Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Preguntes més freqüents sobre les deduccions dels guanys

Es poden aplicar deduccions als vostres guanys per raons diverses. Pot ser que Google els ajusti si detecta activitat de clics no vàlids al compte o bé implementacions d'anuncis que no compleixen la política d'AdSense. Us recomanem que reviseu la política i les directrius de qualitat del trànsit per obtenir més informació.

Google també pot ajustar els guanys si no pot cobrar els pagaments dels anunciants que hagin mostrat els seus anuncis al vostre contingut d'AdSense (llocs web i aplicacions mòbils, entre d'altres). És possible que aquests anunciants hagin utilitzat targetes de crèdit robades o no hagin pagat per altres motius. Google treballa amb diligència per assegurar-se que aquests casos siguin excepcionals, a fi de mantenir un ecosistema segur per a usuaris, editors i anunciants.

Preguntes més freqüents

A continuació trobareu algunes respostes a les preguntes que pugueu tenir sobre les deduccions que hàgiu observat al compte:

Desplega-ho tot  Replega-ho tot Per què heu aplicat deduccions als meus guanys?
S'han aplicat deduccions als guanys a causa d'una activitat de clics no vàlids o que no complia les polítiques de Google. Google revisa periòdicament els comptes dels editors a fi de detectar aquest tipus d'activitat. Si la trobem al vostre compte, ajustem els guanys i reembossem als anunciants el que han pagat pels clics en qüestió.

En casos excepcionals, apliquem deduccions als guanys perquè no hem pogut cobrar els pagaments de determinats anunciants. És possible que aquests anunciants hagin utilitzat targetes de crèdit robades o no hagin pagat per altres motius. Quan això passa, hem de deduir els ingressos relacionats dels guanys dels editors que ofereixen el contingut en què s'han mostrat els anuncis d'aquests anunciants.

Voldria apel·lar contra la deducció. Puc fer-ho?
Malauradament, les deduccions són inapel·lables. Us podem assegurar que hem revisat el trànsit del compte amb la diligència deguda. Com hem explicat abans, les deduccions només s'apliquen quan trobem clics no vàlids al compte, quan detectem activitat que no compleix la política de Google o bé quan els anunciants que no paguen a Google han difós anuncis al vostre contingut d'AdSense.
Tingueu present que els comptes dels anunciants fraudulents que detectem se suspenen amb caràcter indefinit i no els permetem publicar anuncis a la xarxa de Google.
Veig que els meus guanys finals són diferents dels meus guanys estimats. Per què se m'ha aplicat una deducció addicional?
Els guanys estimats que veieu al compte són una estimació força precisa de l'activitat recent del compte a mesura que s'hi va acumulant trànsit. Per la seva part, els guanys finals inclouen tots els ingressos que heu rebut pels clics i impressions validats, menys els ingressos dels anunciants que no paguen a Google i que han difós anuncis al vostre contingut d'AdSense.

En algunes ocasions, Google pot detectar que ja se us ha pagat per una activitat que no era vàlida o que no complia la política de Google. En aquests casos, Google publica un ajust al compte en forma de deducció. Obteniu més informació sobre com podeu entendre millor els vostres guanys d'AdSense o sobre la diferència entre els guanys estimats i els guanys finals.

Quin era l'interval de dates d'aquesta deducció?
No us podem proporcionar l'interval de dates corresponent a l'ajust que se us hagi aplicat. D'acord amb els nostres termes i condicions, abonem als anunciants el trànsit no vàlid acumulat durant els 60 dies previs a la data de la factura. Un cop finalitzada la investigació i quan comencem a processar els abonaments, poden passar fins a 30 dies abans no els veieu al vostre compte.
Em podeu donar més detalls sobre la deducció? Quins són els canals i els dominis que han causat aquesta deducció?
Per mantenir la integritat del nostre sistema de detecció d'activitat no vàlida i evitar que els usuaris l'eludeixin, no podem proporcionar detalls sobre l'activitat que hem identificat al vostre compte. Us remetem a les Preguntes freqüents de la política d'AdSense si voleu obtenir més informació.
Com puc evitar que això torni a passar?
Animem els editors a supervisar contínuament els seus comptes d'AdSense per detectar indicis d'activitat de clics no vàlids. És important que sapigueu d'on ve el trànsit que rebeu. Entenem la necessitat de tenir campanyes d'anuncis per promocionar el vostre lloc web, però és igual d'important supervisar el tipus de trànsit que generen aquestes promocions. Per fer-ho amb garanties, us recomanem que superviseu el trànsit que us arriba al lloc web amb alguna eina d'analítica web com ara Google Analytics. També podeu provar de segmentar el trànsit en canals i supervisar-lo des d'aquests canals.
Tingueu present que Google treballa amb diligència per garantir que les deduccions derivades de fraus en els pagaments dels anunciants siguin casos excepcionals, a fi de mantenir un ecosistema segur per a usuaris, editors i anunciants. Els comptes dels anunciants fraudulents que detectem se suspenen amb caràcter indefinit i no els permetem publicar anuncis a la xarxa de Google.
Què he de fer si sospito que hi ha activitat no vàlida?
Si observeu qualsevol activitat sospitosa al vostre compte, ens ho podeu fer saber a través del nostre formulari en línia. Feu-lo servir i compartiu tanta informació com us sigui possible. Conservarem aquesta informació als nostres registres, però pot ser que no rebeu resposta si no trobem cap problema important al vostre compte.