Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Introduir la informació de pagament a AdSense

Per finalitzar el procés d'activació d'AdSense, cal que proporcioneu la vostra informació de pagament. És important que introduïu aquesta informació correctament per poder rebre els pagaments.

En funció de la vostra ubicació, pot ser que també hàgiu de proporcionar un número de telèfon vàlid quan activeu el compte d'AdSense. Google utilitza la verificació del número de telèfon per comprovar que la informació sigui precisa i estigui actualitzada. Per obtenir més informació, consulteu les preguntes freqüents sobre la verificació del número de telèfon.

Introduir la informació de pagament

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Empleneu els camps següents de la targeta "Pagaments":
    • Tipus de compte: trieu si voleu tenir un compte d'AdSense particular o d'empresa.
      Nota: no hi ha cap diferència entre els comptes individuals i els comptes d'empresa pel que fa a l'estructura dels serveis o els pagaments. Els pagaments per a comptes individuals s'efectuen a nom del beneficiari del titular del compte, mentre que els pagaments per a comptes d'empresa s'efectuen a nom de l'empresa.
    • Nom: per a comptes individuals, introduïu el vostre nom complet exactament tal com es mostra a la vostra informació bancària. Per als comptes d'empresa, introduïu el nom de l'empresa al camp "Nom de l'empresa" i el nom de contacte de l'empresa al camp "Nom".

Vegeu exemples de quins formats de noms podem acceptar i quins no:

Format acceptable
      • Joana Ferrer
      Formats no acceptables
      • Joana F.
      • Joana
      • JoanaFerrer
      • Joana i Josep Ferrer
    • Adreça: introduïu l'adreça postal completa.

Comparem la vostra adreça amb la base de dades de Google. Si no podem verificar l'adreça perquè és nova i encara no s'ha afegit a la nostra base de dades o perquè està mal escrita, podeu:

• Editar l'adreça i tornar-ho a provar.
      • Seleccionar una adreça verificada (si hi ha una coincidència millor a la nostra base de dades).
      • Utilitzar l'adreça tal com està. Google l'afegirà a la base de dades.
      Nota: heu de poder rebre correu en aquesta adreça. Quan el saldo del compte arribi al llindar de verificació, us enviarem un número d’identificació personal (PIN). Haureu d‘introduir el PIN al compte d’AdSense perquè us puguem emetre pagaments.
    • Número de telèfon: introduïu un número de telèfon vàlid.
  3. Feu clic a Envia.

Verificar un número de telèfon

1. A la targeta "Verifiqueu el número de telèfon" que hi ha a la pàgina d'inici d'AdSense, introduïu el vostre número de telèfon en format internacional: +(Codi de país)(Prefix)(Número de telèfon).
    Nota: el codi de país del número de telèfon ha de coincidir amb el país o territori que vau seleccionar en registrar-vos a AdSense. Per exemple, si vau seleccionar "Regne Unit" en registrar-vos, el número de telèfon ha de començar per +44.
  2. Trieu si voleu rebre el codi de verificació mitjançant un missatge de text o una trucada de veu.
  3. Feu clic a Obtén el codi de verificació.
  4. Introduïu el codi de verificació de 6 dígits que us hem enviat i feu clic a Envia.

Exemple de dades de l’adreça de pagament

A continuació teniu un exemple per ajudar-vos a emplenar la targeta "Pagaments". Assegureu-vos que proporcioneu les dades de la vostra adreça amb precisió per complir els requisits postals de la vostra ubicació.

Exemple de targeta de detalls de l'adreça de pagament a la informació del client a Google AdSense.