Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Beleid voor productgeïntegreerde functies van AdSense voor zoeken

(23 maart 2022) Als gevolg van de oorlog in Oekraïne onderbreken we het genereren van inkomsten met content waarin de oorlog wordt geëxploiteerd, gebagatelliseerd of goedgekeurd.

(10 maart 2022) Gezien de recente opschorting van Google-advertentiesystemen in Rusland onderbreken we het maken van nieuwe Russische accounts voor AdSense, AdMob en Google Ad Manager. Daarnaast onderbreken we advertenties op Google-services en -netwerken wereldwijd voor adverteerders die zijn gevestigd in Rusland.

(3 maart 2022) Vanwege de huidige oorlog in Oekraïne onderbreken we advertenties tijdelijk voor gebruikers in Rusland.

(26 februari 2022) Vanwege de oorlog in Oekraïne onderbreken we de mogelijkheid om via Google inkomsten te genereren voor door de overheid gefinancierde media in de Russische Federatie.

We houden de situatie actief in de gaten en voeren zo nodig aanpassingen door.

Dit beleid is van toepassing op het gebruik van productgeïntegreerde functies van AdSense voor zoeken (AdSense for Search, AFS) van Google. Op dit moment zijn de volgende typen productgeïntegreerde AFS-functies beschikbaar:

Voor de duidelijkheid wordt voor de toepassing van deze richtlijnen het volgende aangenomen:

• 'Advertenties' betekent de advertenties die worden geleverd door Google. Het verwijst niet naar advertenties (of andere advertentieproducten of -services) die niet door Google worden geleverd.
  • 'Content' betekent alles door u wordt weergegeven aan gebruikers, waaronder content van uitgevers, syndicatiecontent, content van gebruikers, organische zoekresultaten, advertenties (verstrekt door Google of derden) en links naar andere sites of apps.
  • Waar wordt aangegeven dat toestemming van Google vereist is, is deze vereiste alleen van toepassing op het gebruik van Google-services, waaronder advertenties die worden geleverd door Google.

Zorg dat uw gebruik van Google-services, waaronder content op property's waar Google-services zijn geïmplementeerd, voldoet aan deze beleidsregels. Google kan corrigerende maatregelen treffen voor niet-naleving, inclusief maar niet beperkt tot het volgende: (1) de levering van de Google-services opschorten, (2) vereisen dat u het gebruik of de implementatie van Google-services stopzet of wijzigt, of (3) hun rechten onder de toepasselijke Online Servicevoorwaarden van Google AdSense of een andere relevante overeenkomst tussen u en Google uitoefenen.

Beleid

Voor alle duidelijkheid:

1. Het gebruik van de productgeïntegreerde functies van AFS moet voldoen aan het beleid voor AdSense voor zoeken (AFS).
  2. U mag geen productgeïntegreerde functies van AFS plaatsen in content die niet voldoet aan het Programmabeleid van Google AdSense, inclusief maar niet beperkt tot het Google-beleid voor uitgevers.