Mahdollisuudet ja kokeilut

Automaattinen optimointi

Google voi tehdä optimointikokeiluja puolestasi

Voit antaa Googlen kokeilla erilaisia mainosmuotoasetuksia puolestasi ja ottaa automaattisesti käyttöön sellaiset muutokset, jotka parantavat tulojasi tai käyttökokemusta. Kokeilun loputtua saat ilmoituksen ja voit halutessasi kumota muutokset, kunhan taustalla olevia asetuksia ei ole muutettu kokeilun päätyttyä. Jos sen sijaan haluat nähdä kokeilun tulokset ensin, voit ottaa parannukset käyttöön manuaalisesti.

Näin sisältömainosten automaattinen optimointi toimii

Automaattinen optimointi testaa sisältömainosten uudet asetukset 50 %:lla liikenteestäsi.

Mitä sisältömainoksen asetuksia testataan kokeiluilla?

Mainosasetukset, kuten koko, sijoittelut ja mainosmuodot, optimoidaan tuottamaan mahdollisimman hyviä tuloksia. Esimerkkejä testattavista asioista:

• Käyttämäsi automaattiset mainosmuodot ja kaikki sivustot, joilla olet ottanut käyttöön automaattiset mainokset
  • Mainoskoon optimointi
  • Natiivimainosyksikön asetukset
Huom. Muilla asetuksilla, kuten eston hallinnalla tai yksityisyysasetuksilla, ei tehdä kokeiluja.

Näin hakumainosten automaattinen optimointi toimii

Automaattinen optimointi testaa hakumainostesi uudet asetukset 5 %:lla liikenteestäsi.

Mitä hakumainoksen asetuksia testataan kokeiluilla?

Automaattinen optimointi testaa eri asetteluita ja ominaisuuksia. Se voi esimerkiksi kokeilla hakumainostyylien vakiomalleja. Kokeiluissa säilytetään tyyleille valitsemasi visuaalinen ilme. Sivustosi ulkoasu pysyy ennallaan kokeilujen aikana. Automaattinen optimointi voi löytää paremmin toimivia asetuksia ja kasvattaa näin tulojasi.

Esimerkki automaattisesta optimoinnista Google Adsissa