Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

Maksutietojen lisääminen AdSenseen

Viimeistele AdSense-tilin aktivointi lisäämällä maksutiedot. Tiedot on tärkeää lisätä oikein, jotta voit vastaanottaa maksuja.

Kun aktivoit AdSense-tilin, sinun on sijainnistasi riippuen ehkä myös lisättävä hyväksyttävä puhelinnumero. Google käyttää puhelinnumeron todentamista varmistaakseen, että tietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Katso lisätietoja puhelinnumeron todentamiseen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Maksutietojen lisääminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Täytä seuraavat Maksut-kortissa olevat kentät:
    • Tilin tyyppi: Valitse AdSense-tilin tyypiksi henkilö- tai yritystili.
      Huom. Henkilö- ja yritystilien palveluiden ja maksurakenteiden välillä ei ole eroja. Henkilötileillä maksut suoritetaan tilin omistajan ilmoittamalle maksunsaajalle, kun taas yritystileillä maksut osoitetaan yritykselle.
    • Nimi: Jos kyseessä on henkilötili, anna koko nimesi juuri siinä muodossa, jossa se on pankkitilisi tiedoissa. Jos kyseessä on yritystili, kirjoita Yrityksen nimi ‑kenttään yrityksesi nimi ja Nimi-kenttään yrityksesi yhteyshenkilön nimi.

Esimerkkejä hyväksytyistä ja kielletyistä nimen muodoista

Hyväksyttävä muoto
      • Jenni Jokinen
      Kelpaamattomat muodot
      • Jenni J.
      • Jenni
      • JenniJokinen
      • Jenni ja Jukka Jokinen
    • Osoite: Lisää täydellinen postiosoitteesi.

Osoitetta verrataan Googlen tietokantaan. Jos osoitetta ei voida vahvistaa, koska se on uusi eikä sitä ole vielä lisätty tietokantaan tai koska se on kirjoitettu väärin, voit

• muokata osoitetta ja yrittää uudelleen
      • valita vahvistetun osoitteen (jos se löytyy jo tietokannasta)
      • käyttää osoitettasi sellaisenaan. Google lisää osoitteesi tietokantaan.
      Huom. Tämän on oltava osoite, johon sinulle voidaan lähettää postia. Kun tilisi saldo saavuttaa todennusrajan, lähetämme sinulle postitse henkilökohtaisen tunnusluvun eli PIN-koodin. Sinun on lisättävä PIN-koodi AdSense-tilillesi, jotta voimme lähettää sinulle maksuja.
    • Puhelinnumero: Lisää kelvollinen puhelinnumero.
  3. Klikkaa Lähetä.

Puhelinnumeron vahvistaminen

1. Lisää AdSensen etusivun "Vahvista puhelinnumerosi" ‑korttiin puhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa: +(maatunnus)(suuntanumero)(puhelinnumero).
    Huom. Puhelinnumeron maatunnuksen on vastattava maata/aluetta, jonka valitsit AdSense-tilin luomisen aikana. Jos valitsit esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan, puhelinnumeron alussa on oltava +44.
  2. Valitse, haluatko saada vahvistuskoodin tekstiviestinä vai puhelimitse.
  3. Klikkaa Hae vahvistuskoodi.
  4. Syötä lähettämämme kuusinumeroinen todennuskoodi ja klikkaa Lähetä.

Esimerkki maksuosoitetiedoista

Tämän esimerkin avulla voit täyttää Maksut-kortin. Muista lisätä osoitetietosi huolellisesti aluettasi koskevien vaatimusten mukaisesti.

Esimerkki maksuosoitekortista Google AdSensen asiakastiedoissa