til erhvervsfiskeri

Regioner, hvor annoncer inden for denne kategori er undtaget fra politikken

Hvis du kører annoncer, som promoverer dokumenter eller tjenester inden for denne kategori, og målretter mod en af de nedenfor anførte regioner, behøver du ikke at være kvalificeret som autoriseret udbyder eller en offentlig myndighed, men du skal stadig ansøge om at blive undtaget fra politikken for at sikre dig, at dine annoncer ikke bliver afvist i henhold til denne politik.

• Fisketegn i Frankrig
  • Norge

Lotterier med opholdstilladelse som præmie

Eksempler: Ansøgning om deltagelse i et lotteri med statsborgerskab som præmie eller tilmelding til et lotteri med immigrantvisum som præmie

Regionsspecifikke eksempler:

• DV (Diversity Visa) eller Diversity Immigrant Visa Program eller Green Card Lottery i USA
  • Youth Mobility Scheme-visumtildelingsordningen i Storbritannien