Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Afegir un logotip als missatges

Els logotips dels missatges es poden fer servir per reflectir el brànding i adaptar-los a l'estètica dels llocs web.

Actualment està disponible per als missatges sobre l'RGPD.

Afegir un logotip a un missatge sobre el lloc web

1.  Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Privadesa i missatges.
  3. Feu clic a RGPD.
  4. A la llista de missatges, feu clic a Edita a la fila on hi hagi el missatge que vulgueu editar.
  5. Feu clic a Capçalera a la barra lateral del menú.
  6. Activeu el commutador Logotip per mostrar automàticament el logotip del vostre lloc web al missatge.
  7. Feu clic a Aplica l'estil per actualitzar el missatge.
    Si no hi ha cap logotip, desactiveu el commutador de logotip. Si deixeu el commutador activat, però no hi ha cap logotip per mostrar, és possible que no pugueu publicar el missatge.

Treure un logotip d'un missatge sobre el lloc web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Privadesa i missatges.
  3. Feu clic a RGPD.
  4. A la llista de missatges, feu clic a Edita a la fila on hi hagi el missatge que vulgueu editar.
  5. Feu clic a Capçalera a la barra lateral del menú.
  6. Desactiveu el commutador de Logotip per treure el logotip del lloc web del missatge.
  7. Feu clic a Aplica l'estil per actualitzar el missatge.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.