Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Puc veure un registre de les deduccions aplicades als meus guanys per activitat no vàlida?

Per tal de protegir la integritat dels nostres sistemes de detecció d'activitat no vàlida, no podem compartir detalls concrets sobre on pot ser que hàgim detectat activitat no vàlida al vostre lloc web o aplicació ni sobre el volum detectat.

Hi ha tres moments en què Google treu el trànsit no vàlid dels vostres guanys. Per ajudar-vos a entendre millor la manera com Google s'esforça perquè els informes siguin precisos i reflecteixin l'activitat real dels usuaris en la major mesura possible, us proporcionem un resum de cada fase.
Filtratge en temps real

Si reviseu els informes amb freqüència, pot ser que observeu fluctuacions inusuals en els clics i guanys al llarg del dia. Això passa perquè Google treu automàticament els guanys acumulats als informes per accions com ara clics dobles, rastrejadors, sabotatge, etc.

Per obtenir més informació, consulteu l'article sobre els clics i guanys trets dels informes.

Guanys trets durant el procés de finalització

Els informes del compte pretenen donar-vos una estimació força precisa de l'activitat actual del compte. Ara bé, aquests guanys no són finals fins que no s'acaba el mes, moment en què fem ajustos al compte per factors com ara el processament endarrerit dels nostres registres, les discrepàncies en els arrodoniments i les proteccions addicionals davant impressions i clics no vàlids. Un cop verificats els guanys, es publiquen a la vostra pàgina "Transaccions", que reflecteix els guanys finals, inclosos tots els ingressos que se us deuen per l'activitat vàlida.

Si veieu un moviment de deducció per activitat no vàlida a la pàgina "Transaccions", és perquè hem determinat que alguns dels vostres guanys són fruit d'activitat no vàlida. Els ingressos de les impressions o clics no vàlids es reembossen als anunciants afectats també en aquesta fase.

Per obtenir més informació sobre els guanys, consulteu l'article Informes de la pàgina d'inici: entendre els guanys.

Deduccions en un termini de 60 dies després del pagament

En casos excepcionals, és possible que ajustem el saldo a causa d'activitat no vàlida detectada després que se us hagi emès un pagament per aquests clics i impressions. Si més tard determinem que alguns dels guanys finals són fruit d'activitat no vàlida, també inclourem aquestes deduccions al moviment d'activitat no vàlida de la pàgina "Transaccions".

En aquest cas, reembossarem els diners als anunciants que van pagar per aquests clics o impressions i, tot seguit, ajustarem el vostre saldo en conseqüència. Pot ser que sembli que teniu un saldo pendent a "Transaccions", però no heu de patir: no cal que envieu cap pagament a Google. L'import degut es deduirà dels vostres guanys finals futurs.

Per obtenir més informació sobre les deduccions per trànsit no vàlid, consulteu l'article Preguntes més freqüents sobre les deduccions dels guanys.

Si heu detectat que sovint s'apliquen deduccions als vostres guanys, dediqueu temps a revisar el vostre historial de trànsit i a bloquejar les fonts sospitoses. Assegureu-vos de seguir les nostres directrius sobre preguntes habituals sobre trànsit no vàlid.

També podeu informar d'activitat sospitosa directament el nostre equip de trànsit mitjançant el formulari de contacte de clics no vàlids.