Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Connectar un lloc web a AdSense

Aquest article explica el procés de revisió d'un lloc web d'AdSense i la manera com podeu connectar el vostre lloc web a AdSense. També us indica què heu de fer si teniu problemes de connexió amb el vostre lloc web.

Per finalitzar el procés d'activació d'AdSense, cal que connecteu el vostre lloc web a aquesta plataforma. No podreu mostrar anuncis fins que el vostre lloc web s'hagi aprovat.

Aprovacions del lloc web

Revisem tot el lloc web per comprovar que compleix les polítiques del programa d'AdSense. Aquest procés sol tardar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes. Podeu comprovar l'estat de la revisió a la targeta "Llocs web" de la pàgina d'inici d'AdSense.

Consell: si l'aprovació del lloc web s'allarga, reviseu la secció Problemes de connexió que trobareu més avall. Normalment, quan un editor espera molt de temps perquè s'activi el compte, el problema és que no ha col·locat el codi en una pàgina que obtingui visualitzacions amb regularitat.

Instruccions

Si no heu afegit cap lloc web en crear el compte d'AdSense, afegiu el vostre lloc web i tot seguit connecteu-lo a AdSense.

Afegir un lloc web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. A la pàgina d'inici d'AdSense, feu clic a Afegeix un lloc web.
  3. Introduïu l'URL del lloc web en què vulgueu mostrar anuncis.
    Blogger, YouTube o altres partners d'allotjament

Si utilitzeu Blogger o YouTube (o un altre partner d'AdSense), us heu de registrar a AdSense mitjançant el compte d'aquests productes, ja que en aquest cas se segueix un procés diferent.

4. Feu clic a Desa.
    Consell: si teniu diversos llocs web, també podeu afegir-los en aquest moment. A la pàgina d'inici d'AdSense, obriu el selector de llocs web i feu clic a Afegeix un altre lloc web.

Connectar un lloc web

1. A la pàgina d'inici d'AdSense, a la targeta "Connecteu el vostre lloc web a AdSense", feu clic a Som-hi.
  2. Copieu el codi d'AdSense.
  3. Enganxeu-lo a l'HTML de la vostra pàgina, entre les etiquetes <head> i </head>. Per obtenir més informació sobre com podeu enganxar el codi d'anunci, consulteu la guia d'implementació del codi.
    Sou usuari de WordPress? Obteniu informació sobre com podeu inserir el codi d'anunci al vostre lloc web de WordPress.
    Veure una pàgina HTML d'exemple amb el codi afegit

<html>
    <head>
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    Això és la capçalera de la pàgina.
    <title>Example HTML page</title>
    </head>
    <body>
    Això és el cos de la pàgina.
    </body>
    </html>

4. Feu clic a Sol·licita una revisió.

Problemes de connexió

Si no podem confirmar que el codi s'hagi col·locat correctament al vostre lloc web, veureu un missatge a la pàgina d'inici d'AdSense. Per resoldre els problemes de connexió, podeu revisar els punts que s'indiquen tot seguit.

Falta el codi o està incomplet

• Heu enganxat el codi a l'HTML del lloc web?
  • Heu enganxat el codi entre les etiquetes <head> i </head>?
  • Heu enganxat el codi al lloc web que heu utilitzat per registrar-vos a AdSense?
  • Heu col·locat el codi en una pàgina que té contingut i que rep visitants regularment?

No es pot accedir al lloc web

• Vau indicar l'URL correcte en crear el compte d'AdSense? Si us vau equivocar, podeu utilitzar el selector de llocs web de la pàgina d'inici d'AdSense per treure el lloc web incorrecte i afegir-ne un de nou.
  • El lloc web funciona correctament? Assegureu-vos que el lloc web s'hagi publicat i sigui visible al web.
  • AdSense pot accedir al lloc web sense contrasenya? Si el lloc web està protegit amb dades d'inici de sessió, convé que les suprimiu temporalment a fi que puguem accedir-hi. Tingueu present que, un cop el compte s'hagi activat correctament, podreu crear dades d'inici de sessió per al rastrejador a fi de publicar anuncis de Google a les pàgines protegides amb aquest mètode.
  • El rastrejador d'AdSense pot accedir al lloc web? Assegureu-vos que el fitxer robots.txt no estigui bloquejant el rastrejador. Obteniu informació sobre com podeu permetre que el rastrejador accedeixi al fitxer robots.txt.