Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Politikker

Ofte stillede spørgsmål om AdSense-politikken

Formålet med AdSense-politikken er at holde Googles display- og søgenetværk sikre og beskytte vores annoncører, brugere og udgivere mod skadeligt indhold. I denne video kan du se, hvorfor det er vigtigt med politikker, og du kan også se, hvilken rolle de spiller i annonceøkosystemet. Vi håber, at alle udgivere, som deltager i AdSense, får et langt og vellykket samarbejde med Google. En vigtig forudsætning for dette er, at du sætter dig ind i AdSense-programpolitikkerne. Sørg også for, at besøgende på dit website ikke vildledes, og at du undgår vildledende implementeringer, som kan føre til utilsigtede klik. Se politikkerne vedrørende implementering af annoncer for at få flere oplysninger.

Spring videre til:

udvid alle | skjul alle

1. del: Annonceimplementering

Er det en overtrædelse, hvis mine annoncer vises over skillelinjen?

At vise annoncer over skillelinjen er ikke en overtrædelse, når blot der er nok indhold over skillelinjen, som brugeren kan læse. Vi tillader ikke sidelayouts, der skubber alt indhold ned under skillelinjen, så det eneste synlige indhold er annoncer. Implementeringer som denne gør det vanskeligt for brugere at skelne mellem indhold og Google-annoncer.

Når jeg sætter annoncer sammen, så de matcher mit website, hvordan sikrer jeg mig så, at annoncerne ikke efterligner indholdsformatet uden at få prangende annoncer?

Når du implementerer annoncer, skal du altid sætte dig i brugernes sted og tænke over, om du selv ville kunne skelne annoncer fra indhold, hvis det var første gang, du besøgte siden. Du kan vælge den rigtige annoncestørrelse, farve og baggrund, så disse matcher designet på din side, men forsøg aldrig at give annoncerne et format, så de ikke kan adskilles fra andet indhold på den side, hvor de vises. Og sørg for altid at holde en god afstand mellem annoncer og indhold for at undgå at opsamle utilsigtede klik.

Hvilke etiketter er tilladt oven over annoncer?

Vi tillader ikke, at udgiverne vildleder brugerne på nogen måde. De eneste etiketter, der må placeres oven over annoncer, er "sponsorerede links" eller "annoncer".

Må jeg placere annoncer under et "download"-link eller en "download"-knap?

Placering af annoncer rundt om en "download"-knap kan forlede brugere til at tro, at annoncerne er downloadlinkene. Derfor skal du altid sørge for, at annoncerne er placeret langt væk fra "download"-links, og at eventuelle "download"-knapper er meget synlige.

Er det en overtrædelse af programpolitikken, hvis jeg placerer annoncer på iframe-sider på mit website eller i min app?

Ja, det er en overtrædelse af vores politikker. For det første må du ikke placere annoncer i en ramme på en anden side. For det andet må du ikke placere annoncer i din software. Hvis du f.eks. både kontrollerer en side med annoncer og en app, som indlæser den pågældende side, griber vi ind for at stoppe dette.

Tilbage til toppen

2. del: Mobilrelateret

Skal jeg placere AdMob- eller AdSense-annoncekode i webapps?

Du må ikke bruge AdSense i apps, da det udgør en klar overtrædelse. Du skal også sørge for ikke at overtræde nedenstående politikker, når du bruger AdMob. Hvad angår apps, der fungerer som browsere, eller apps, der forsøger at indramme eksterne sider, skal følgende politikker overholdes: Der må ikke vises AdMob- og AdSense-annoncer på samme skærmbillede. Det er ikke tilladt for udgivere at placere Google-annoncer på sider, der indrammer indhold fra andre sider, uden tilladelse dertil fra ejerne af de pågældende sider. Du kan få flere oplysninger om vores AdMob-politik i Hjælp til AdMob.

Tilbage til toppen

3. del: Ofte stillede spørgsmål om fradrag i indtjening

Din indtjening kan indeholde fradrag af forskellige årsager. Google justerer muligvis din indtjening, hvis der registreres ugyldig klikaktivitet på din konto eller annonceimplementeringer, der ikke overholder AdSense-politikkerne. Vi opfordrer dig til at gennemgå politikken og retningslinjerne for trafikkvalitet for at få flere oplysninger.

Hvorfor blev der fratrukket noget fra min indtjening?
Vi har fratrukket noget fra din indtjening på grund af ugyldig klikaktivitet eller aktivitet, der ikke overholdt Googles politikker. Google gennemgår regelmæssigt udgiverkonti for en sådan aktivitet. Når vi registrerer en sådan aktivitet, justerer vi din indtjening, og vi refunderer udgifter til de annoncører, der har betalt for de pågældende klik.
Jeg ønsker at appellere fradraget. Er dette muligt?
Du kan desværre ikke appellere fradraget. Du kan være helt sikker på, at vi har været meget omhyggelige i vores gennemgang af trafikken i din konto. Som tidligere nævnt foretages der kun et fradrag i din indtjening, når vi registrerer ugyldige klik på din konto, eller når vi registrerer aktivitet, der ikke overholder Googles politik.
Jeg har bemærket, at min endelige indtjening er forskellig fra min estimerede indtjening. Hvorfor er der trukket mere fra?
Den estimerede indtjening, som du ser på din konto, giver dig et næsten nøjagtigt billede af den seneste kontoaktivitet, i det øjeblik der registreres trafik på din konto. Den endelige indtjening omfatter på den anden side hele den indtjening, du vil modtage for validerede klik og visninger. I nogle tilfælde vil Google registrere, at den aktivitet, du allerede har modtaget betaling for, er ugyldig eller er i strid med Googles politik. I sådanne tilfælde foretager Google en justering af din konto i form af et fradrag. Få en bedre forståelse af din AdSense-indtjening, og få flere oplysninger om forskellen mellem estimeret og endelig indtjening.
Hvad var datointervallet for dette fradrag?
Vi kan ikke oplyse dig om det datointerval, justeringen blev foretaget for. Vær opmærksom på, at ifølge vores Vilkår og betingelser krediterer vi annoncører for ugyldig trafik, som er påløbet 60 dage før faktureringsdatoen. Når vi har afsluttet gennemgangen og påbegyndt krediteringerne, kan der gå op til 30 dage, før kreditterne vises på din konto.
Kan jeg få flere oplysninger om fradraget?
Af hensyn til integriteten af vores system til sporing af ugyldig aktivitet og for at forhindre brugere i at omgå systemet kan vi ikke give oplysninger om, hvilken aktivitet vi har bemærket på din konto.
Hvordan kan jeg undgå, at det sker igen?
Vi opfordrer udgiverne til løbende at overvåge deres AdSense-konto for mulige tegn på ugyldig klikaktivitet. Det er vigtigt, at du ved, hvor din trafik kommer fra. Vi forstår behovet for annoncekampagner til promovering af din side, men det er mindst lige så vigtigt at overvåge, hvilken form for trafik der genereres med disse promoveringer. Vi anbefaler, at du overvåger trafikken til din side ved hjælp af et webanalyseværktøj, f.eks. Google Analytics. Du kan også prøve at segmentere din trafik i kanaler og overvåge trafikken fra disse kanaler.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får mistanke om ugyldig klikaktivitet?
Hvis du bemærker mistænkelig aktivitet på din konto, kan du underrette os via vores formular vedrørende ugyldige klik. Udfyld så mange oplysninger som muligt på formularen. Bemærk! Vi gemmer disse oplysninger, men vi svarer muligvis ikke, medmindre vi opdager et alvorligt problem med din konto.

Tilbage til toppen

4. del: Anmodninger om gennemgange og rapportering af overtrædelser

Jeg har fjernet overtrædelsen fra den eksempelside, som I sendte til mig i notifikationsmailen om deaktivering af annoncevisning på mit website. Hvorfor er annoncevisningen fortsat deaktiveret på mit website?

Selvom du har fjernet overtrædelsen fra eksempelsiden, er der sandsynligvis stadigvæk lignende overtrædelser andre steder på dit website. Du skal være opmærksom på, at den webadresse, der er angivet i notifikationsmailen, blot er et eksempel, og at der kan være overtrædelser af samme type på andre sider på websitet. Vi anbefaler, at du tager dig tid til at gennemgå resten af dit website for at sikre, at det overholder vores politikker. Når du har rettet alle overtrædelserne på dit website, kan du anmode om en gennemgang via Politikcenter på din AdSense-konto eller Hjælp til AdSense.

Mine annoncer vises ikke på min side eller mit website. Hvordan kan jeg løse dette problem?

Du kan bruge Fejlfinding af annoncevisning til at hjælpe dig med at finde og rette almindelige problemer på din side eller dit website.

Hvordan kontakter jeg AdSense-teamet, hvis jeg modtager en politikrelateret notifikation?

Du behøver ikke at kontakte os, hvis du har modtaget en advarsel. Du bør handle på baggrund af advarslen og sikre, at du fjerner alle overtrædelser overalt på dit website. Hvis annoncerne er blevet deaktiveret på din side eller dit website, kan du kontakte os via formularen til anmodning om en gennemgang. Inden du kontakter os, skal du dog sørge for at løse det aktuelle problem. Vi anbefaler på det kraftigste, at du læser de relaterede politikker i Hjælp til AdSense for at få en klar forståelse af den aktuelle overtrædelse. Hvis du vil anmode om en gennemgang, kan du bruge vores Fejlfinding til anmodning om en gennemgang af en overtrædelse og derefter følge fremgangsmåden for at finde den relevante formular til anmodning om en gennemgang.

Min konto blev deaktiveret og min appel afvist. Kan jeg på nogen måde starte forfra igen?

Som du sikkert ved, tager Google problemer med overholdelse af programpolitikker særdeles alvorligt. Vores programpolitikker er indført for at sikre, at både udgiverne, de besøgende på deres sider og annoncørerne får en positiv oplevelse. Derfor er vores beslutninger sædvanligvis endelige.

Hvis du mener, at vores beslutning er forkert, og hvis du kan erklære, at du har handlet i god tro, og at din overtrædelse af politikkerne ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra en, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto. Det kan du kun gøre ved at kontakte os via formularen Appel vedrørende overtrædelse af politik – konto deaktiveret.

Vi gennemgår din anmodning, så snart en af vores specialister er ledig. Bemærk! Vi forbeholder os retten til at deaktivere en konto, der er i strid med vores programpolitikker, og der er ingen garanti for, at din konto vil blive genaktiveret.

Bemærk! Du må kun sende én anmodning for din konto. Eventuelle ekstra appeller, du indsender, vil ikke blive behandlet.

Jeg er blevet underrettet om, at min side eller mit website overtræder politikkerne, men jeg kan se, at mange andre websites gør det samme. Hvorfor bliver der ikke skredet ind over for dem?

Vi bestræber os på at opretholde AdSense-tjenestens kvalitet og omdømme ved at sørge for, at alle udgivere overholder vores programpolitikker . Vi sætter pris på din hjælp til at værne om disse standarder. Hvis du finder en side eller et website, der måske indeholder overtrædelser af vores politikker, beder vi dig rapportere det til os ved at klikke på etiketten "Annoncer fra Google" eller "Annoncevalg" på annoncerne. Vores specialister foretager derefter en gennemgang og træffer eventuelle nødvendige foranstaltninger.

Mit website blev hacket, og hackerne indsatte deres egen annoncekode på mit website. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du fjerne annoncerne fra dit website ved at slette annoncekoden fra dit websites kildekode. Endvidere foreslår vi, at du gennemgår dit websites sikkerhed, så du sikrer, at uautoriserede personer ikke kan få adgang til dit websites kildekode. Du kan få flere oplysninger her: Hvad er hacking eller hacket indhold?

Tilbage til toppen

5. del: Flere ressourcer

Få flere oplysninger om AdSense-politikker og optimale løsninger i AdSense-bloggen og YouTube-kanalen for AdSense.

Tilbage til toppen