Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Kan jeg se en post med fradrag for ugyldig aktivitet i min indtjening?

Af hensyn til integriteten af vores systemer til registrering af ugyldig aktivitet kan vi ikke give dig konkrete oplysninger om, hvor der er registreret ugyldig aktivitet på dit website eller i din app, og hvor stort omfanget er.

Der findes tre tidspunkter, hvor Google fjerner ugyldig trafik fra din indtjening. Vi giver dig her en kort beskrivelse af de enkelte trin i processen for at give dig en bedre forståelse af, hvordan Google arbejder for at holde din rapportering så præcis som muligt, så den afspejler ægte brugeraktivitet.
Filtrering i realtid

Hvis du gennemgår dine rapporter ofte, har du måske lagt mærke til underlige udsving i antal klik og indtjening i løbet af dagen. Dette skyldes, at Google automatisk fjerner indtjening, der er opsamlet i dine rapporter, for handlinger som dobbelte klik, trafik fra webcrawlere, sabotage osv.

Se Der er fjernet klik og indtjening i mine rapporter for at få flere oplysninger.

Indtjening fjernes under opgørelsen af den endelige indtjening

Hensigten med rapporterne på din konto er at give dig et præcist estimat af den seneste kontoaktivitet. Men indtjeningen er ikke endelig før efter månedens udløb, hvor vi foretager justeringer på din konto ud fra faktorer såsom forsinket behandling af vores registreringer, uoverensstemmelser i afrunding og anden beskyttelse mod ugyldige eksponeringer og klik. Når indtjeningen er bekræftet, registreres den som en post på siden "Transaktioner", der afspejler din endelige indtjening og omfatter al omsætning fra gyldig aktivitet, som vi skylder dig betaling for.

Hvis du ser en linjepost med et fradrag på siden "Transaktioner", skyldes det, at en del af din indtjening har vist sig at stamme fra ugyldig aktivitet. På dette trin i processen refunderes omsætning fra ugyldige klik eller eksponeringer desuden til de berørte annoncører.

Få flere oplysninger om din indtjening i Rapportering på startsiden: Forstå din indtjening.

Fradrag inden for 60 dage efter betalingen

I sjældne tilfælde kan det forekomme, at vi justerer din saldo på grund af ugyldig aktivitet, der er blevet opdaget, efter at betalingen for disse klik og eksponeringer er blevet udstedt til dig. Hvis en del af din endelige indtjening senere har vist sig at stamme fra ugyldig aktivitet, inkluderer vi også disse fradrag i linjeposten for ugyldig aktivitet på siden "Transaktioner".

Hvis dette er tilfældet, refunderer vi betalingen til de annoncører, der har betalt for disse klik og/eller eksponeringer, og justerer derefter din saldo tilsvarende. Det kan se ud som om, du har en skyldig saldo under "Transaktioner", men bare rolig – du skal ikke sende Google en betaling. Det skyldige beløb trækkes fra ved opgørelsen af dine næste endelige indtjening.

Få flere oplysninger om fradrag for ugyldig trafik i Ofte stillede spørgsmål om fradrag i indtjeningen.

Hvis du ofte oplever fradrag i indtjeningen, skal du bruge lidt tid på at gennemgå historikken for din annoncetrafik og blokere mistænkelige kilder. Sørg for at følge vores retningslinjer for Almindelige spørgsmål om ugyldig trafik.

Du kan også rapportere ugyldig aktivitet direkte til vores trafikteam ved at bruge vores kontaktformular vedrørende ugyldige klik.