Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Privacy en berichten

Over herstelberichten voor advertentieblokkering

Vanaf 9 maart 2022 verplaatsen we bestaande berichten voor advertentieblokkering van Funding Choices naar de nieuwe pagina Privacy en berichten in AdSense. Al uw bestaande berichten voor advertentieblokkering worden automatisch naar deze pagina verplaatst. Berichten voor advertentieblokkering zonder recent verkeer worden verplaatst en de publicatie ervan wordt ongedaan gemaakt. We sturen u een melding in AdSense als uw berichten zijn verplaatst.

Nadat uw berichten zijn verplaatst, kunt u inloggen op uw AdSense-account en klikken op Privacy en berichten in de zijbalk om berichten voor advertentieblokkering te maken en te beheren (deze heten nu herstelberichten voor advertentieblokkering).

Met Privacy en berichten en de geïntegreerde functionaliteit van Funding Choices kunt u een bericht maken en aan uw gebruikers laten zien om opbrengst te herstellen die u bent misgelopen door advertentieblokkering. Met behulp van herstelberichten voor advertentieblokkering kunt u gebruikers om toestemming vragen voor advertenties op uw site of ze alternatieve manieren bieden om uw site te steunen.

Structuur van een bericht

Een herstelbericht voor advertentieblokkering bevat één scherm (of pagina) dat gebruikers te zien krijgen als ze uw bericht bekijken.

Herstelberichten voor advertentieblokkering bevatten de volgende elementen:

1. Logo: Het logo van uw site. Als u hier een logo wilt opnemen, voegt u een logo toe aan uw bericht.
  2. De knop Advertenties toestaan: Hiermee kunnen gebruikers de instellingen van hun advertentieblokkering aanpassen om advertenties op uw site toe te staan. Als gebruikers hierop klikken, wordt het bericht gesloten.
  3. (optioneel) Knop voor aangepaste keuze: Hiermee kunnen gebruikers een aangepaste optie kiezen die u heeft geïmplementeerd voor uw site. Met de knop Abonneren kunnen gebruikers zich bijvoorbeeld aanmelden voor een oplossing die u heeft geïmplementeerd: zich abonneren op uw site zonder advertenties te zien. Lees meer informatie over hoe u een optie voor aangepaste keuze implementeert.
    Voor Aangepaste keuze moet u de functie googlefc.controlledMessagingFunction van de Funding Choices JavaScript API implementeren voordat u uw bericht publiceert. Klik op Code bekijken als u een voorbeeld van een codefragment wilt zien.