Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tag et website eller en annonceanmodning til børnemålrettet behandling

Ændringer af den amerikanske lov Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) trådte i kraft den 1. juli 2013. Disse ændringer har muligvis betydning for din brug af Googles produkter. COPPA er relevant for websites og tjenester, der er målrettet mod børn under 13 år i USA, og websites eller tjenester, der er målrettet mod en generel målgruppe med brugere, som vides at være under 13 år i USA. Andre lande kan definere et barns alder forskelligt i deres love eller have forskellige regler gældende for mindreårige brugere. Hvis du bruger Google-produkter til at vise annoncer i andre lande, skal du være opmærksom på disse krav. Få flere oplysninger om alderskravene for Google-konti.

Tag et website

Hvis du benytter Googles annonceringstjenester og gerne vil have, at vi skal behandle dit website eller dele af dit website som orienteret mod børn, kan du oplyse os om det ved hjælp af følgende metode:

Hvis du tagger dit website til børneorienteret behandling, sørger vi for at deaktivere interessebaseret annoncering og remarketingannoncer for det aktuelle indhold. Der kan dog gå et stykke tid, før dette træder i kraft.

Tag en annonceanmodning fra et website eller en app

For at give dig endnu større kontrol over, hvordan dit indhold behandles, har du mulighed for at tagge individuelle annonceanmodninger til børnemålrettet behandling. Hvis du tagger din annonceenhed til børnemålrettet behandling, deaktiverer vi interessebaseret annoncering og remarketingannoncer for den pågældende annonceenhed. Bemærk! Hvis du medtager tagget i en annonceenhed, tilsidesættes eventuelle relevante indstillinger på websiteniveau.

Lad os eksempelvis sige, at du har et website med tv-anmeldelser, og du ved, at den aktuelle bruger på websitet er et barn. I stedet for at tagge hele dit website som børneorienteret kan du nøjes med at indstille tagget for børneorienteret behandling for annonceanmodninger, der vises til barnet, så der ikke vises interessebaseret annoncering og remarketingannoncer der.

Nedenstående retningslinjer beskriver, hvordan du markerer dine annonceanmodninger som børneorienterede:

Typisk annoncekode (synkron)

Hvis du bruger synkron annoncekode, kan du nedenfor se, hvordan tagget for børnemålrettet behandling føjes til annoncekoden:

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "ca-pub-1234567890123456";
google_ad_slot = "0123456789";
google_ad_width = 125;
google_ad_height = 125;
google_tag_for_child_directed_treatment = 1;
//-->
</script>
<script type="text/javascript" src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>

Markeringen som børnemålrettet træder i kraft, så snart du har kopieret og indsat den opdaterede annoncekode i dine siders HTML-kildekode.

Asynkron annoncekode

Hvis du bruger asynkron annoncekode, kan du nedenfor se, hvordan tagget for børnemålrettet behandling føjes til annoncekoden:

<script async
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
    data-ad-slot="0123456789"
    data-tag-for-child-directed-treatment="1"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Markeringen som børnemålrettet træder i kraft, så snart du har kopieret og indsat den opdaterede annoncekode i dine siders HTML-kildekode.

Du finder en vejledning i tagging af en annonceanmodning fra en app ved at gå til sektionen "børnemålrettet indstilling" på udviklerwebsitet for SDK for annoncer til Google Mobil til Android og iOS.

I din egenskab af indholdsejer med kontrol over dit website eller din app kontrollerer du generelt, hvordan dit indhold behandles i forhold til COPPA. I nogle tilfælde begynder Google dog muligvis – selv uden at have modtaget en opfordring hertil fra din side – at behandle dit website eller din app som børneorienteret på grund af vores egne forpligtelser i henhold til COPPA. I sådanne tilfælde forsøger vi at underrette dig om dette, og du kan bruge Search Console, funktionen til tagging af annonceanmodninger for websites eller funktionen til tagging af annonceanmodninger for apps til at angive en bestemt behandling.

Bemærk! Du har muligvis andre juridiske forpligtelser i henhold til COPPA eller lovgivningen i andre lande. Læs FTC's retningslinjer for USA og krav fra myndighederne i de lande, hvor du annoncerer, og rådfør dig med din advokat. Husk! Googles værktøjer har til formål at gøre det lettere at overholde loven, men de fritager ikke den enkelte udgiver for dennes lovmæssige forpligtelser.